| |
Forum Milan Club Polonia Oficjalne Forum Stowarzyszenia Polskich Kibiców Milanu |
 |
Wyjazdy - Wyjazd na Milan-Cagliari
SonaR - 06-04-2011, 15:40 Temat postu: Wyjazd na Milan-Cagliari http://www.milanclubpolon...?id=00&news=224
maxik1982 - 06-04-2011, 17:05
Oj troszke ciezko z kasa ale po info widac,ze swietowac by nam jeszcze sie tam zdało:)Trzeba to przemyslec jeszcze..
sawczen - 06-04-2011, 17:46
wieczorem puszczam przelew.
Oto będzie dzień... Sonar, ale tym razem jak Cię zabraknie z tyłu autokaru to usuwam Cię ze znajomych na fejsbuku :D
zawor___ - 06-04-2011, 18:05
Bardzo się cieszę,że będzie organizowany jeszcze jeden wyjazd w tym sezonie. Mam nadzieję,że tym razem szczęście mi dopisze :).
Nie otrzymałem jeszcze zwrotu zaliczki na Derby. Czy może ona zostać zapisana jako zaliczka na mecz z Cagliari?. Czy mam czekać na zwrot i wysyłać jeszcze raz?.
maxik1982 - 06-04-2011, 18:27
A wiec wyrecze Sonara w odpowidaniu tobie Zawor-mialem podobna sytuacje i musze Cie zmartwic bo musisz poczekac na zwrot i ponownie przelac kase.
gieri - 06-04-2011, 18:56
oj bedzie zgloszen, bedzie :) przelew jeszcze dzisiaj wieczorem idzie
Mucha - 06-04-2011, 19:57
Ja jadę prywatnie. Bilety już kupiłem z cztery miesiące temu, przewidziałem że jest duża szansa na to, że ten mecz będzie decydował o mistrzostwie :) Do zobaczenia na San Siro.
kuba1899 - 07-04-2011, 09:50
Wiem ze popelniam duuuuuzy blad biorac pod uwage kiepska kondycje kregoslupa teraz i watroby po, ale wplacilem zaliczke...
sawczen - 07-04-2011, 09:52
oleeee!
kasa przelana około 3 w nocy, już mi się pisać nie chciało :D
jak będzie dużo wpłat, to może udałoby się pojechać pierwszy raz na dwa autokary? :D ale by byłoooo złoooo, najźlejsze :D
Kuba, w końcu się obudziłeś ze snu :P
maxik1982 - 07-04-2011, 12:04
Sawczen, no jak na dwa autokary to by byla rywalizacja w przyspiewkach i wyscigi na autobanie:)
tombak - 07-04-2011, 12:33
Same pożyteczne rzeczy dziś robię w pracy :) wysłałem przelew na Cagliari !
konrad_acm - 07-04-2011, 13:10
Szkoda, że mam komunie syna w niedzielę rano :/
Ciekawe kto dotrze do tych autobusów jeśli zdobędziemy scudetto ;) feta na duomo pewnie do rana będzie.
sawczen - 07-04-2011, 13:41
tombak - zatem znowu się widzimy :P nie chcę się narzucać, ale mam rozumieć, że imprezujemy we Wrocku po powrocie? :D
nie wierzę w to co robię, jeśli pojadę, to będzie to mój 4 z rzędu wyjazd organizowany przez MCP, na którym będę :P
tombak - 07-04-2011, 13:53
imprezować będziemy przed i po :) już wstępnie urlop klepnąłem :) tylko żeby bilet dostać
Slidewater - 07-04-2011, 16:20
Zobaczymy ile biletow przyzna nam AIMC ;) Bez wzgledu na to w pon leci zaliczka.
Wyjazd na 2 autokary? To byloby coś;)
bajer - 08-04-2011, 01:41
Ech, że też ten mecz musieli zrobić akurat w sobotę jak rano piszę egzamin :/ a byłby choćby w niedzielę o 15, a tak, cóż. Ale zgłaszajcie się wiara, chcę potem przeczytać relację albo usłyszeć na C+ że na San Siro jest grupa 80osobowa z MCP :P
Kiepura - 08-04-2011, 07:59
kurcze, szkoda, ze egzamin komplikuje wyjazd... moze go przelozysz?!
EDIT: moze jakies koszulki okazjonalne warto by bylo przygotowac :) jak nie to przynajmniej jednakowe np. czarne ze zlotu (o ile ruszy reedycja)
bajer - 08-04-2011, 09:30
| Kiepura napisał/a: | | kurcze, szkoda, ze egzamin komplikuje wyjazd... moze go przelozysz?! | Akurat z angielskiego mamy tylko jeden termin obowiązkowy dla wszystkich, Uniwersytet Medyczny w Poznaniu niestety funkcjonuje zupełnie inaczej niż pozostałe uczelnie, sesja ciągła i inne kombinacje, ma to plusy i minusy, minus tutaj zaprezentowałem :/ słyszałem o opcji pisania go na 3 roku ale tylko od jednej osoby której niekoniecznie ufam bo to bajkopisarka ;) więc się zorientuję jeszcze, jeśli to prawda to pojadę! A jeśli nie to będę świętować scudetto na Starym Rynku w Poznaniu :P
sawczen - 08-04-2011, 10:04
no ja już zwariowałem do tego stopnia, że weekend 14,15 maja to dla mnie kilka zaliczeń i egzaminów, ale jakoś sobie z tym poradzę, załatwię zwolnienie lekarskie i będzie taryfa ulgowa :D
no ale moja uczelnia to chillout w porównaniu do uniwersytetu medycznego :o
pomysł z koszulkami okazjonalnymi jak najbardziej mi się podoba ;)
jakby ktoś ogarnął wzór to może nawet udałoby mi się na szybko ogarnąć produkcję.
maxik1982 - 08-04-2011, 12:02
No wszyscy w jednkowych koszuleczkach to by bylo cos:)MCP czy cos tam o scudetto i gitaraka:)
Slidewater - 08-04-2011, 12:07
Świetny pomysł. Liczymy na aktywność zarządu w tym temacie.
manieck19 - 08-04-2011, 14:16
Witam wszystkich, jestem tutaj nowy w zasadzie jednak w przyszłym sezonie z pewnością do Was dołącze również jako członek MCP a także uczestnik na meczu. Także powiększe grono kibiców na San Siro mam nadzieje a tym czasem kibicowanie i świętowanie w Poznaniu :) Pozdrawiam no i Forza Milan!
kebab - 09-04-2011, 10:04
Ja chyba też się ogarnę na ten wyjazd. Bardzo żałowałem iż nie było mnie na derbach, więc teraz nie mogę tego odpuścić. Jeszcze tylko jedna rozmowa z panią dyrektor i myślę że zaliczka będzie wpłacona. Widzę że jak wszystko pójdzie ok to nie będę sam jechał prawda Sawczen i Kuba?
sawczen - 09-04-2011, 10:39
Prawda, prawda. Bardzo się cieszę kebabku z Twojego posta \o/
przypuszczam, że z Pomorza jeszcze ktoś pojedzie, a jak nie to może z Kujaw :D
zacieram ręce ]:->
maxik1982 - 09-04-2011, 13:43
Moja aktywnosc w tym temacie wzrosnie ok 20kwietnia z tego wzgledu,ze nie wiem jak tam z kasa.Chce pojechac z moja druga polowa,a to wymaga wiekszego wkladu finansowego..ale kazdego dnia mysle o tym wyjezdzie i jestem dobrej mysli:)
stejuk - 09-04-2011, 21:32
lepiej nie brać drugiej połowy, a za kasę, która poszłaby na drugą połowę kupić parę połówek hehe oczywiście żart (poZdro dla Moni) nie rozmywając tematu - na Kujawach ktoś na pewno się dosiądzie ;> :D
sawczen - 10-04-2011, 02:07
stejuk: \o/
przywitamy Was chlebem i solą, tfu.. to nie ta bajka :D
ale czymś na pewno Was przywitamy! Nie ma tak, że ktoś się dosiądzie, ja widzę przynajmniej Was dwóch :P Maxik, jak się nie uda z Moniką, to mam nadzieję, że samego Cię puści, nie może Cię zabraknąć w pociągu i autokarze.
