| |
Forum Milan Club Polonia Oficjalne Forum Stowarzyszenia Polskich Kibiców Milanu |
 |
Wyjazdy - Wyjazd na Werder - Milan
MikoZ - 12-01-2009, 19:26 Temat postu: Wyjazd na Werder - Milan Mam pytanko do zarządu czy już coś w temacie j.w. zostało poczynione?
czado81 - 12-01-2009, 21:16
Póki co Zarząd jest pochłonięty organizacją wyjazdu na Violę. Decyzja co do ew. organizacji wyjazdu na Werder nie została jeszcze podjęta. Zapewniam, że wraz z momentem podjęcia jakichkolwiek wiążących decyzji pojawi się na stronie informacja na ten temat.
Pozdrawiam!
krzysiekACM - 12-01-2009, 21:25
| czado81 napisał/a: | | Decyzja co do ew. organizacji wyjazdu na Werder nie została jeszcze podjęta |
ewentualnej? żartujesz?:)
to że tam trzeba jechać to wiadomo, kwestia ile biletów dostaniemy...
czado81 - 12-01-2009, 23:04
Dopóki nie dostaliśmy biletów, to o tym wyjeździe mówmy w kategoriach ewentualności ;)
Sebinho - 13-01-2009, 00:11
mysle ze poki co skupmy sie na meczu z viola , a co do bremy to rzecz jasna bardzo dobry pomysl i licze ze uda sie go zalatwic no i ze uda mi sie pojechac :)
konrad_acm - 13-01-2009, 08:13
Ja myślę, że możemy ''pomóc'' zarządowi w zorganizowaniu wyjazdu składając wstępne deklaracje chęci udziału w eskapadzie ;)
Ja jestem mocno zainteresowany, jak dobrze pójdzie będzie nas dwóch :)
sawczen - 13-01-2009, 09:29
a czy już w ogóle zostało wysłane zapytanie odnosnie puli biletów, jaką AIMC mogłoby przeznaczyć dla nas na ten mecz? też byłbym bardzo zainteresowany wyjazdem do Bremy ;)
co do załatwiania biletów przeze mnie o czym pisałem w innym temacie, to raczej będzie kłopot, bo kumpla kuzyn już nie mieszka w Bremie i ew. mógłby załatwić bilety na sektor gospodarzy, ale to też nic pewnego...
Kiepura - 13-01-2009, 09:49
1. jak napisal czado81, na dzien dzisiejszy organizujemy wyjazd na viole, na werder przyjdzie czas i w odpowiednim czasie pojawi sie informacja na ten temat;
2. z biletemi nie powinno byc problemow, aczkolwiek moze sie zadarzyc tak, ze wlosi nagle zainteresuja sie meczem w pucharze uefa;
3. sektor gospodarzy nie wchodzi w gre ;)
majlech - 13-01-2009, 10:47
Gdyby ktos jednak chcial kupic bilet na sektor gospodarzy, to juto rusza sprzedaz internetowa: http://www.werder.de/aktu...alle-bestellbar
Mozna sprobowac szczescia, choc ja osobiscie nie wybralbym sie na ten mecz, majac w perspektywie ogladanie tego meczu z trybun gospodarzy.
Sebinho - 13-01-2009, 10:59
dokladnie jak juz jechac to pokazna liczba osob i oczywiscie na sektor gosci..
Szczerze licze an ten wyjazd no ale zobaczymy czy :
-uda sie dostac biltey
-czy podolam finansowo..
powki co sobota coraz blizej :D
SonaR - 13-01-2009, 21:45
http://www.milanclubpolon...?id=01&news=115
krzysiekACM - 13-01-2009, 22:49
nie wiem czy sie śmiać czy płakać, 17 biletów, żenada na maxa
skandal!!!
nie no, przecież to jest jakaś kpina, można wiedzieć jaka jest argumentacja AIMC?
dla nas jest to najbliższy wyjazd, trafia sie taki raz na parę lat, i powinniśmy na ten 1 autokar przynajmniej dostać bilety. oni są niepoważni do cholery!
ale się zdenerwowałem...
Kiepura - 13-01-2009, 23:41
oddychaj krzysztof... gleboko i powoli :)
jest jak jest, bedzie jak bedzie... w holandii bylo mniejsze zainteresowanie i mozna bylo sie targowac, a i tak pojechal maly busik!!
nie siej lamentu, bo nawet nie wiadomo, czy zapelnimy busa ;)
ps. juz widze jak aimc siedzi z mapa europy i dzieli bilety kto ma blizej. jakbysmy trafili na lecha w 1/4 (choc nietrafimy) to oczekiwalbys 300 biletow?? przeciez mecz jest w polsce do cholery :P
krzysiekACM - 14-01-2009, 00:01
| Kiepura napisał/a: | | nie siej lamentu, bo nawet nie wiadomo, czy zapelnimy busa ;) |
żartujesz? zainteresowanie tym wyjazdem było spore, myślę że cały autokar spokojnie by mógł nas jechać, a i jeszcze może losowanie byłoby potrzebne....
| Kiepura napisał/a: | | ps. juz widze jak aimc siedzi z mapa europy i dzieli bilety kto ma blizej. jakbysmy trafili na lecha w 1/4 (choc nietrafimy) to oczekiwalbys 300 biletow?? przeciez mecz jest w polsce do cholery :P |
a co, losują pule biletów dla fc? myslisz ze gdyby sektor na Lechu był otwarty, to przyjechałoby do nas 2000 włochów?
dostaliście informacje ile biletów ogólnie Milan dostał na ten mecz?
a co do MCP i AIMC, to pewnie aimc nawet nie wie gdzie Polska leży, ale w mailu który wysyłaliście do nich, trzeba było napisać konkretną argumentację i prośbe. bo tak jak mówie, te 17 biletów to jest śmiech na sali
sawczen - 14-01-2009, 00:38
śmiech śmiechem, ale jutro wpłacam pieniądze, póki je mam, bo jak pojawi się opcja dużego wydatku w ciągu najbliższych kilku tygodni, to pieniędzy może nie być... :) dlatego jutro rzucam wpłatę na konto ;)
może jeśli będzie duże zainteresowanie, to uda się wytargować więcej biletów, tak jak na Violę? :)
pozdro i mam nadzieję do zobaczenia ;)
MikoZ - 14-01-2009, 08:18
Proponuję zainteresowanym wpłacać jak najszybciej zaliczkę, wtedy Sonar będzie widział jakie jest zainteresowanie i ewentualnie będzie można negocjować coś więcej.
