Karta Coure Rossonero miała być kartą kredytową typu pre-paid. tymczasem karta którą otrzymałem to zwykły identyfikator ze zdjęciem i numerem, który jak podaje w swoim profilu na acmilan.com to dostaje taki error, którego nie potrafię przetłumaczyć.
Cytat:
Siamo spiacenti, si è verificato un errore durante la trasmissione dei dati.
La preghiamo di riprovare più tardi.
Chyba coś o jej dacie ważności.....
Proszę o pomoc w przetłumaczeniu i info co do karty.
karty typu pre paid z paskiem magnetycznym to byly tylko karty robione w pierwszej turze bez zdjecia. Juz od drugiej tury to nie sa karty prepaid, ale normalne karty kibica, ktore maja pomoc Tobie miedzy innymi w nabyciu biletu.
przy zapisach na karte rowniez nie bylo mowy o prepaid
ja mam ten sam komunikat od kilku dni więc o co chodzi ??? nie ma nas w bazie danych czy po prostu Włosi mają pokręcone coś u siebie??? hmmm ..... zdrugiej strony tak sie zastanawiam co tak na prawdę zmieni jeśli się poprawnie uda zaaktualizować CR na stronie głownej?czy to coś zmienia,czy są jakieś przywileje?bo i i tak np przed każdym meczem trzeba będzie wysyłać skany paszportów nr CR itp itp więc to chyba nie robi żadnej różnicy...
Nr legitymacji: MCP 006
Wysłany: 13-10-2011, 18:38
Profil na oficjalnej stronie Milanu przyjmuje tylko karty CR, które zostały wcześniej aktywowane online. A to, jak było już wielokrotnie pisane, jest niemożliwe w przypadku osób mieszkających poza terytorium Włoch.
Wysłany: 16-02-2012, 18:22
Będzie się działo, ale nie spieszymy się zbytnio z zapisami, bo i tak pośpiech nie ma tu większego sensu. AIMC zostawia takie sprawy na koniec sezonu, więc nie ma znaczenia, czy wyślemy zamówienie we wrześniu czy w marcu, bo karty i tak dostaniemy dopiero latem.
Mam pytanie w sprawie karty Cuore Rossonero.
Czy musze nalezec do stowarzyszenia MCP by dostac taka karte, ile ona kosztuje i co musialbym ewentualnie zrobic by ja dostac??
rozumiem ze jak w tym roku kupie mini karnet na LM 3 mecze fazy grupowej automatycznie dostane karte CR ? oczywisci wczesniej wysylajac skany dowodu badz paszportu.
ok, dzieki! :D jeszcze upierdliwe kolejne pytanie osoby ktore zakupia, kupia heh :D karnety na LM 3 mecze na San siro i w tym smaym czasie MCP bd organizowalo na jeden z tych meczy wyjazd to mozna sie zabrac z wami placac tlyko z aprzejazd bo bilet bede mial w postaci karnetu czy musze na swoja reke dojechac?
Wysłany: 10-07-2012, 23:40
Dotychczas regułą było to, że posiadaczom karnetów oferowaliśmy opcję wykupienia samego miejsca w autobusie, którym na mecz jechała reszta grupy. Nie sądzę, by miało to ulec zmianie.