Milano siamo noi!!!
kuba1899 - 11-04-2011, 08:16
Jeeeezu... co ja zrobiłem najlepszego ;P Umrę na tym wyjeździe:P taaaaakaaaa ekipa sie szykuje!
kebab - 13-04-2011, 17:17
No dobra kasa puszczona, Pani dyrektor się zgodziła mnie puścić. Jest ok więc już się nie mogę doczekać wyjazdu. Jeśli oczywiście dostanę bilet. Ale jestem pełen optymizmu. :)
kuba1899 - 14-04-2011, 09:18
Kebab - cieszę się bardzo że się widzimy :)
Ktoś wspominał o okolicznościowych koszulkach.... Jako że nasz gorszy kuzyn nie obroni LM, a jedziemy niby świętować scudetto, proponuję coś w stylu: "Wszystko wraca do normy - Milan Campione!" tyle że całość po włosku ;)
sawczen - 14-04-2011, 12:15
Kuba, świetny pomysł co do napisu ;)
wiem, że translator google to kupa, ale wyszło coś takiego:
"Tutto torna alla normalità - Milan CAMPIONE!"
Myślę, że jak tylko będzie znana ilość biletów, to na szybko można to ogarnąć i w dzień wyjazdu, we Wrocławiu rozdać koszulki.
Ja wstępnie zagadam z kuzynem, który ma sprzęt do nadruków, ponadto Rafson się zadeklarował, że mógłby ogarnąć jakiś sitodruk.
Pozostaje dogadać sprawę projektu koszulki.
Moim zdaniem jedyny słuszny kolor to czarny.
Może coś na podobę tej koszulki z odwróconym symbolem scudetto w momencie zdobycia przez iNTER tytułu przy stoliku?
w rzeczy samej trzebaby postawić scudetto po Bożemu, na górze w łuku powyższy napis i może malutki herb MCP? czy no-name'owo robimy? bez żadnego herbu itp.?
ogarnie ktoś projekt?
PS. kebab, świetnie, że ogarnąłeś temat!
Slidewater - 14-04-2011, 16:26
Pomysł jest świetny ;) Właśnie puściłem przelew
Według mnie moglibyśmy dać nasz herb.
Forza MCP \o/
gieri - 16-04-2011, 16:48
kurde tylko 8 wpłat, a do konca zapisów tydzien, panowie, co z Wami?! :D
sawczen - 16-04-2011, 20:54
polecimy samolotami ;] wyjazd na wlasna reke, bedzie jeszcze grubiej! ;D
Slidewater - 17-04-2011, 09:33
Jesli bedzie trzeba samolotami smigac + nocleg, jedzenie w Mediolanie to raczej nie dam rady finansowo ;/
sawczen - 17-04-2011, 09:52
wszystko wskazuje na to, że wyjazd autokarem nie wypali :/ 8 wpłat na takie spotkanie.. kufa no...
właśnie rozejrzałem się w lotach i ceny są przeokrutne... z Gdańska do Mediolanu jest za 69zł w chwili obecnej, ale już w środę wylot... Trzebaby załatwić przynajmniej 3 noclegi... powrót dzień po meczu za 269zł, więc jakiejś mega tragedii nie ma... najdogodniejsza opcja z Polski w chwili obecnej.
zalfik - 17-04-2011, 13:01
Ile musi być osób, żeby opłacało się autokarem jechać?
Slidewater - 17-04-2011, 13:25
Na realu pamietam bylo nas 30
gieri - 17-04-2011, 14:29
na ajax chyba wplacilo 15 i było za mało...
mam nadzieje ze ludzie wpłaty zostawili sobie na ostatni tydzien... jak nie to trzeba kminic prywatke
maxik1982 - 17-04-2011, 22:19
No to raczej swietujemy mistrza w tym meczu.Tk sadze po tej kolejce wiec wplaty sie posypia:)Ja jeszcze sie bije z myslami,ale raczej sklaniam sie ku temu wyjazdowi.Z wplata jednak poczekam.pozdr.
sawczen - 17-04-2011, 22:24
Czyli że co.. po tym meczu posypią się wpłaty, czyli piknik? :)
My już mamy plan awaryjny jakby oficjalny wyjazd nie wypalił. Maxik mam nadzieję, że się piszesz na 4 dni w Mediolanie jakby co ;)
już się nie mogę doczekać jednoznacznej decyzji...
Sebinho - 17-04-2011, 22:38
a macie miejsca jeszcze? i jaki to by byl koszt ?:)
oczywiscie mowie o tej opcji 4 dniowej ;>
sawczen - 17-04-2011, 22:45
Seba, mój wcześniejszy post - tam masz koszta prywatnego wyjazdu, ale póki co temat jest o oficjalnym wyjeździe na ten mecz ;) więc bez ciśnień, poczekajmy...
Sebinho - 17-04-2011, 22:48
no spoko ja aktualnie krece siano bo marze by swietowac scudetto w Mediolanie :)
Slidewater - 17-04-2011, 22:49
No licze teraz na przyplyw chetnych i oficjalny wyjazd!
Forza Milan il Milan ole !
Lutrzyk - 17-04-2011, 22:54
nieczęsto zdarza się bym miał kilka dni wolnych, które są kompatybilne z wyjazdem mcp. termin z cagliari jednak bardzo mi odpowiada, więc powinienem się do piątku spiąć i zdąrzyć z przelewem:) sawczen jeśli nie wypali grupowy wyjazd, chętnie rozwarze twoją propozycje. poznań też sie wybiera ?
michalchr83 - 17-04-2011, 23:09
witam wszystkich:) zglosilem chec wyjazdu oficjalnie mailem ale bede mial mozliwosc zdobycia biletu na wlasna reke ( jak wiadomo mieszkam w UK a musialbym pokryc cale 400zl). Na wlasna reke czy z MCP na 100% melduje sie w mediolanie 14 maja !!!
p.s - pomysl z wspolnymi koszulkami bardzo bardzo dobry ! dzialajcie panowie jedziemy tam po mistrzostwo !!! pozdro
bajer - 17-04-2011, 23:29
| maxik1982 napisał/a: | | No to raczej swietujemy mistrza w tym meczu. |
Tak chciałbym zauważyć że przy obecnej sytuacji w tabeli żeby świętować w meczu z Cagliari w jednym z 3 najbliższych meczów Milan musi stracić punkty, inaczej świętowanie będzie po Romie w Rzymie albo nawet po Bologni przy jakiejś porażce Napoli ;) ale nie chce wam psuć zaangażowania we wpłatach czy radości z wyjazdu, tylko stwierdzam taki fakt który mógł zostać przeoczony :P
kuba1899 - 18-04-2011, 08:47
bajer - liczę na sprezentowanie punkcików naszej zgodzie, szczególnie że walczą o utrzymanie ;) Możemy też potknąć się w Rzymie. Z nimi zawsze trudno sie gra.
Generalnie chciałbym by był to wyjazd z MCP we wspólnym gronie. Czekamy więc z nadzieją do końca tygodnia że wpłat się nazbiera.