Faktycznie troszke mało tych biletów (jak zawsze) biorąc pod uwage że Milan dostanie około 2000 na ten mecz.
ps. jeszcze jedno pytanie, czy mozna podac do wiadomosci co ile kosztowalo w tej zaliczce? tzn. po ile bilety, ubezpieczenie i przejazd?
konrad_acm - 14-01-2009, 08:29
Ja jestem bardziej zaskoczony ceną niż ilością biletów, miałem nadzieję, że będzie taniej. 2 razy bliżej jest do Bremy niż do Mediolanu, ale mniejszy bus równa się większy koszt :(
Dlatego trzeba się jak najszybciej zmobilizować i może przy większej ekipie spadną koszty.
Mam nadzieję, że jeśli dojdzie do mojego wyjazdu bus zabierze mnie po drodze bo trochę bezsensu będzie cofać się 180km.
pzdr
SonaR - 14-01-2009, 08:56
| krzysiekACM napisał/a: | nie wiem czy sie śmiać czy płakać, 17 biletów, żenada na maxa
skandal!!!
nie no, przecież to jest jakaś kpina, można wiedzieć jaka jest argumentacja AIMC?
dla nas jest to najbliższy wyjazd, trafia sie taki raz na parę lat, i powinniśmy na ten 1 autokar przynajmniej dostać bilety. oni są niepoważni do cholery!
ale się zdenerwowałem... |
Krzysiu, a czy ty zamierzasz jechac czy bedziesz mecz ogladal na swoim nowym telewizorze ? Bo widze ze najwiekszy forumowy napinacz a wyjazdy szerokim łukiem omija :)
Święte słowa Mikoza. Jesli bedziemy widzieli ze zainteresowanie jest takie olbrzymie to poprosimy o dodatkowe bilety. Tymczasem niech zbierze sie 17 osób miesiąc po wyjezdzie na który jedzie cały autokar.
krzysiekACM - 14-01-2009, 09:11
Kto tu sie napina to sie napina, takie teksty byś sobie darował, prezesowi chyba nie wypada....
lepiej odpowiedz na pytania które zostały zadane:
1) czemu tak drogo? ile kosztuje bilet itd
2) ile biletów dostał Milan?
Ja zamierzam jechać, ale nie tak sobie wyobrażałem ten wyjazd, liczyłem na cały autokar, i w związku z tym również mniejsze koszty.
Życie nie kończy się na Milanie, każdy ma inne wydatki, ja nie jestem osobą zamożną i nie stać mnie na to abym jeździł na każdy wyjazd MCP,a w ostatnim czasie tak akurat się układało że nie miałem kasy jak były organizowane wyjazdy na mecze albo akurat w tych dniach gdy był wyjazd na mecz, musiałem być u siebie w mieście, tyle. pozdro....
ps. dużo osób nie jedzie na Viole, bo właśnie chciało jechać do Bremy
Kiepura - 14-01-2009, 09:54
1) posluze sie cytatam z prywatnej rozmowy: | Cytat: | | Wg strony Werderu najdroższe bilety na "kurvach" (sektory gości są na Westkurve-Osterdeich) kosztują 30 i 40 euro (Milan będzie w cenniku jako mecz kategorii 1) trzeba zatem przyjąć opcję pesymistyczną i założyć, że dostaniemy wyższy krąg za 40 euro. | pozostale koszty to ubezpieczenie (10-15pln) i przejazd (latwo policzyc)
2) tego nie wiemy, nie zostalo to podane do ogolnej wiadomosci
EDIT: | krzysiekACM napisał/a: | | ps. dużo osób nie jedzie na Viole, bo właśnie chciało jechać do Bremy | w momencie organizacji wyjazdu na viole, nic nie wiedzielismy odnosnie werderu, wiec... poza tym krzysztof, nie mart sie!! zawsze jest jeszcze szansa w losowaniu \o/
SonaR - 14-01-2009, 09:54
dobrze ze jako prezes w ogole jeszcze moge dyskutowac na forum. Dodalem rowniez emotka, ale widze ze w nerwach chyba nie zauwazyles
proponuje odprezyc sie troche. cena wyjazdu jest jaka jest gdyz bilety na mecze w niemczech sa bardzo drogie. Wstepnie cena biletu zostala wyliczona na 160zl, gdyz bilet na mecz werderu z rywalem 1 klasy wynosi 40 euro. dokladna cena jeszcze nie jest nam znana i nie wiadomo kiedy bedziemy ja znali.
to ile dostaje biletow Milan, dla nas nie ma zadnego znaczenia.
krzysiekACM - 14-01-2009, 11:32
| Kiepura napisał/a: | 1) posluze sie cytatam z prywatnej rozmowy:Cytat:
Wg strony Werderu najdroższe bilety na "kurvach" (sektory gości są na Westkurve-Osterdeich) kosztują 30 i 40 euro (Milan będzie w cenniku jako mecz kategorii 1) trzeba zatem przyjąć opcję pesymistyczną i założyć, że dostaniemy wyższy krąg za 40 euro.
pozostale koszty to ubezpieczenie (10-15pln) i przejazd (latwo policzyc) |
dziękuje za odpowiedź
| Kiepura napisał/a: | | 2) tego nie wiemy, nie zostalo to podane do ogolnej wiadomosci |
a to dziwne. bo chyba powinniście dostać taką informację
| Kiepura napisał/a: | | w momencie organizacji wyjazdu na viole, nic nie wiedzielismy odnosnie werderu, wiec... |
no daj spokój, po wylosowaniu Werderu było jasne że MCP musi się tam zjawić....
więc pewnie sporo osób odpuściło sobie Fiorentine, czekając na znacznie ciekawszy wyjazd do Niemiec;)
| SonaR napisał/a: | | dobrze ze jako prezes w ogole jeszcze moge dyskutowac na forum. Dodalem rowniez emotka, ale widze ze w nerwach chyba nie zauwazyles |
Sonar, jako prezes powinienes dyskutować i dyskutować, chodziło mi tylko o to, że takie prywatne wycieczki z jakimiś telewizorami są nie na miejscu, jasne? czy pisanie o jakimś forumowym napinaczu- to że mam coś do powiedzenia to źle, lepiej jakby wszyscy siedzieli cichutko jak myszka pod miotłą? głos ludu jest najważniejszy, pamiętaj :)
owszem widziałem emotke, ale masz rację, zdenerwowany dzisiaj jestem :]
| SonaR napisał/a: | | to ile dostaje biletow Milan, dla nas nie ma zadnego znaczenia. |
a mi się wydaję że to chyba powinno mieć duże znaczenie, gdyż w przypadku dużej ilości biletów dla Milanu, są większe szanse na większą pulę dla nas. więcej biletów mogą przeznaczyć dla fan clubów mając 2000 biletów, niż gdyby mieli 500, prawda?
