Forum Milan Club Polonia
Oficjalne Forum Stowarzyszenia Polskich Kibiców Milanu

Wyjazdy - Liga Mistrzów 2009/10

SonaR - 24-09-2009, 23:20
Temat postu: Liga Mistrzów 2009/10
http://www.milanclubpolon...?id=00&news=154
Kiepura - 25-09-2009, 09:01

jest to bardzo fajna inicjatywa :)
w cenie 1 biletu (ewentualnie 1,5) dostajemy 3 \o/

na zurich juz troche pozno, ale pozostaje real i marsylia... fajnie by bylo zebrac autokar (CR mamy 57 szt. + papierowe bilety) na oba te mecze :)

zachecam do wypowiedzi w temacie!! znacznie ulatwi to planowanie wyjazdu/ow

sawczen - 25-09-2009, 10:18

teraz gryzę się w tyłek, że nie zdążyłem z wpłatą na pierwszą turę CR, wiem, że na pewno brałbym pakiet biletów!

ale w takim wypadku jeśli jakaś przystępna pula biletów będzie na Real, to ja się piszę, zadłużę się a pojadę :P

dondamajk - 25-09-2009, 16:37

A ja mam pytania o 2 kwestie techniczne... odpowiedzi wydaja mi sie jasne, ale wole sie upewnic...

1. Czy skorzystac z tych 3 biletow moga osoby nie bedace czlonkami stowarzyszenia?

2. Czy osoby nie bedace czlonkami stowarzyszenia beda mogly skorzystac z transportu organizowane przez MCP czy musza sie przetransportowac we wlasnym zakresie?

kapiMCP - 25-09-2009, 17:00

Wszystkie "atrakcje" przewidywane przez Milan Club Polonia są dedykowane członkom tegoż Stowarzyszenia. Potwierdzenie tego faktu jest również w przedmiotowym newsie.
milanek82 - 25-09-2009, 17:56

Czy jest to tak, ze kazdy kto ma CR ma pewny bilet na mecz(mecze) ?? Wszedlem dzis na acmilan.com i tam mieli jeszcze kilkaset biletow do kupienia na Zurych. Ceny co prawda na ten jeden mecz jak za ten pakiet promocyjny, ale szary ludzik moze chyba sobie kupic tez w przedsprzedazy. Zakladam ze wg obowiazujacych zasad osoba chcaca sama na mecz np z Realem sie wybrac ustepuje i tak zorganizowanemu wyjazdowi. Czy jednak jesli stowarzyszenie dla posiadacza CR jest pewne zdobycia biletu (tak to widze) to czy mozna oddzielnie to zrobic? W przypadku zwyklego wyjazdu wiem ze okresla to regulamin, a w tym przypadku......?
dondamajk - 25-09-2009, 18:03

kapi napisał/a:
Wszystkie "atrakcje" przewidywane przez Milan Club Polonia są dedykowane członkom tegoż Stowarzyszenia. Potwierdzenie tego faktu jest również w przedmiotowym newsie.

Sorry, rzeczywiscie nie doczytalem, ale sprawa rozbila sie o to, ze wogole zle zrozumialem "ta promocje"... w tym momencie nie ma tematu.

Dzieki i pozdrawiam

fifi1906 - 25-09-2009, 20:49

Ja pisałbym sie na Real choć nie mam CR ( zapisałem sie dopiero w 2 turze), wogole iloma wejsciowkami dla osob które nie maja CR bedzie dysponowało MCP?
SonaR - 25-09-2009, 21:08

milanek82 napisał/a:
Czy jest to tak, ze kazdy kto ma CR ma pewny bilet na mecz(mecze) ?? Wszedlem dzis na acmilan.com i tam mieli jeszcze kilkaset biletow do kupienia na Zurych. Ceny co prawda na ten jeden mecz jak za ten pakiet promocyjny, ale szary ludzik moze chyba sobie kupic tez w przedsprzedazy. Zakladam ze wg obowiazujacych zasad osoba chcaca sama na mecz np z Realem sie wybrac ustepuje i tak zorganizowanemu wyjazdowi. Czy jednak jesli stowarzyszenie dla posiadacza CR jest pewne zdobycia biletu (tak to widze) to czy mozna oddzielnie to zrobic? W przypadku zwyklego wyjazdu wiem ze okresla to regulamin, a w tym przypadku......?

My oferujemy Tobie jako posiadaczowi karty CR mozliwosc nabycia 3 biletow na wszystkie mecze. Jesli chcesz jechac z nami na ktorys z nich, pojedziesz z nami. Jesli nie chcesz jechac z nami, pojedziesz sam. W tym wypadku nie ogranicza nas w zaden sposob ilosc osob z CR, ktore moga sie zglaszac, tak jak ma to miejsce z ograniczona iloscia biletow papierowych jakie dostajemy.

Marcu - 26-09-2009, 16:14

Rozumiem, że za 160 zł dostaję wszystkie 3 bilety? Z ograniczeń finansowych raczej tylko jeden mecz mógłbym zaliczyć. Mecz z Realem 03.11. więc byłbym chętny. Ilu było by chętnych na ten mecz? Tak wstępnie?