Jeżeli jednak członkowie przymulą i nie zbierze się grupa na wyjazd autokarowy, to Trójmiasto & okolice leci 11 maja a wraca 15 maja. W planie wypożyczenie auta i trochę zwiedzania (Milanello, Maranello, Monza, Wenecja może Turyn lub Florencja). Będziemy otwarci na propozycje. Na razie mamy 5 osób chętnych, ale jak się ktoś do naszej wesołej wycieczki przyłączy to rozważymy wynajęcie busa lub na 2 auta pojedziemy. Auto wypożyczymy w Bergamo na lotnisku. Za 5 dni Punciak 5cio osobowy wychodzi koło 700 zł + wacha. 9 osobowy Ducato - 1850 zł. Generalnie taniej 2 auta ale weselej w jednym wiekszym. [edit] znalazłem tańsze rozwiązania, ale na razie nic nie dywaguję, bo liczę że zbierze się grupa z oficjalnym wyjazdem....
baker - 18-04-2011, 10:32
| Lutrzyk napisał/a: | | poznań też sie wybiera ? | Najprawdopodobniej z Poznania też będzie ktoś jechał.
SeboLZ - 18-04-2011, 13:08
Ja puściłem właśnie wpłatę. I właśnie co w przypadku, gdy sprawa mistrzostwa rozstrzygnie się przed meczem z Cagliari. Będziecie rezygnować z wyjazdu? Jeszcze jedno pytanie: czy po meczu z Romą, który być może rozstrzygnie o mistrzostwie, będzie można zrezygnować z wyjazdu dostając pełny zwrot kosztów? Bo wg regulaminu z tego co pamiętam to całą kwota zwracana jest do 10 dni przed wyjazdem, a mecz z Romą będzie 7 dni przed meczem z Cagliari.
SonaR - 18-04-2011, 13:51
A czemu mielibysmy rezygnowac z tego wyjazdu? Nawet jesli Milan wygra tytul w meczu z Romą to podziekowanie i swieto bedzie w ostatnim meczu Milanu na San Siro. Mysle wiec, ze warto tam byc.
Co do zwrotow to nic sie nie zmienia i obowiazuje regulamin.
tombak - 18-04-2011, 14:32
Ja też liczę, że ludzie się zmobilizują i wpłacą w końcu to ostatni mecz sezonu :) trzeba się przecież godnie pożegnać. a co do propozycji sawczena to całkiem realnie o niej myślę jeśli oczywiście macie tam miejsce dla milanisty z Wrocławia :)
Slidewater - 18-04-2011, 17:52
| Cytat: | | Nawet jesli Milan wygra tytul w meczu z Romą to podziekowanie i swieto bedzie w ostatnim meczu Milanu na San Siro. Mysle wiec, ze warto tam byc. |
Skad ta pewnosc? :) Jesli zbierze sie wystarczajaca liczba osob na autokar to pojade. Ludzie mobilizowac sie! Scudetto wraca do zdrowej czesci Mediolanu \o/ Btw. ile osob potrzeba do wyjazdu autokarowego?
Błażej - 18-04-2011, 21:18
ile jest osób chętnych na obecną chwilę??
bo jeszcze dwie się dołączą niedługo:D:D
SeboLZ - 18-04-2011, 22:24
| Błażej napisał/a: | | ile jest osób chętnych na obecną chwilę?? |
http://www.milanclubpolon...topic.php?t=524
gieri - 19-04-2011, 13:14
nie chce prorokować, ale dobrze, żeby było nas grubo ponad 20, bo za drogo nam transport wyjdzie. Moze uda się wynając po prostu mniejszy autokar?
Kurde tak chciałbym zaliczyc jedno spotkanie przed koncem sezonu :)
kami - 19-04-2011, 13:52
ja jadę:-)))
bajer - 19-04-2011, 14:18
Kiedyś na Inter udało się wybrać w 13 osób więc zapewne taka możliwość istnieje ;) tyle że wtedy zaliczka wynosiła 500zł a nie 400 więc najwyżej trzeba by dopłacić i szansa by była ;)
gieri - 19-04-2011, 14:26
dopłata 100zł to stosunkowo mały koszt w porównaniu z kasa jaka by bylo trzeba wydac na prywatny wyjazd :)
kuba1899 - 19-04-2011, 14:38
niekoniecznie. Oblicz sobie to tak - do autokaru każdy z nas płaci teraz koło 150-200 zł (jak nie więcej, ale to już musiałby ktoś potwierdzić kto rezerwuje transport). Jeżeli masz dopłacić 100 to robi się już 300. Pamiętaj gieri, że nie wszyscy mają tak fajnie i jadą z Wrocławia. Dojazd do Wrocławia to kolejne 150 zł dla nas (ja nie mam zniżek np.) wychodzi już 450 zł a samolot mam za 300 - 350 w 2 strony bez 24 podróży w jedną stronę... gdyby wyjazd miał być droższy to ja niestety rezygnuję i będę szukał biletów w kasach czy w banku wcześniej.
gieri - 19-04-2011, 14:51
No tak, faktycznie lot samolotem to kwestia 350zł. Ceny za loty niestety drożeją, za tydzien, może być to juz ponad 400zł. Ale mniejsza o to.
Najwazniejsza sprawa to noclegi, które są niemiłosiernie drogie w Milanie. A terminarz lotów jest taki, że trzeba te kilka nocy posiedzieć w mieście. Nie wiem jak sie ma sprawa z lotami z Gdańska, ale z Wrocławia wygląda to tak sobie.
A jeśli doliczysz do tego inne wydatki typu jedzenie etc to wcale tak tanio nie wyjdzie. Oczywiscie samolot to bardziej komfortowa opcja + mozna trochę pozwiedzać.
Wszystko ma plusy i minusy :) Ja patrze na to z tej perspektywy - lot = kilka noclegów. A to juz daje po kieszeni
Sebinho - 19-04-2011, 15:04
jak jechalismy na rome tez bylo malo osob wyjazd z poznania i taki maly busik bylo nas ok 13 nie pamietam dobrze a co do samolotu to dobra opcja fakt koszta rosna ale wygodniej i zdecydowanei szybciej niz jechac bog wie ile.. noclegi tez kosztuja szczerze nie wiem ile dokladnie fajnie jakby ktos napisal co sie orientuje ale fakt jest taki ze jak bedzie swietowanie na duomo do na spokoju mozna zostac wypic itp potem sie wyspac i wrocic.. mysle ze to byloby idealne rozwiazanie.. tylko minus koszta wiec jak napisalem wczesniej moze ktos by jakos sprobowal policzyc wszystko;>
kuba1899 - 19-04-2011, 18:45
Poczekajmy do piatku z iloscia osob. Wiem przynajmniej o 3 osobach co wracaja w niedziele samolotem niezaleznie od opcji, pokrywajac jednoczesnie opcje ktora na chwile obecna zaproponowana. Nie wiem jak to bedzie wygladac w przypadku gdy nagle koszty drastycznie wzrosna... Dlatego proponuje wstrzymac sie z planowaniem do zamkniecia listy plac. A odpowiadajac na pytanie, rozsadny hostel jest za 20-25 euro od doby.
michalchr83 - 19-04-2011, 22:56
Panowie do roboty !!! wplacac kase . Pojedzmy tam swietowac to co nam sie po 7 latach nalezy ! Ja bede napewno ( wplata w srode ) a musze jeszcze doleciec na wlasny koszt z UK.
Forza Milan
Tabarez - 20-04-2011, 09:00
Wizzair z Katowic do Bergamo na chwilę obecną kosztuje 380 zł. Wylot w piątek, powrót w niedzielę.