SonaR - 14-01-2009, 11:51
informacji na temat tego ile milan dostal biletow na dany wyjazd jeszcze nie mialem nigdy. Twoja reakcja Krzysiek była do przewidzenia jednak mysle, ze na razie nie ma co robic problemow. Jesli bedziemy widzieli ze te olbrzymie zainteresowanie o jakim mowisz przeleje sie na ilosc wplat to pomyslimy o reorganizacji tego wyjazdu i zawnioskujemy o dodatkowe bilety. Najpierw zapelnijmy busa.
MikoZ - 14-01-2009, 12:01
| krzysiekACM napisał/a: |
| SonaR napisał/a: | | to ile dostaje biletow Milan, dla nas nie ma zadnego znaczenia. |
a mi się wydaję że to chyba powinno mieć duże znaczenie, gdyż w przypadku dużej ilości biletów dla Milanu, są większe szanse na większą pulę dla nas. więcej biletów mogą przeznaczyć dla fan clubów mając 2000 biletów, niż gdyby mieli 500, prawda? |
chyba że czynnik X=200 i Y=500 przy podziale biletow dla MCP nie ma zadnego znaczenia ( a wydaje mi sie wlasnie ze tak jest)
Kiepura - 14-01-2009, 12:04
| krzysiekACM napisał/a: | | a to dziwne. bo chyba powinniście dostać taką informację | mnie to nie dziwi. patrzac od strony aimc, dlaczego maja informowac poszczegolne fc ile w ogole dostali biletow?? informuja ile daja...
| krzysiekACM napisał/a: | no daj spokój, po wylosowaniu Werderu było jasne że MCP musi się tam zjawić....
więc pewnie sporo osób odpuściło sobie Fiorentine, czekając na znacznie ciekawszy wyjazd do Niemiec;) | musi, nie musi... jak napisalem - w momencie wylosowania werderu organizowany byl wyjazd na viole, w zwiazku z czym zadna decyzja odnosnie werderu zapasc nie mogla!!
| krzysiekACM napisał/a: | | chodziło mi tylko o to, że takie prywatne wycieczki z jakimiś telewizorami są nie na miejscu, jasne? czy pisanie o jakimś forumowym napinaczu- to że mam coś do powiedzenia to źle, lepiej jakby wszyscy siedzieli cichutko jak myszka pod miotłą? głos ludu jest najważniejszy, pamiętaj :) | ochlon, prosze cie!!
jaka wycieczka?? zwykly zarcik
napinacz?? no wybacz, juz od dawna prowadzisz w rankingu :P
pamietaj, aimc nie slyszy glosu ludu, my tak!! wiec niepotrzebnie sie unosisz
co do ostaniego akapitu!! ile razy mozna pisac??!! krzyszfof, to ze milan dostanie nawet 2000 biletow nieznaczy, ze my dostaniemy 500!!
kpw??
EDIT: mikoz, zapewne ma, ale niekoniecznie wprostproporcjonalne ;)
krzysiekACM - 14-01-2009, 12:19
| Kiepura napisał/a: | | napinacz?? no wybacz, juz od dawna prowadzisz w rankingu :P |
a na jakiej podstawie jest prowadzony ten ranking? jest jakiś regulamin? ;>
| Kiepura napisał/a: | co do ostaniego akapitu!! ile razy mozna pisac??!! krzyszfof, to ze milan dostanie nawet 2000 biletow nieznaczy, ze my dostaniemy 500!!
kpw?? |
piszesz jakieś abstrakcyjne liczby, a ja będe się upierał, że gdy wyjazd jest do Niemiec, gdzie włosi mają też kawałek do przejechania, jest różnica gdy otrzymają 500 biletów i zainteresowanie będzie takie, że nie dostaniemy ani jednego biletu, a jest różnica gdy dostaną 3000 biletów i spokojnie wystarczy biletów, że moglibyśmy nawet z 70 sztuk dostać jako fc z Polski ;>
Kiepura - 14-01-2009, 12:38
aaaaa, dobra!! konczac tez watek, bo nie tego bezposrednio temat dotyczy, odpowiem...
1. nie wiemy ile dostali biletow
2. moga nam dac 50, ale rownie dobrze moga nam nie dac nic!! niekoniecznie zalezec to musi od zainteresowania
3. przydzial biletow dla nas niekoniecznie jest wprostproporcjonalny do ogolnej ilosci jaka milan otrzymal
krzysiekACM - 14-01-2009, 12:44
ok, spoko, ale nie odpisałeś na temat forumowego rankingu napinaczy ;>
bardzo mnie to ciekawi :]
i nie odpisze
Kiepura
bajer - 14-01-2009, 18:48
wyjazd w malym gronie pewnie nie bedzie taki jak wielu sie spodziewalo, gdyby Milan rewanz gral w Bremie wtedy sprobowalbym chociaz wyruszyc na to spotkanie, zwlaszcza ze "ode mnie" rusza wyprawa :) co do 17 biletow to rzeczywiscie malo ale co zrobic, poza tym co do ilosci biletow, niech sobie zainteresowani policza ile to jest 5% z pojemnosci stadionu Werderu, bo tyle przynajmniej biletow musi dac gospodarz dla gosci wg przepisow UEFA ;) stadion ma 42500 pojemnosci tzn. 5% z tego -> 2125 miejsc ;) to jest minimum i zapewne Milan nie staral sie o wiecej bo Werder i tak by nie dal, zainteresowanie w Bremie bedzie duze ;) takze 17 biletow na 2125 biletow to malo ale widocznie duzo niemieckich fanklubow sie zglosilo i przez to dla Polakow biletow mniej ;)
krzysiekACM - 15-01-2009, 17:35
Jak tam idą zapisy? są już jakieś wpłaty?