Sprawa druga: czy osoby nie posiadające CR(ale zapisane już na drugą turę) mają szanse na wyjazd?

Darkoski - 27-09-2009, 13:15

ja się piszę na mecz z Realem(nie posiadam karty CR) o ile to nie mission impossible
Lutrzyk - 27-09-2009, 15:25

na marsylie to sie pisze na sto procent, mam akurat w tym czasie obiecane wolne ;)
mam nadzieje ze bedzie sporo chetnych na ten mecz.

Kiepura - 27-09-2009, 20:33

Marcu
1. TAK, bilety dostaje sie na wszystkie mecze grupowe
2. NIE WIADOMO
3. TRUDO OSZACOWAC ilu bedzie chetnych... ci, co sa na forum i sa zainteresowani (a wlasciwie pewni) wyjazdem, powinni sie tym "pochalic". pozostali zapewne beda sie zglaszac kiedy nadejdzie info dot. wspolnego transportu!! (nie, nie wiem kiedy to bedzie ;)
4. OCZYWISCIE, poniewaz jak bylo wspomniane oprocz karnetow, bedziemy starali sie tez zdobyc bilety tradycyjna droga, ale mozna sie domyslec ile ich bedzie :/
pozostaje rowniez szansa, ze osoby z 2 tury otrzymaja CR przed meczem z realem i karnety na LM beda jeszcze w sprzedazy... ale znajac wlochow nie robilbym sobie wiekszych nadziei, niestety...

Marcu - 27-09-2009, 20:36

dzięku Kiepura, jak zawsze rzeczowo :)
ACMkrzysztof22 - 28-09-2009, 12:40

Co do sprawy wyjazdu to potrzebna jest chyba legitymacja?Kończy się wrzesień,a ja jej jeszcz enie otrzymałem.Czy mógłbym się dowiedzieć,kiedy,mniej więcej,legitymacje członkowskie zostaną rozesłane?Pozdrawiam
Kiepura - 28-09-2009, 13:10

do wyjazdu wystarczy (glownej mierze) bycie pelnoprawnym czlonkiem mcp!!
legitymacja jest dla ciebie, jako portfelowy gadzet ;)

damsza - 28-09-2009, 18:58

wyrażam swoje zainteresowanie papierowym bilecikiem na real lub marsylię:)
będę z niecierpliwością czekał na kolejne emaile związane z organizacją wyjazdów na mecze LM! Pozdrawiam

doctor20 - 28-09-2009, 21:12

Ja również z chęcią zaliczę wyjazd na mecz z Realem. Nie wiem tylko czy jako "świeżak" w tym towarzystwie, bedę miał taką okazję :P
Kiepura - 28-09-2009, 21:28

z wszystkimi kwestiami dot. wyjazdow zapoznasz sie czytajac regulamin "wyjazdowy" (jest dostepny na stronie)!!

biletow w tradycyjnej formie raczej bedzie niewiele, w zwiazku z czym, wlasnie jako "swiezak" nie jestes na straconej pozycji :)

powodzenia

SonaR - 28-09-2009, 22:05

http://www.milanclubpolon...?id=01&news=156

Pilne!

Penio(Przemek) - 29-09-2009, 17:42

Też był bym zainteresowany wyjazdem na Real z biletem papierkowym.
Marcu - 29-09-2009, 19:04

Szlag mnie trafi chyba. Właśnie widzę, że przegapiłem ostateczny termin. :/
Kiepura - 29-09-2009, 19:31

gdyby nie przypadek, to w tym temacie szlag trafil by wszystkich :/
SonaR - 29-09-2009, 20:34

Niestety to nie my ustalalismy ten termin.

Marcu, nie obiecuje, ale jesli jeszcze dzis przeslesz mi na maila potwierdzenie dokonania przelewu i nr karty to moze jeszcze da sie cos zrobic.

Marcin64 - 30-09-2009, 19:50

Oczywiscie wszystko zalezne od kosztow - ale w duzej grupie Marsylia czy Real, mysle ze baaaardzo powaznie bym sie zastanowil:) Oczywiscie bilecik papierkowy
ACMkrzysztof22 - 30-09-2009, 19:54

Bilet papierowy na OM lub Real
doctor20 - 30-09-2009, 20:55

Kiepura napisał/a:
z wszystkimi kwestiami dot. wyjazdow zapoznasz sie czytajac regulamin "wyjazdowy" (jest dostepny na stronie)!!

biletow w tradycyjnej formie raczej bedzie niewiele, w zwiazku z czym, wlasnie jako "swiezak" nie jestes na straconej pozycji :)

powodzenia

Piotrek - 08-10-2009, 23:28

Dobry Wieczór.Mam pytanie.Wiem że jest organizowany wyjazd na Rome.Ale czy w związku z tym wyjazd z CR na LM padł.Mało wpłat nie wróży chyba dobrze a czasu coraz mniej.Ps.Zobaczyć REAL na żywo bezcenne już wpłacam na Master Card