Sebinho - 20-04-2011, 12:34
oficjalnie moge powiedziec ze jade na meczyk jutro rano wplace kase bezposrednio w banku wiec bedzie szybko i pewnie :)
i osobiscie proponuje rozwazyc opcje 4 dniowa nie ukrywam ze chetnie zobacze Mediolan :)
stejuk - 20-04-2011, 15:48
chyba tez się bujne ;>
Sebinho - 20-04-2011, 21:41
nie chyba tylko dawaj :D dawno sie nie widzielismy :)
Pepe - 21-04-2011, 18:09
Ja też rozważam opcję Wizzair z Katosów. 380 zł, leci się 1,5 godziny i reszta czasu na przyjemności na mieście ;) a nie kiblowanie w autokarze. Już dawno temu pisałem, by wyjazdy z MCP zostały przekształcone z wypadów autokarowych na lotnicze. Przy grupach 10-20 osobowych myślę, że nawet jakieś zniżki by były.
W dzień, kiedy ogłaszaliście wyjazd na mecz Milanu z Cagliari celowo sprawdzałem ceny wylotów - wtedy lot tam i z powrotem (Katowice-Mediolan) kosztował w sumie 200 zł. Wolałbym wtedy nawet za bilet dać 100 zł i jeszcze byłbym do przodu za wyjazd kolejne 100 zł bez stresu z losowaniem oraz bez niewygód związanych z takimi eskapadami autokarowymi i mając KUPĘ czasu na zwiedzanie, poczucie klimatu Mediolanu czy choćby zwiedzenie muzeum San Siro, co przy wypadach autokarowych jest nierealne.
Sebinho - 21-04-2011, 19:47
to moze jednak wybierzemy sie samolotem co ? mysle ze uda sie jakos ugadac ze zarzad by nam zaplacil za bilety a reszte kasy by nam odeslali na konta i byloby na samoloty zreszta nie do konca wiem jak to przebiega w MCP ale nie ukrywam ze byloby wygodniej.. licze na osoby bardziej wdrazone w temat..
a i jeszcze jedna sprawa robimy te koszulki czy nei robimy??
kuba1899 - 21-04-2011, 21:20
Generalnie moze mala sonda wsrod tych 20 osob co jada jaki srodek transportu bylby najlepszy? Ja nie ukrywam ze dalej jestem za samolotem a z tego co czytam jest sporo osob ktore mysla podobnie. Naliczylem przynajmniej 6 a dochodzi do tego kolega z wysp. Jezeli trzeba by bylo logistycznie zaplanowac noclegi i ew. Atrakcje jak zwiedzanie, wynajem samochodow etc. To moge sie tym zajac. Oczywiscie wyjazd na kilka dni to wiekszy koszt, z tym trzeba sie liczyc. Oczywiscie decyzje musi klepnac zarzad no i musi to byc w zgodzie z regulaminem. Interpretacje pozostawiam madrzejszym ode mnie. Mam tez pytanie o ew. Rezygnacje gdyby np. Okazalo sie ze mamy jechac busem lub doplacac do autokaru?
(edit) doczytalem regulamin zwrotow. Mam nadzieje ze bedziemy znac srodek transportu na 10 dni przed wyjazdem;p
Sebinho - 21-04-2011, 21:30
zgadzam sie niech sie Ci co jada okresla i wtedy mozna napisac do zarzadu co i jak..
Pepe - 21-04-2011, 21:51
Ja kasy na busa nie wpłaciłem i nie wpłacę, bo jestem zdecydowanym zwolennikiem uproszczeń i ułatwień w życiu. Ta metoda transportu na pewno do takich nie należy. Poza tym szkoda mi tracić tyle czasu jadąc bezproduktywnie w busie. W tym samym czasie lecąc samolotem miałbym obskoczone kolejne już miejsca Mediolanu warte zwiedzenia (jeszcze trochę mi tego zostało).
W moim przypadku czekam na termin jednego meczu w Polsce i wtedy będę wiedział czy rezerwuję lot czy nie, aczkolwiek jestem nastawiony mocno na TAK, jeśli poleciałaby od nas silna grupa pod wezwaniem :). Może nawet Krzysiu z metropolii Piotrków Trybunalski (bo przecież Koszalin to wiocha, prawda Krzysiu ;) ) by się skusił - hę?
Jeśli chodzi o mnie - bilet kupię sobie pod estadio.
krzysiekACM - 21-04-2011, 22:57
ja odpadam, nie mam kasy :)
gieri - 21-04-2011, 23:02
Wylot w piątek i powrót w niedziele dokładnie o jakich godzinach?
kuba1899 - 22-04-2011, 09:26
www.wizzair.com
niestety zwłoka spowodowała, że bilety z Gdańska już prawie 500 zł kosztują... coś mi się widzi że będe musiał zrezygnować z wyjazdu...
Kiepura - 22-04-2011, 09:49
coż taki okres...
ja juz daaawno temu pisalem, ze najlepiej planowac sobie wycieczki tuz po losowaniu terminarza :)
wiadomo wtedy na kiedy kase odlozyc, wziac urlop, zaplanowac lot (rekordowo w obie strony wizzem zaplacilem 89+1 pln)
dlatego smialo mozemy sie grupowac i umawiac juz we wrzesniu, wybierajac mecze chociazby pod katem cen biletow, czy dlugosci pobytu.
bilety zawsze z odpowiednim wyprzedzeniam zalatwi nam mcp, jesli bedzie akurat oficjalny wyjazd, to majac CR (albo nawet nie), bilety kupimy sobie na miejscu!!
ps. z tym majem to w ogole jest wyjatkowo... majowki, swieta (koniec kwietnia), w tym roku jeszcze jp2!!
ja w lutym sprawdzalem, bilety wcale nie byly tansze :/
kebab - 22-04-2011, 10:11
Ja również jestem za samolotem, ale na pewno samemu się nie wybiorę. Jeśli rozpadnie się grupa z pomorza.
kuba1899 - 22-04-2011, 10:25
Kiepura masz rację ale kto mógł przewidzieć mistrzostwo ;) jeszcze 2 dni temu kosztowały 300 zł w obie strony... z malutkim haczykiem.
Kiepura - 22-04-2011, 10:44
akurat w tym roku w marcu mozna bylo smialo zaryzykowac...
ja wciaz sie zastanawiam, czy bedzie jakas feta na duomo po cagliari jezeli scudetto zapewnimy sobie np. rzymie (czy z bologna ;)
na sama oprawe nie chce mi sie jechac ;p
Pepe - 22-04-2011, 11:27
Krzysiu, możesz odpuścić finał Pucharu Polski i już się znajdzie kasa - hahaha.
Kuba - to Ty jeździsz na mecze Milanu tylko wtedy jak grają o stawkę :)?
Bardzo fajnie (jak na maj i obecnie już tylko miesiąc do meczu) wygląda opcja wylotu do Mediolanu na Udinese-Milan. Z Katosów tam i nazot (to słowo dedykuję miłośnikowi Ślązaków - Krzysiowi) kosztuje lot 240 zł. Wylot niedziela rano, powrót poniedziałek rano. Lecielibyśmy TYLKO na mecz - czyli przylot do Milano ogarnięcie pociągu w dwie strony do i z Udine i w poniedziałek rano jesteśmy na ojczystej ziemi.
Ostatni mecz sezonu, moglibyśmy jechać z całą grupą z Mediolanu (pewnie będą autokarami lub pociągiem jechać), o ile by się pofarciło.
Tylko jak znam życie tu mało komu będzie się chciało dupę ruszyć. Wystarczy popatrzeć na jakie mecze tu w MCP ludzie chcą jeździć (czyli chętnie wpłacają kasę) - sama Liga Mistrzów i derby z Interem. Jak przychodzi do innych meczów to już skromniutko. "Kibice".