Edit: ok, widzę, narazie tylko Kiepura:) wpłacajcie, zapowiada sie zajebisty wyjazd ;)
Kiepura - 15-01-2009, 19:24
| krzysiekACM napisał/a: | | wpłacajcie, zapowiada sie zajebisty wyjazd ;) | jak nie wplacicie to bede zmuszony pojechac sam!!
tak na powaznie, mam prosbe do osob "pewnych" wyjazdu by wplacaly zaliczki jak najszybciej!! im wieksza liczba wplat (czyli wieksze zainteresowanie), tym wyrazniejszy sygnal dla zarzadu by postaral sie wieksza liczbe biletow!!
opcja taka, jest (wydaje mi sie, ze jest) jak najbardziej wykonalna, ale decydujacym czynnikiem jest tutaj CZAS. wiadomo przeciez, ze jezeli w ostatnich dniach stycznia wplaci 30 osob, to szanse na zwiekszenie puli beda zdecydowanie mniejsze :/
dlatego, do boju... przeciez zanudze sie w tym busie :D
majlech - 16-01-2009, 10:13
Ja na Werder zglaszam sie na 100% - pieniadze wplace w niedziele po powrocie z Wloch.
sawczen - 20-01-2009, 23:49
jak tam wpłaty? ile już chętnych? jest szansa na więcej biletów? ja dzisiaj w końcu wpłaciłem kasę...
majlech - 21-01-2009, 07:31
Bilety na sektor gości są w cenie 34 euro - źródło www.acmilan.com.
MikoZ - 21-01-2009, 08:51
| majlech napisał/a: | | Bilety na sektor gości są w cenie 34 euro - źródło www.acmilan.com. |
pewnie nasze kochane AIMC sobie prowizje policzylo:D
Kiepura - 21-01-2009, 09:15
niech kolega sie niemartwi... siedzac w kapciach w domu bedzie taniej :P
wszystkie kolejne wplaty na biezaco mozna sledzic TU , w panelu dyskusyjnym dla czlonkow mcp!!
na razie wplacilo kilka osob, czekamy na kolejne zgloszenia (mam nadzieje, ze obedzie sie bez losowania)... koniec stycznia juz blisko ;)
sawczen - 21-01-2009, 15:08
widzę, że z osób piszących w tym temacie wpłacili tylko Kiepura i majlech, mojej wpłaty jeszcze nie widzę na liście, pewnie dzisiaj dojdzie, najpóźniej jutro.. z tego co wiem, to Makaron z Pucka też wpłacił, ale chyba nie pisze tu na forum ;)
a po co były spinki tych, którzy pisali, że tak mało biletów na tak fajny mecz, który jest tak blisko, skoro nie dokonali wpłaty? nie rozumiem tego ;) mało biletów, trzeba się starać ;) chociaż po wpłatach widzę, że i 17 chętnych może nie być.. :/
FORZA !
Piotrek - 21-01-2009, 15:50
Moja wpłata doszła tylko zaraz po info od kolegi z Malborka mimo że nie było mnie przy internecie.Koniec mojej wypowiedzi bo mnie to mocno rozczuliło to co tu niektórzy piszą.Mam nadzieje że pojadę.W Holandii było super
Gregorio1899 - 21-01-2009, 19:42
Sawczen jak wszystko dobrze pójdzie to razem z Twojego Tczewa śmigniemy pociągiem do Poznania.Widzę,że moja i Twoja wpłata już dotarła.
Piotrek - 21-01-2009, 19:56
A panowie o nr.025 i 068 to niech się nie wypowiadają bo do tej pory nie widać ich wpłat.Gadać i pisać to ja też umiem a tu trzeba działać.Nie chciałbym aby było losowanie gdy jest możliwość załatwienia większej puli biletów przy szybkich wpłatach.A może ktoś nie umie czytać [parę postów w górę] to sory.Pozdro
sawczen - 21-01-2009, 20:07
| Gregorio1899 napisał/a: | | Sawczen jak wszystko dobrze pójdzie to razem z Twojego Tczewa śmigniemy pociągiem do Poznania.Widzę,że moja i Twoja wpłata już dotarła. |
byłoby bardzo miło znowu się spotkać i to w takich okolicznościach ;) któraś z wpłat po numerze 300 to chyba Makaron z Pucka, ale nie jestem pewien, bo nie daje odzewu na gg, ale pisał, że wpłacił ;) więc jechałby z nami.. liczę na pomyślność ewentualnego losowania, ale chciałbym, żeby obyło się bez niego ;)
Piotrek ma rację.. po co były marudzenia, skoro brak wpłat... gdyby wpłaty były szybkie, to może i Sonar by coś ogarnął od AIMC dodatkowo, a jak mamy 8 wpłat, to z czym do ludu? taki niby bliski ciekawy wyjazd i praktycznie zerowe zainteresowanie..
Sebinho - 21-01-2009, 20:20
Mysle ze nie zerowe zainteresowanie tylko pustki w portwelu po ost wypadzie do Mediolanu.. z tego co rozmawialem z ludzmi to wlasnie mowili ze brak siana badz tez nie maja jak sie wyrwac z pracy u mnie akurat problem tego pierwszego, mimo ze chetnie bym pojechal !
MikoZ - 21-01-2009, 21:12
| Piotrek napisał/a: | | A panowie o nr.025 i 068 to niech się nie wypowiadają bo do tej pory nie widać ich wpłat.Gadać i pisać to ja też umiem a tu trzeba działać.Nie chciałbym aby było losowanie gdy jest możliwość załatwienia większej puli biletów przy szybkich wpłatach.A może ktoś nie umie czytać [parę postów w górę] to sory.Pozdro |
Picia pojezdzisz na wyjazdy tyle co ja sie juz najezdzilem to moze bedziemy mogli podyskutowac wtedy na razie nie jestes dla mnie strona w dyskusji.
Tak samo docinki Kiepury mnie nie ruszają:)
reasumując: spodziewałem się innego miejsca wyjazdu, wypadło mi kilka spraw finansowych ktorych nie mialem przewidzianych w budzecie i sie zastanawiam co zrobic z tym wyjazdem, decyzja nie zapadla jeszcze w zadna strone ot dlatego nie widac mojej wplaty.
ps. Picia jak chcesz mi zasponsorowac to tylko prosze mi podac godzine zbiorki w Poznaniu i jestem.
ps.2 kieszonkowe wezme swoje
Kiepura - 21-01-2009, 21:21
| sawczen napisał/a: | | a po co były spinki tych, którzy pisali, że tak mało biletów na tak fajny mecz, który jest tak blisko, skoro nie dokonali wpłaty? | spokojnie, tylko jeden taki sie trafil... ale, jak to sie mowi ten typ tak ma ;)
| Sebinho napisał/a: | | Mysle ze nie zerowe zainteresowanie tylko pustki w portwelu po ost wypadzie do Mediolanu.. | wydaje mi sie, ze w mcp jest troche wiecej niz 43+9 ;)
| MikoZ napisał/a: | | Picia pojezdzisz na wyjazdy tyle co ja sie juz najezdzilem to moze bedziemy mogli podyskutowac wtedy na razie nie jestes dla mnie strona w dyskusji. | no, no... juz niedlugo, a bedziecie mogli podyskutowac!! niewiele mu brakuje :P
poza tym - michal, ja przeciez zartowalem...
bedzie jak bedzie
damy rade!!
krzysiekACM - 21-01-2009, 21:26
| sawczen napisał/a: | | a po co były spinki tych, którzy pisali, że tak mało biletów na tak fajny mecz, który jest tak blisko, skoro nie dokonali wpłaty? nie rozumiem tego ;) |
wiedziałem że w końcu ktoś to napisze...
otóż kolego, spodziewałem sie większego zainteresowania, wyjazdu autokarem, przede wszystkim tańszego wyjazdu- a koszt tego wyjazdu będzie praktycznie identyczny jak w przypadku podróży do Mediolanu, na tą chwilę niestety raczej nie pojadę bo najzwyczajniej w świecie nie mam funduszy na ten wyjazd.....
| Piotrek napisał/a: | | A panowie o nr.025 i 068 to niech się nie wypowiadają bo do tej pory nie widać ich wpłat.Gadać i pisać to ja też umiem a tu trzeba działać |
a Pan 355 niech sie tak nie spina, nie każdy ma pieniążki na kupce jak Pan...
chciałem jechać, ale na tą chwilę nie mam pieniędzy, być może jeszcze wpłace do 30-tego, ale być może nie.... zobaczymy jak to będzie.
| sawczen napisał/a: | | jak mamy 8 wpłat, to z czym do ludu? taki niby bliski ciekawy wyjazd i praktycznie zerowe zainteresowanie.. |
rzeczywiście myliłem się co do zainteresowania, i być może nie potrzebne były te teksty o biletach, bo jak narazie skromne zainteresowanie, ale naprawdę spodziewałem się o wiele wiecęj chętnych.
| Sebinho napisał/a: | | z tego co rozmawialem z ludzmi to wlasnie mowili ze brak siana |
ja też rozmawiałem z kilkoma osobami na temat tego wyjazdu, i właśnie główny problem wszystkich to brak kaski, niestety...
życie depcze wyobraźnie
| Kiepura napisał/a: | | spokojnie, tylko jeden taki sie trafil... ale, jak to sie mowi ten typ tak ma ;) |
daruj sobie...
MikoZ - 21-01-2009, 21:36
| Kiepura napisał/a: | no, no... juz niedlugo, a bedziecie mogli podyskutowac!! niewiele mu brakuje :P
|
no nie wiele za jakies 2 lata bedziemy na rowni :)
SonaR - 21-01-2009, 21:45
zdaje sie ze stare chlopy a przekomarzaja sie jeszcze kto na ilu wyjazdach byl /o\ ;)
MikoZ - 21-01-2009, 21:47
| SonaR napisał/a: | | zdaje sie ze stare chlopy a przekomarzaja sie jeszcze kto na ilu wyjazdach byl /o\ ;) |
a tam stare :) takie zaczepki:)
btw. czy jakas ekipa slaska sie wybiera? pytam z czystej ciekawosci bo staram tez jakos logistycznie sie zebrac do tego Poznania:)
sawczen - 21-01-2009, 22:27
spokojnie Panowie ;) ja tam sie nie napinam, nie mam nic ani do Mikoza, ani do Krzyska, ale po prostu niepotrzebne bylo takie pisanie, ze jakie to AIMC nie jest zle ze tak malo biletow nam dali... a zainteresowania jak widac nie ma ;)
gdybym wcześniej nie wiedział, że trafiliśmy na Werder w PUEFA to pewnie pojechałbym na Violę, ale że spodziewałem się organizacji wyjazdu na Werder, odpuściłem Violę i teraz staram się pojechać do Bremy.. mam nadzieję, że obejdzie się bez losowania, bo wyjazd na wyjazd to jednak też cudowna sprawa ;)
ja w sumie funduszy też mam mało, bo odkładam na coś większego.. ale taki wyjazd się może prędko nie przytrafić, więc praktycznie poświęciłem sylwestrową wypłatę :P
pozdro i mam nadzieję do zobaczenia Panowie i Panie ;)
Kiepura - 21-01-2009, 23:22
| sawczen napisał/a: | | ale że spodziewałem się organizacji wyjazdu na Werder, odpuściłem Violę | i to jest nalezyte podejscie!! czasem nwetet w mcp trzeba kalkulowac...
z reszta postapilem podobnie :)
| sawczen napisał/a: | | bo odkładam na coś większego.. | a co jedziemy na final :P
sawczen - 22-01-2009, 00:18
| Kiepura napisał/a: | | sawczen napisał/a: | | ale że spodziewałem się organizacji wyjazdu na Werder, odpuściłem Violę | i to jest nalezyte podejscie!! czasem nwetet w mcp trzeba kalkulowac...
z reszta postapilem podobnie :) |
no niestety trzeba, ale jakby nie było wyjazdu na Werder to bym się zdenerwował i pewnie działał coś w tym celu, żeby ogarnąć te bilety na trybunę gospodarzy od kumpla i wkręcić się jakoś na sektor gości ;) albo po prostu zaoszczędziłbym trochę kasy.. a teraz mam nadzieję, że zobaczymy się w końcu przy tak zajebistej okazji ;)
| Kiepura napisał/a: | | sawczen napisał/a: | | bo odkładam na coś większego.. | a co jedziemy na final :P |
o, to byłaby w ogóle konkretna opcja, ale ogólnie bawię się troche moim wozidłem i chcę zrobić małego, ulicznego czerwonego zabijakę i potrzeba trochę kasy na lepszy, większy silnik, jego przekładkę, podniesienie lekko jego mocy itd. :P więc od jakiegoś czasu nawet nie myślałem o wyjeździe.. gdyby nie weekendowa praca to pewnie tak prędko bym nie skorzystał z żadnego wyjazdu...
mam nadzieję, że ten się uda ;)
FORZA !!!
sawczen - 30-01-2009, 15:58
dobra, chyba można odgrzać temat.. jedziemy w 16 osób ;)
kto skąd się wybiera?
Ja z Gregorio1899 śmigamy raczej razem z Tczewa do Poznania pociągiem, ktoś wsiada po drodze, albo z trójmiasta?
pozdro i do zobaczenia ;)
PS: Sonar, maile potwierdzające wyjazd zostały już wysłane? bo nic nie dostałem...