Kto chętny na wypad?
Błażej - 22-04-2011, 12:28
20 osób już wpłaciło... będą 22 bo jeszcze mnie i brachola nie zaksięgowano...a ile min potrzeba by wynająć autokar???? bo jeżeli nawet nikt nie dojdzie to aż takiego ścisku nie będzie w tym autokarze bo chyba ikarusem nie pojedziemy akurat na te 22 osoby.....tylko troszkę większym...na derby daliśmy radę a teraz nie damy..
A jeśli chodzi o samolot to ja chyba odpadam bo to dodatkowe koszty jeszcze nocleg do tego
Slidewater - 22-04-2011, 15:21
Pepe
Jezeli wyjazd autokarem/busem w tym wypadku nie wypali to będę zainteresowany taką opcją ;) Na pewno byłoby ciekawie jechać z ekipą naszych ultrasów. Tylko jeszcze pytanie czy wymagana w tym wypadku nie będzie CR?
stejuk - 22-04-2011, 18:47
33 osoby - nie ma aż takiego dramatu ;]
Slidewater - 22-04-2011, 19:07
No pełna mobilizacja ostatniego dnia ;] To mi się podoba. To teraz pytanie co ze wspolnymi koszulkami? Trzeba działać bo zostały 3 tygodnie
SonaR - 22-04-2011, 19:21
Pepe fajnie sie czyta to co piszesz, ale szkoda, ze fajnie sie tylko... czyta.
omawialismy temat grupowych lotow na WZC, ale o ile pamiec mnie nie myli to Ciebie tam nie bylo.
Wyjazd autobusowy owszem jest meczacy, ale klimat panujacy w autobusie podczas calej drogi i przebywanie w nim razem z osobami, ktore sie widzi po 2,3 razy w roku tez ma swoja cene i jest bardzo fajne. I jest to jeden z powodow dla ktorych sam rowniez wybieram sie na ten wyjazd.
Dla uspokojenia wszystkich powiem - wyjazd sie odbedzie i najprawdopodobniej bedziemy jechali przez Prage, gdzie dosiadzie sie do nas grupka fanow z Czech.
Do zobaczenia 13. maja we Wrocławiu. Grupa warszawska i okolice prosze o kontakt w kwestii wspolnego transportu.
gatusostce - 22-04-2011, 19:31
Witam. Czy wiadomo już jaką pulę biletów dostaniemy na ten mecz? Pytam pod kontem ewentualnego losowania.
Błażej - 22-04-2011, 20:56
ilu chętnych z okolic poznania w ogóle??
Sebinho - 22-04-2011, 21:19
no wlasnie 33 osoby bardzooo ladny wynik ! teraz pytanie ile bedzie tych biletow.. mam nadzieje ze uda sie zalatwic 33 zeby kazdy mogl byc na fecie..
gieri - 22-04-2011, 22:51
Oby starczyło biletów dla wszystkich, chociaż na derby dostalismy tyle (ave Sonar :] ) że na Cagliari chyba źle nie będzie.
Browarek, wódeczka, dobre towarzystwo i 17-godzinna podróż mija jakby trwała kilka godzin :)
SonaR - 23-04-2011, 09:31
w kwestii biletow to czekamy juz tylko na ostateczne potwierdzenie, losowania byc raczej nie powinno.
szykowac sie. co do koszulek-scudetto to zapewne beda tez jakies do kupienia na miejscu.
Sebinho - 23-04-2011, 09:33
no to spoko :)
a nie da rady zebysmy sami sobie jeszcze jakies zrobili? mysle ze fajnie bysmy wygladali w Mediolanie w swoich koszulkach :)
kuba1899 - 23-04-2011, 12:31
niestety jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu. Życzę wszystkim niezapomnianych wrażeń. Fajna opcja z tymi Czechami.
SzmalecMCP - 23-04-2011, 12:58
Juz Wam zazdroszczę :P niestety nie zgłaszałem chęci wyjazdu ze względu na to iz nie dostanę wolnego;/ (nad czym ciągle ubolewam)do tego ta grupka fanów z Czech, o której mówi Prezes, zapowiada się świetny klimat;) życzę zajebiście udanego wyjazdu FORZA ROSSONERI!!
p.s co do tych koszulek, to świetny pomysł, moim zdaniem prezentowalibyście się genialnie i myśle, że "wywiad z canal+" murowany;D a nadruk widziałbym, jak już wcześniej w/w sam bym się w taką zaopatrzył;)
stejuk - 23-04-2011, 17:55
| kuba1899 napisał/a: | | niestety jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu. Życzę wszystkim niezapomnianych wrażeń. Fajna opcja z tymi Czechami. |
Kubuś nie rób mi tego ;(((((((
Sebinho - 23-04-2011, 20:51
orietnuje sie ktos moze czy w przypadki wywalcznienia przez Milan Mistrza np w rzymie bedzie tam odrazu oficjalna feta? czy na meczu z cagliari?
acmilan1899 - 23-04-2011, 20:55
Na meczu z Bologną ;)
Sebinho - 23-04-2011, 21:07
no to lepiej niech zarzad przyspieszy wyjazd (na mecz z bologna ):D hehe bo generalnie chcialbym to przezyc !
Slidewater - 23-04-2011, 21:40
Jeżeli wygramy z bologna i inter wygra swoje spotkanie, to dopiero z roma/cagliari przesadzimy o mistrzu. Tak czy inaczej zobaczysz w akcji mistrzów Włoch ;)
Sawczen
wspominałes coś o znajomym, który mógłby pomoc w sprawie tych koszulek. Kontaktowałeś się już z nim?
sawczen - 24-04-2011, 00:10
powstał projekt? jakby do tej pory powstał, to bym pociągnął temat...
póki co, nie tykam, bo nie mam odpowiednich zdolności graficznych...
Slidewater - 24-04-2011, 14:12
Panowie potrzebuję herb MCP w większej rozdzielczości bo nigdzie nie mogę znaleźć.
kapiMCP - 25-04-2011, 13:35
Napisz na adres kontakt@milanclubpolonia.pl do czego potrzebujesz ten herb i na pewno otrzymasz odpowiedź.
Co do ludzi chcących lecieć samolotem: po co robicie w tym wątku zamieszanie? Chcecie zorganizować lot, zdobędziecie zniżkę przy 10-20 osobach (gratki!) to działajcie.
Zarząd MCP zamawia bilety i przejazd w obie strony - kto chce to się zgłasza, a komu to nie odpowiada, może zaproponować (realną!) alternatywę w innym wątku, np. "przelot na mecz Udinese-Milan".
Bardzo bym prosił, nie rozmywajcie tematu. I mówię to jako osoba postronna, nie będąca w Zarządzie ani niestety nie mogąca jechać na ten mecz.