SonaR - 30-01-2009, 17:55
http://milanclubpolonia.p...?id=00&news=118
Kiepura - 30-01-2009, 22:22
| sawczen napisał/a: | | PS: Sonar, maile potwierdzające wyjazd zostały już wysłane? bo nic nie dostałem... | oddychaj :P
dopiero co skonczyly sie zapisy, a ty juz na skrzynce F5 wciskasz??
wszystko w swoim czasie...
ps. krzysztof, mowilem - sprzedaj tv :P
majlech - 31-01-2009, 10:18
E andiamo!!!
sawczen - 31-01-2009, 12:15
Kiepura chill, tylko sprawa wyglądała tak, że podałem Ewie nowego maila i żeby nie było, ze dostanę na starego, bo nie mogę się do niego dostać :)
a całkiem zapomniałem, że to Ewa wysyła takie maile ;)
Ewa - 31-01-2009, 12:27
lol...to się uśmiałam. Jakie maile Ewa wysyła? Ewa wysyła maile związane ze składkami i finansowymi sprawami, więc nie do końca rozumiem co chcesz przez to powiedzieć.
Jeszcze jedno...skoro mi podałeś nowego maila to moim obowiązkiem było poinformowanie pozostałych członków Zarządu o tej zmianie i tak też zrobiłam. Ja wiem, co należy do moich obowiązków ;)
Marcu - 31-01-2009, 14:11
Ewa trzyma rękę na pulsie ;)
sawczen - 31-01-2009, 16:46
dobra, zamuliłem :D ja już sam nie wiem co pisałem dzisiaj rano, wybaczcie proszę :P
to jedzie ktoś do poznania pociągiem z trójmiasta albo okolic?
adamus1977 - 01-02-2009, 12:42
Witam! Gdyby ktos widział na "bazarku" szal łaczony z tego meczu Werder - Milan, byłbym wdzięczny za zakup. Kase oddaje od razu. Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc. Mój e-mail: adamus1977@wp.pl lub GG 6422208
bajer - 01-02-2009, 18:21
spodziewalem sie wiekszej grupy na ten wyjazd, jednak pula zaoferowana przez AIMC byla dobrze wyliczona :P
konrad_acm - 02-02-2009, 08:37
Oficjalna strona Werderu Brema podaje, ze w związku z dołączeniem Davida Beckhama do 'listy UEFA' należy niezwłocznie uiścić dopłatę w wysokości 32 euro za każdy bilet. Oczywiście wszystkie bilety bez dopłaty zostaną anulowane i wystawione do ponownej sprzedaży.
majlech - 02-02-2009, 10:55
To raczej nieprawdopodobne - tym bardziej, ze juz podajac ceny w grudniu Werder "reklamowal" przyjazd Beckhama.
Przejrzalem strone Werderu i nie widzialem nigdzie takiej informacji. Mozesz wkleic link?
konrad_acm - 02-02-2009, 15:57
to taki żarcik w poniedziałkowy poranek :)
rute - 03-02-2009, 09:21
czy ktos z okolic Śląska/Krakowa wybiera sie samochodem w miejsce zbiorki?
Kiepura - 03-02-2009, 10:38
czekam na nr telefonow od n/w osob:
035, 073, 043, 117, 282, 327, 355, 448, 501
bezposredni kontakt ulatwi nam "wspolprace" i pomoze w organizacji.
Kiepura - 04-02-2009, 16:10
dzieki za szybka reakcje!!
do pelni szczescia ;) brakuje mi tylko kolegi z nr mcp 501
jesli chodz i sam wyjazd, to tak jak bylo wspomniane odbedzie sie on w godzinach pozno wieczornych (wtorek 17-ego)
miejsce pozostaje jeszcze do ustalenia...
ps. osoby jadace z warszawy (lub przez) informuje, iz jedziemy TYM pociagiem!! (ceny, godziny, trasa - wszystko zanjdziecie w tym linku)
zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny do piatku (rano) - kupujemy bilety z miejscowkami i milo by bylo jechac wspolnie :]
powrot z poznania planowany jest w godzinach przedpoludniowych - miescowki kupujemy na godzine 10.26 (jak nie zdazymy, to... posiedzimy ;))
pozdrawiam,
jestesmy kontakcie
Krzysiu. - 10-02-2009, 12:33
| rute napisał/a: | | czy ktos z okolic Śląska/Krakowa wybiera sie samochodem w miejsce zbiorki? |
ja bym furą jechał jakby sie ktos zglosil jeszcze
Pepe69 - 10-02-2009, 15:21
No to ja sie zglaszam :) Moze jeszcze jedna osoba by sie znalazla :)
rute - 10-02-2009, 16:40
ja rowniez sie pisze :-)
majlech - 11-02-2009, 07:44
| bajer napisał/a: | | spodziewalem sie wiekszej grupy na ten wyjazd, jednak pula zaoferowana przez AIMC byla dobrze wyliczona :P |
Chyba nie mamy co się biczować - zainteresowanie biletami na ten mecz kibiców Milanu jest tak małe, że Policja wyraziła zgodę, by na górnej części trybun przeznaczonych dla gości mogli zasiąść kibice gospodarzy. Werder właśnie uruchamia sprzedaż tych biletów.
Źródło: werder.de
Kiepura - 11-02-2009, 08:11
miejmy nadzieje, ze szwabscy kibice maja troche wiecej kultury niz kuzyni spod herbu gada ;)
Krzysiu. - 11-02-2009, 13:21
| Pepe69 napisał/a: | | No to ja sie zglaszam :) Moze jeszcze jedna osoba by sie znalazla :) |
| rute napisał/a: | | ja rowniez sie pisze :-) |
moze teraz jakis mily poznaniak nam uzyczy miejsca parkingowego. Patryk? Agata?
Azra - 11-02-2009, 18:48
Z parkowaniem w Poznaniu może być ciężko bo duża część miasta objęta jest płatną strefa parkowania. Ja, na przykład mieszkam w tej najdroższej strefie bo w centrum "Centrum" :-(
O której jest planowany wyjazd? Zapraszam też do spędzenia czasu Hattricku, ja kończę pracę o 16 i mogę się tam pojawić już o 17 więc gdyby ktoś z Was chciał spędzić trochę czasu w miłym towarzystwie to PoznańPato zaprasza :-)
Ewa - 11-02-2009, 19:44
Wyjazd zapewne planowany będzie w godzinach wieczornych. Ja będę w Poznaniu już koło 17. Miejsce w Hattricku już dawno zamówione, więc spokojnie możemy się tam spotkać przed wyjazdem. Dobrze byłoby jakbyśmy się umówili w jednym miejscu i razem tam poszli. Akurat trasa dworzec-Hattrick jest mi dobrze znana :) Jak coś to służę pomocą. Sonar, wiadomo już coś na temat miejsca zbiórki, z którego będziemy wyjeżdżać?
Kiepura - 11-02-2009, 20:42
tak wiadomo!!
z mojej strony powiem, ze... bedzie ciekawie ;)
jak tylko znajde chwile i wszystko ogarne na pewno dam znac
Gregorio1899 - 12-02-2009, 19:22
Ja wraz z Sawczenem będę w Poznaniu na dworcu głównym o 19.30 także zapraszam po nas.Pociąg z Gdyni.
Azra - 12-02-2009, 19:47
Mogę się po Was wybrać na Dworzec i podjedziemy do Hattricka bo wygląda na to, że spora grupa się tam spotyka ;-)
Jeżeli ktoś jest wcześniej w Poznaniu i będzie czuł się zagubiony to zawsze może się do mnie odezwać, najwyżej wezmę dzień wolnego w pracy :-)
Maciek - 12-02-2009, 21:08
Jak tak czytam Wasze rozważania na temat wyjazdu to ogromnie żałuję, że nie mogę z Wami jechać bo mam akurat wtedy poprawki egzaminów, których nie mogłem przełożyć:/ Udanego wyjazdu Wam życzę!
sawczen - 13-02-2009, 01:58
miło by było jakbyś podjechała po nas Azra ;) to jak? możemy na Ciebie liczyć? bo w sumie z dworca w Poznaniu to ja znam drogę do starego browaru i to też tak poniekąd.. gdzie hattrick jest, to raczej nie wiem, pewnie odnalazłym się, ale nie wiem na którą byśmy tam wylądowali...
btw. nikt więcej z trójmiasta i okolic nie jedzie? albo nie wsiada w pociąg z Gdyni do Poznania?
forza !
łachu - 13-02-2009, 02:10
Napisz Agata jak trafic do hattricka z dworca głównego. Przyda się taka wskazówka na pewno.
Ewa - 13-02-2009, 06:47
Sawczen, ze starego browaru do hattricka nie jest daleko. Przez trzy miesiące w każdy weekend bywałam w Poznaniu, więc trasa dworzec-browar-hattrick nie jest mi obca. Zumi się przydało :P Doskonale opisało trasę :D O której mniej więcej będziecie w Poznaniu? Jak coś to służę pomocą.
Azra - 13-02-2009, 09:10
Najlepiej wsiąść w tramwaj nr 6 lub 12 na Moście Dworcowym - jechać w stronę Miłostowa. Tzn jak wyjdziecie z Dworca Głównego i wejdziecie schodami na most skierujcie się w lewą stronę i wsiądzcie na przystanku od strony Targów, nie Dworca. Przejedziecie 2 przystanki Dworzec PKS, Półwiejska (przy Starym Browarze) i wysiądziecie na 3 przystanku (AWF). Przejdziecie przez ulicę (kierujcie się w stronę nowych bloków) i pójdziecie prosto do szkoły, która jest na ulicy Strzeleckiej, za szkołą druga w lewo to ul.Kopernika i tam jest Hattrick. Szyld jest dobrze widoczny. Polecam rónież Zumi.
Sawczen,oczywiście odbiorę Was z dworca, nie ma problemu. Dajcie tylko znać o której dokładnie będziecie.
Pozdrawiam.
sawczen - 13-02-2009, 12:03
dzięki za zainteresowanie nami ;) Azra, będziemy w Poznaniu dokładnie o 19:30 (planowo), pociąg pospieszny z Gdyni ;)
zatem do zobaczenia :)
Krzysiu. - 13-02-2009, 14:47
Azra, to jaka jest mozliwosc parkowania w okolicach dworca ??
Ewa - 14-02-2009, 10:59
Ja będę w Poznaniu po godzinie 17. Od razu zmierzam do Hattricka, gdzie dzięki mojej inicjatywie i pomocy Chrissnaila zarezerwowałam dla nas miejsca. Tam będę już czekała na resztę (pewnie Krzysztof też ;) ). W razie czego to będę pod telefonem i spokojnie możecie do mnie dzwonić. Jeśli ktoś nie zna mojego nr tel., a jedzie do Bremy, to zapraszam na priv :D
baker - 14-02-2009, 11:58
| Krzysiu. napisał/a: | | to jaka jest mozliwosc parkowania w okolicach dworca ?? |
Przy samym dworcu zdaje się, że to będzie Cię kosztowało 3,50 zł/godz. W bliskiej okolicy są różne "zakamarki" (np. pod wiaduktem), gdzie można auto postawić, ale nie jestem pewien czy i tam nie skasują za parkowanie.
Jeżeli jeszcze ktoś nie wie "co ze sobą zrobić" w Poznaniu, to piszcie na forum. Tak jak Agata, oferuję swoją pomoc, bo pamiętam jak to było we Wrocławiu przed wyjazdem na Fiorentinę ;)
Azra - 14-02-2009, 15:12
Wydaje mi się, że przy Dworcu PKS jest bezpłatny parking a to góra 10 minut spacerkiem od Dworca PKP.
Jeżeli chodzi o parkowanie w Poznaniu to sprawa wygląda naprawdę ciężko. Postaram się dowiedzieć jak najwięcej i jak najszybciej czegoś o parkingach.
Sama poruszam się MPK więc nie za dobrze się w tym orientuję :-(
sawczen - 19-02-2009, 18:00
no i w końcu wylądowałem w domu ;)
dziękuję wszystkim za wspólny wyjazd oraz reszcie, która nie jechała za ciepłe ugoszczenie w hattricku :D
do następnego razu!