A głosów "czy jeśli nie będzie fety to wyjazd będzie odwołany" nie ma co komentować. Nie chcesz jechać na MECZ MILANU, to się człowieku nie zapisuj. Festyny, odpusty i inne pikniki są organizowane z różnych okazji bez konieczności wyjazdu z własnej miejscowości.
krzyskaka - 25-04-2011, 15:34
Witam wszystkich co do wyjazdu na mecz z Cagliari to trzeba podziekawac Milanowi za super sezon! bez wzgledu na to czy mistrzostwo zdobedzie za tydzien czy za 2, wazne by tam byc mam nadzieje, ze pojade dzieki zarzadowi MCP:) to co robia dla nas kibicow, ktorzy kochaja Milan jest wspaniale i dziekuje im za to:) pozdrowionka dla wszystkich kibicow mecenas ps. niewazne czy ktos poleci czy pojedzie autokarem ( to jest akurat sprawa indywidualna:))- trzeba wspierac i mklub i MCP
Slidewater - 25-04-2011, 16:43
Kapi
Logo miało być do projektu tych koszulek, ale doszliśmy do wniosku, że jak ktoś będzie zaciekawiony to się sam zapyta. Do jutra postaram się ogarnąć projekt i zadecydujemy czy robimy te jednolite koszulki czy nie.
baggio1967 - 25-04-2011, 18:58 Temat postu: wspólne koszulki Witam, jestem jak najbardziej za pomysłem wspólnych koszulek, szczególnie przy takiej okazji. Więc jeśli będziecie mieli jakieś drobne wątpliwości czy się w to bawić czy nie to ja z całą stanowczością popieram pomysł.
Pozdrawiam.
Sebinho - 25-04-2011, 23:33
popieram i pisze sie na nia :)
Kiepura - 26-04-2011, 08:43
| SonaR napisał/a: | | co do koszulek-scudetto to zapewne beda tez jakies do kupienia na miejscu. | masz na mysli, te mcp??
| Slidewater napisał/a: | | Na pewno byłoby ciekawie jechać z ekipą naszych ultrasów. Tylko jeszcze pytanie czy wymagana w tym wypadku nie będzie CR? | na sektory udine nie potrzebna jest CR...
SonaR - 26-04-2011, 09:59
:) oczywista oczywistosc, ze nie mam na mysli tych koszulek MCP. A jakze mialyby one tam niby trafic? Poza tym MCP nie wydaje z tej okazji zadnych koszulek. Z tego co rozumiem to te okazjonalne koszulki mialyby wlasna inicjatywa paru osob, tak jak kiedys te "inter prawie jak mistrz", a nie MCP. Do tej pory jednak projektu nie widac.
Kiepura - 26-04-2011, 11:40
| SonaR napisał/a: | | Poza tym MCP nie wydaje z tej okazji zadnych koszulek. | takiej informacji nie bylo!!
poniewaz bylo zainteresowanie, mylalem, ze "cos" puscicie... niekoniecznie stricte mcp, ale "cos" wydane przy pomocy mcp.
ok, nie bylo tematu...
| SonaR napisał/a: | | "inter prawie jak mistrz" | gwoli scislosci: iNTER prawie jak mistrz ;p
Slidewater - 26-04-2011, 16:58
Co myślicie o czymś takim?
Z tyłu można dać napis: Tifosi dalla Polonia
i byłoby ok. Wieczorem jeszcze kumpel miał mi jeden projekt zrobić bo ten to taki sobie jest (grafik ze mnie taki jak z Leonardo motywator)
Milanelo - 26-04-2011, 17:29
Moim zdaniem dobra , tylko z tyłu dodać jakiś napis po Polsku i idealnie :) ja sie pisze oczywiście :)
Sebinho - 26-04-2011, 21:13
fajna choc flage mozna zmiejszyc troszkem dodac rok zdobycia mistrza , moze kolor inny? albo zrobic napis czerwony ? a z tylu dac duzy herb MCP z tym napisem :)albo jakis inny jakies pomysly ?
Slidewater - 26-04-2011, 21:31
Mhm symbol scudetto mozna zmniejszyc i dodac rok. Co do koloru czcionki to mamy złote akcenty w tym roku więc akurat fajnie to się ze sobą zgrywa. Herb MCP to kwestia zgody zarządu. Ewentualnie czerwony napis możemy dać z tyłu z tym tekstem o kibicach z Polski.
michalchr83 - 26-04-2011, 21:37
Witam wszystkich :)
na poczatek wielkie brawa dla osob zajmujacych sie okolicznosciowymi koszulkami. Ostatni wyjazd w tym sezonie MCP - 33 osoby w jednolitych koszulkach !!!!! cos pieknego . POPIERAM i prosze rowniez wszystkich o to samo. Sam oczywiscie tez tam bede. SLIDEWATER - super projekt ( dodac cos z tylu o Nas i galante!!! ) .
panowie nie spalmy tego dobrego pomyslu !!! czekam na wasze zdania i reakcje
pozdro
Slidewater - 26-04-2011, 21:47
A tutaj już coś lepiej wykonanego przez kumpla z redakcji:
Można napis o powrocie do normala ułożyć jak we wcześniejszym projekcie dodać 18 i rok nawet z tyłu i powinno być moim zdaniem git.
Sebinho - 26-04-2011, 21:50
no ta 2 tez ladna :) choc 18 musi byc :D i mozna zrobic troche wieksze odstepy miedzy napisami i flaga :) tylni napis bajka :) i jesli zarzad pozowli to herb MCP dac i bajka :) a orientujesz sie co do kosztu koszulek? i jaka rozmiarowka ?
moj faworyt nr 2 :)
Slidewater - 26-04-2011, 21:54
W tym temacie bede rozmawiac z Sawczenem, bo on cos w tym temacie mówił. Kosmetyczne zmiany mysle zrobimy z tym projektem i bedzie git:D tzn ten napis o powrocie do normala ulozy sie w luk + 18 w scudetto i ewentualnie 2010/11 sie doda ;P
michalchr83 - 26-04-2011, 21:57
tak trzymac panowie !!! czy wiadomo juz co do kosztow i czasu zbierania rozmiarow i kasy? tak zeby WSZYSCY obowiazkowo te zajebiste koszulki mieli !!!!!
Slidewater - 26-04-2011, 22:01
Michal@
Czekam na Sawczena;d ja sam raczej tego nie ogarne z racji tego, ze nigdy sie czyms takim nie zajmowalem + mam teraz najwieksza zadymke w szkole.
michalchr83 - 26-04-2011, 22:06
do SLIDEWATER :)
chetnie bym pomogl ale niestety z racji miejsca zamieszkania nie dam rady ! podajcie orientacyjny koszt , zobacze czy cos sie uda zrobic w tym temacie. powodzenia w szkole hehe....
Slidewater - 26-04-2011, 22:10
Moglbys popisac do ludzi, ktorzy jada o rozmiary poki co. Hmm koszt to pytanie niestety nie do mnie. Moze ktos sie orientuje w tym temacie.
Zeby nie bylo off-topu moj rozmiar: L ;)
michalchr83 - 26-04-2011, 22:14
jezeli moge prosic ludzi ktorzy sie wybieraja na Cagliari o wpisywanie tu swoich rozmiarow (koszulek oczywiscie :) ) bedzie to ulatwienie dla osoby , ktora sie tym dla nas zajmie. ( nie chce nikomu wchodzic w kompetencje , tylko chccialbym zeby to wypalilo- wyobrazcie nas sobie w takiej grupie !!! )
z gory dziekuje za odp.
Milanelo - 26-04-2011, 22:50
fajnie jak by była opcja , że ci co nie jadą na wyjazd też mogli w jakiś sposób tą koszulke zamówić... pewnie kilkunastu chętnych by się znalazło
Sebinho - 26-04-2011, 22:55
generalnie ja zawsze smigalem w rozmiarze L :) a moze ktos podac dokladne rozmiary ? bo co producent to inaczej a bedzie to spore ulatwienie :)
rangiz - 27-04-2011, 00:13
| Milanelo napisał/a: | | fajnie jak by była opcja , że ci co nie jadą na wyjazd też mogli w jakiś sposób tą koszulke zamówić... pewnie kilkunastu chętnych by się znalazło | Jasne, że by się znalazło. Jeśli nasz głos także jest brany pod uwagę, to samo "Milan" jest kiepskie, ten włoski motyw za duży, brakuje herbu klubu. Skoro koszulek nie wypuszcza stowarzyszenie, to kwestię praw autorskich można zlać.