pozdrawiam
krzysiekACM - 19-02-2009, 22:19
wg. Legialive fanów Milanu na sektorze w Bremie około 1000 :)
stara flaga MCP na ziemi?:) a nową mieliście? nie można było jej gdzieś rozwiesić, żeby lepiej było widać?:)
sawczen - 20-02-2009, 00:01
na dwóch z trzech fotek które pokazałeś widać, że nowa flaga leży tuż nad starą, pod flagą TORINO :) nie było opcji powieszenia flag, wychodzi na to, że trochę za późno weszliśmy i wszystko było zajęte jak widzisz na fotkach ;)
MikoZ - 20-02-2009, 08:40
ja tam widze duzo miejsca zeby przynajmniej mala flaga zawisla :)
krzysiekACM - 20-02-2009, 09:09
sawczen, no rzeczywiście dopatrzyłem się
| MikoZ napisał/a: | | ja tam widze duzo miejsca zeby przynajmniej mala flaga zawisla :) |
dokładnie, widocznie mieliście za słabą siłę przebicia :P
wszystko rozumiem,ale żeby na płocie wisiała jakas "flaga" ze zdjęciem shevchenki - patologia
rute - 20-02-2009, 13:21
Panowie, trzeba bylo jechac i zawiesic ta flage. Wrzucilam kilka zdjec do panelu
MikoZ - 20-02-2009, 14:07
zakładałem ze Kiepura sie pierwszy odezwie, ale jestem milo zaskoczony :D
kapiMCP - 21-02-2009, 11:14
Hehe, ciekawe Krzysiek czy masz odpowiednią "siłę przebicia" i przy najbliższej okazji ściągniesz z płotu flagę z Andrzejem. Ale pamiętaj, że jeśli się nie uda, to po meczu zawsze możesz sobie o tym popisać ;-)
krzysiekACM - 21-02-2009, 11:25
wiem że jest jakaś hierarchia pewnie jeśli chodzi o flagi jak wszędzie, ale tak jak napisałem, jakiś poster z giga sport sobie wisi na płocie zamiast naszej pięknej flagi ;)
ogólnie to oflagowanie włochów tragiczne :)
z tą siłą przebicia to napisałem z przymrużeniem oka ;)
bierzcie przykład z dobrej koleżanki rute, i wrzucajcie swoje foty, chcemy więcej ;)
no i napiszczcie jakąś relacje krótką, jak było ;)
SonaR - 21-02-2009, 15:09
bo to poster z drugim z najlepszych strzelcow Milanu w historii, nie z byle ogórkiem :)
zapraszam do wrzucania zdjęc z wyjazdu.
Piotrek - 21-02-2009, 16:29
Siema.Moje linki do zdjęć w Panelu MCP.W razie problemów ze ściągnięciem piszcie.Dzięki wszystkim za bardzo udany wyjazd.Pozdro i do zobaczenia nanastępnej imprezie
SonaR - 21-02-2009, 16:59
Piotrek mógłbyś wrzucić na jakis inny serwer? Ciężko sciągnąć z rapida
Kiepura - 21-02-2009, 19:17
dzieki za wyjazd!!
jak zwykle bylo pierwszorzednie... szkoda, ze takie bliskie wyjazdy nie trafiaja sie czesciej!!
szkoda rowniez adama ;)
nastepnym razem mysle, ze kazdemy przyda sie jakis gps :P (a szczegoly mysle, ze zostana opisane w jego/naszej obiecanej relacji)
| MikoZ napisał/a: | | ja tam widze duzo miejsca zeby przynajmniej mala flaga zawisla :) | ciekawe, ja na ostatnim zdjeciu od krzyska nie widze ani jednego wolnego miejsca na flage :(
poza tym o tym gdzie wisza/leza flagi decyduje organizator, natomiast jakie, gdzie i ile, juz sami zainteresowani... niestety jak wiadomo daleko nam jeszcze do bycia "zainteresowanymi" ;)
ps. na koniec oczywscie podziekowania dla poznaniakow, a w szczegolnosci dla agaty, dzieki ktorej otrzymalismy mila niespodzianke na koniec podrozy \o/
"minus" dla hattrica, niespodziewalem sie, ze to az taki mordor :P chociaz schody macie zajeb...
Krzysiu. - 21-02-2009, 22:08
Milan - 21-02-2009, 22:19
Gratuluje udanego wyjazdu. Szkoda ze nie udalo mi sie pojechac z wami :( (SESJA) :( Fajnie ze po Heerenveen MCP udalo sie znowu zorganizowac jakis wyjazd na "wyjazd" :) Oby wiecej takich.
Piotrek - 22-02-2009, 21:23
Witam.W panelu dyskusyjnym są nowe linki do moich zdjęć.Próbujcie teraz mam nadzieje że będzie dobrze
konrad_acm - 27-03-2009, 13:12
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale proszę o wyjaśnienie tego fragmentu "wspierali Milaniści (i niestety nie tylko Milaniści) z Poznania."
no i Werder raczej nie ma w m(w)uzeum tarczy za zadobycie Mistrzostwa Włoch ;)
dezali - 27-03-2009, 15:47
poprawcie jeszcze:
"w sektorach dla gości postanowiono postanowiono przekazać Niemcom. " (o zainteresowaniu meczem)
- to "(i niestety nie tylko Milaniści)" proponowałbym wyrzucić - nawet jeśli tekst ten miał mieć wydźwięk "pół żartem pół serio" wydaje mi się, że nie przystoi nam go publikować; ale to tylko moje prywatne zdanie, góra zdecyduje;)
- wysprzedany -> wyprzedany
ogólnie bardzo przyjemna lektura
"Po meczu tradycyjnie uwieczniliśmy na zdjęciu nasz pobyt na stadionie" - czy w związku z tym planowana jest jakaś mała galeryjka z wyjazdu (to samo zapytanie odnosi się też do fiorentiny i interu)
MikoZ - 27-03-2009, 19:49
| dezali napisał/a: | | "(i niestety nie tylko Milaniści)" |
moze ktos przyblizyc o co w tym tekscie chodzi ? bo nie wtajemniczeni (tak jak ja) z pewnoscia nie rozumieja:)
konrad_acm - 28-03-2009, 10:23
z relacji tekst zniknął, a wyjaśnień nie ma :(
Ewa - 28-03-2009, 10:35
Pewnie chodziło o Venomika (Juventino), który przyszedł do Hattricka i mile z nami spędził czas w oczekiwaniu na wyjazd na mecz. Tak mi się przynajmniej wydaje.
konrad_acm - 28-03-2009, 12:27
''niestety'' świadczy o tym, że były siekiery, kastety itp. ;) czekamy na wiecej szczegółów :P
Ewa - 28-03-2009, 12:58
Nie wiem skąd to 'niestety'. Ja osobiście bardzo miło spędziłam czas oczekiwania na wyjazd w towarzystwie Venomika (i nie tylko ;)).
maycka - 28-03-2009, 13:56
Potwierdzam słowa Ewy :) Atmosfera była bardzo przyjazna, a Venomik, którego wtedy poznałem okazał się w porządku gościem. Ale z Bakerem pokazliśmy mu kto rządzi w pokera!
Pozdr.
majlech - 29-03-2009, 10:07
Fragment o Poznaniu nie pochodzil ode mnie, wiec Ci, ktorzy byli w Hattricku, niech sie wypowiedza :-)
Kiepura - 01-04-2009, 09:06
"niestety" oczywiscie pochodzi ode mnie i oczywiscie (co nie powinno nikogo dziwic) dotyczylo wrogiego* nam ugrupowania kibicow j...
*jesli nie, to bez zalu, mozecie dalej calowac ich po sygnetach :P
|
|