Generalnie projekt nr2 z nadrukiem na plecach już jest ładny, ale nadal nieco anonimowy(brakuje herbu klubu, lub stowarzyszenia?)
dondamajk - 27-04-2011, 00:52
Sam niestety na wyjazd się nie wybieram, ale koszulkę chętnie bym wsysnął... tylko jak dla mnie 18tka i 2011 powinny się na niej znaleźć obowiązkowo.
sawczen - 27-04-2011, 03:08
jutro podbiję z tematem do kuzyna, czy jest w stanie ogarnąć to tak na szybko, ale napewno będzie potrzebny ten projekt zrobiony w corelu jeśli już.. no i napis z tyłu i z przodu podraża całą zabawę ;)
krzyskaka - 27-04-2011, 07:25
| michalchr83 napisał/a: | jezeli moge prosic ludzi ktorzy sie wybieraja na Cagliari o wpisywanie tu swoich rozmiarow (koszulek oczywiscie :) ) bedzie to ulatwienie dla osoby , ktora sie tym dla nas zajmie. ( nie chce nikomu wchodzic w kompetencje , tylko chccialbym zeby to wypalilo- wyobrazcie nas sobie w takiej grupie !!! )
z gory dziekuje za odp. |
Witam drugi projekt koszulki jest super, choc pierwszy rowniez moze byc, moj rozmiar to XL pozdrowionka ps. pomysl z koszulka super:)
Slidewater - 27-04-2011, 15:54
| Cytat: | | jutro podbiję z tematem do kuzyna, czy jest w stanie ogarnąć to tak na szybko, ale napewno będzie potrzebny ten projekt zrobiony w corelu jeśli już.. no i napis z tyłu i z przodu podraża całą zabawę ;) |
Cały projekt od nowa w Corelu czy chodzi o jakiś format czy większy rozmiar tego?
SonaR - 28-04-2011, 20:00
http://www.milanclubpolon...?id=00&news=225
ANDIAMO ALLA FESTA!!!
zawor___ - 28-04-2011, 21:27
I na taką wiadomość czekałem ;)
Cieszę się niezmiernie, z tego, że uda mi się po raz pierwszy zobaczyć San Siro jeszcze w tym sezonie!!!
Pozdrawiam wszystkich milanistów!!!
Błażej - 28-04-2011, 22:50
bileciki są:D:D
a co tam z tymi koszulkami w końcu?? jakby co namiary proszę i ile kasy wpłacić:)) drugi projekt fajny;)
pozdro
Slidewater - 29-04-2011, 09:39
Sawczen i jak ogarnales temat?
sawczen - 30-04-2011, 17:30
kuzyn nie da rady, więc ja odpadam. Poza tym zainteresowanie koszulkami ze strony trzech osób, nie motywuje mnie do działania.
poza tym w dniu dzisiejszym zaczynam mieć wątpliwości co do wyjazdu :/
ale nie chce mi się tłumaczyć.
michalchr83 - 01-05-2011, 10:24
Panowie co z wami !!!! kazdy mowil o koszulkach a teraz co ???
Z tego co sie domyslam to nikt inny nie ma mozliwosci zrobienia tych koszulek tak? jak bym byl w polsce to sam bym to panowie ogarnal !!
stan - 02-05-2011, 17:31
a gdzie macie bilety i ile ich ;) ?
Slidewater - 02-05-2011, 18:38
http://www.milanclubpolon...?id=00&news=225
Było kilka postów wyżej. Każdy kto wpłacił w terminie ma bilet i miejsce w autokarze.
lukasz84z - 03-05-2011, 15:31 Temat postu: bilety Witam
Z przyczyn osobistych nie zdążyłem wpłacić zaliczki na wyjazd na Cagliari. Jednakże bardzo chciałbym pojechać. Mam pytanie- wie ktoś czy można i w jaki sposób zdobyć jeszcze bilety na mecz? Na stronie czytałem że praktycznie wszystkie bilety zostały wyprzedane:(
proszę o pomoc.
Łukasz
Błażej - 04-05-2011, 07:47
i się usrało...niestety odpadam:((
milaniści miłej imprezki życzę
pozdro
Błażej - 04-05-2011, 07:48 Temat postu: Re: bilety
| lukasz84z napisał/a: | Witam
Z przyczyn osobistych nie zdążyłem wpłacić zaliczki na wyjazd na Cagliari. Jednakże bardzo chciałbym pojechać. Mam pytanie- wie ktoś czy można i w jaki sposób zdobyć jeszcze bilety na mecz? Na stronie czytałem że praktycznie wszystkie bilety zostały wyprzedane:(
proszę o pomoc.
Łukasz |
zagadaj z zarządem bo ja muszę zrezygnować niestety...więc jeden bilet wolny
Mates - 04-05-2011, 10:58
wyjazd coraz blizej wiec tak pytam- jedzie ktos ze slaska? sam najpewniej bede wsiadac w kato.
trzeba by bylo powoli ogarniac temat coby do wroclawia jechac jedna ekipa;p;p
wojtek1979 - 04-05-2011, 14:23
Mates
ja będę jechał z opola, nie wiem jeszcze jednak czym i o której. chyba ze masz jakieś propozycje
Sebinho - 04-05-2011, 20:14
ja bede jechal z gdyni poki co mam ograniczony plan dzialania moze sa osoby ktore jada z okolic moznaby sie zabrac wspolnie ;>
Slidewater - 04-05-2011, 22:25
Czyli jednak koszulki będą ;] Czy ktos z zarzadu moglby wrzucic ich projekt?
SonaR - 04-05-2011, 22:29
tak, tematem zajmie się ktoś, kto doprowadzi go do końca, ale projekt jest jeszcze "dopieszczany"
Slidewater - 04-05-2011, 22:36
Jak juz bedzie gotowy to zaprezentujcie go nam;)
Maciek - 04-05-2011, 23:18
| SonaR napisał/a: | | tak, tematem zajmie się ktoś, kto doprowadzi go do końca, ale projekt jest jeszcze "dopieszczany" |
Sonar czy koszulki zostaną wyprodukowane tylko dla uczestników wyjazdu na Calgiari czy będzie ich więcej i będzie można je nabyć?
SonaR - 05-05-2011, 08:59
naklad koszulek jest bardzo maly jednak mysle, ze pare sztuk powinno jeszcze zostac i bedzie do nabycia na zlocie.
Maciek - 05-05-2011, 09:34
będą na nie zapisy czy kto pierwszy ten lepszy?
Mates - 05-05-2011, 10:17
świetnie, że wyjdą te okolicznościowe koszulki:)
zamówonko już oczywiście złożone;p;p;p
stejuk - 05-05-2011, 11:58
może ktoś podać przybliżoną rozmiarówkę tych koszulek? ;)
Kiepura - 05-05-2011, 12:08
chodzi tobie o wartosci w "cm" dla kazdego rozmiaru??
jezeli dobrze patrze, to:
1. szrokosc [cm] +/- 2,5
2. dlugosc [cm] +/- 2,5
S: 50 69
M: 53 72
L: 56 74
XL: 59 76
XXL: 62 78
XXXL: 65 80 :)
Qbi - 05-05-2011, 12:22
Hmm.Witam.Istnieje możliwość aby jak ktoś nie jedzie na mecz też zamówił sobie taką koszulke?
odpowiedz masz na poprzedniej stronie!!
| SonaR napisał/a: | | naklad koszulek jest bardzo maly jednak mysle, ze pare sztuk powinno jeszcze zostac i bedzie do nabycia na zlocie. |
baker - 09-05-2011, 12:45
Wg wstępnych szacunków z Poznania będzie jechało 6 osób (Tomek, Piotrek, Przemek, Krzysiek, Lutrzyk i ja). Proponuję wyjazd o 12.53 z dworca głównego - wtedy ok. 16 będziemy we Wrocławiu. Jeśli termin pasuje grupie kujawskiej i pomorskiej, to możemy się spotkać i jechać w jeszcze większym gronie.
Pozdro.
ted360 - 09-05-2011, 23:55
Witam,
Na mecz z MCP już się nie załapię, ale tak się składa, że w sobotę będę w Mediolanie w drodze do Maroka :D na mecz spróbuję wbić, ale biletów pewnie już nie będzie :/ Wiadomo już może czy na Duomo będzie po meczu feta?? Rok temu byłem w Mediolanie i 16 maja, w dniu urodzin, dzień po meczu Milan-Juve, który był urodzinowym prezentem od siostry, przeżyłem największą traumę w życiu http://www.facebook.com/p...&type=1&theater
Spod katedry rzecz jasna natychmiast uciekłem... Wtedy obiecałem sobie, że wrócę na Duomo świętować najbliższe scudetto Milanu i oto rok później pojawia się szansa. Będzie feta???
rangiz - 10-05-2011, 00:29
Planowany jest tradycyjny przejazd piłkarzy przez miasto, ale szczegółów nie znam. Na pewno ludzi będzie jeszcze więcej, niż po zwycięstwie w Rzymie.
Bilet na sam mecz to już chyba tylko na czarnym rynku, albo jak któryś z puli MCP będzie niewykorzystany, bo coś czytałem o wolnych miejscach :)
Proponuję kontakt z szefem, a nie wpis w temacie :>
Kiepura - 10-05-2011, 08:13
wczoraj na glownej byla informacja o 3 wolnych miejscach na wyjazd... nie jest to zapewnie rozwnoznaczne z 3 wolnymi biletami!!
co do fety, to mysle, ze pilkarze besda chcieli zaprezentowac sie razem z pucharem... czy pewnie po meczu z udni bedzie autokar!!
tak, czy inaczej fata kiboli na bank :))
ted360 - 10-05-2011, 08:26
Czyli przejazd piłkarzy przez Duomo będzie dopiero po ostatniej kolejce?? To dla mnie bardzo ważne, bo być może uda mi się przebukować bilety powrotne na niedziele....
Kiepura - 10-05-2011, 09:08
napisalem, co mysle :)
nie mam pojecia co wpadnie do glowy pilkarzom... albo co juz wpadlo :))
SonaR - 10-05-2011, 09:37
| Kiepura napisał/a: | | wczoraj na glownej byla informacja o 3 wolnych miejscach na wyjazd... nie jest to zapewnie rozwnoznaczne z 3 wolnymi biletami!! |
jest to rownoznaczne wlasnie z 3 wolnymi biletami jakie posiada do rozdysponowania MCP.
| Kiepura napisał/a: | | co do fety, to mysle, ze pilkarze besda chcieli zaprezentowac sie razem z pucharem... czy pewnie po meczu z udni bedzie autokar!! |
| ted360 napisał/a: | | Czyli przejazd piłkarzy przez Duomo będzie dopiero po ostatniej kolejce?? To dla mnie bardzo ważne, bo być może uda mi się przebukować bilety powrotne na niedziele.... |
to co napisal Kiepura jest tylko jego prywatnym przemysleniem, a nie zadna potwierdzona informacja.
Na dzien dzisiejszy wedlug DONIESIEN PRASOWYCH oficjalne swietowanie scudetto na Duomo ma sie odbyc po meczy z Cagliari. Doniesienia prasowe znacza tyle, ze jest to informacja wciaz niepotwierdzona przez Milan, ale w tej chwili najbardziej prawdopodobna poniewaz bedzie to ostatni w tym sezonie mecz Milanu na San Siro.
kapiMCP - 10-05-2011, 09:46
| rangiz napisał/a: | | coś czytałem o wolnych miejscach :) |
Jak "coś" "czytałeś" to może wklej koledze link co i gdzie czytałeś. Nie wiesz, nie pamiętasz, wydaje Ci się? To się upewnij zanim dokonasz wpisu.
| rangiz napisał/a: | | Proponuję kontakt z szefem, a nie wpis w temacie :> |
Proponuję nie proponować takich rozwiązań. Prezes MCP nie jest prywatną infolinią. Mamy stronę z informacjami, forum z komentarzami i e-mail kontakt@milanclubpolonia.pl do kontaktu.
naMbuZ - 10-05-2011, 12:08
sorki że nie na temat ale nie chcę zakładać osobnego i zaśmiecać forum, mam pytanko odnośnie meczu Roma-Milan, w transmisji na Canal+ komentatorzy pochwalili się że na meczu jest spora grupa MCP, i teraz pytanko przeszukałem całe forum, jak i również strone MCP i nie ma nigdzie informacji na temat tegoż wyjazdu, można się dowiedzieć o co chodzi ?
kuba1899 - 10-05-2011, 12:11
Sonar - największy z wielkich był na meczu ;) czy to nie wystarczy?? :P Nomen omen zdjęcie flagi wywołało w pubie furorę! Szacun
naMbuZ - 10-05-2011, 12:12
Czyli ta "spora grupa" to tylko Sonar ????
kapiMCP - 10-05-2011, 13:01
Nie było grupy z MCP na meczu Roma-Milan. Pisałem o tym tutaj: http://www.milanclubpolon...r=asc&start=175
Sonar był tam prywatnie. Redaktor bajkopisarz Milko o tym nie widział. Niewiedza nie przeszkadza mu jednak w telewizyjnej gadaninie...
paolo78 - 10-05-2011, 13:04
czesc.chcialbym zapytac czy jedzie ktos z okolic gliwic na meczyk bo mialbym sprawe.prosze o kontakt na pw.
Azra - 10-05-2011, 13:05
naMbuZ pamiętaj, że telewizja kłamie! Teraz masz na to dowód :)
the cat - 11-05-2011, 18:01
Panowie, standardowe pytanie nie na temat ale - na jakie realne koszty trzeba się nastawić (oprócz tych 400 PLN)? i co tam jeszcze z wyjazdem na mecz jest związane co zabrac
pierwszy raz jade i zielony jestem pomóżcie !
Marcu - 11-05-2011, 18:37
Zgrzewkę piwa. ;)
ZajacPoziomka - 11-05-2011, 19:33
Cześć,
na wstępie chciałbym się przywitać, ponieważ nie gościłem za często na forum, a już chyba nigdy nie napisałem żadnego postu. :) <nie mylić z niedzielnym kibicem, hehe, a tylko zapracowanym :D >
Przyglądałem się jednak dyskusji na temat wyjazdów, choć i w wypadku tego na Cagliari byłem pewien że nie uda mi wybrać.
Jednak życie potoczyło się inaczej (i o ile jak piszecie są jeszcze miejsca) i byłbym bardzo chętny się dołączyć.
Tylko niestety nie wyczytałem jak wyglądają ostateczne szczegóły wyjazdu (orientacyjne godziny wyjazdu/przyjazdu z/do Wrocławia, czy powrót planowany od razu po meczu czy będzie możliwość poświętowania choć trochę z tłumami miejscowych i przyjezdnych kibiców), a pytam ponieważ jestem trochę ograniczony czasowo.
Na pewno Ci z Was, którzy jadę, je znają i mam nadzieję że się ze mną nimi podzielą :)
Kiepura - 11-05-2011, 21:00
| ZajacPoziomka napisał/a: | Tylko niestety nie wyczytałem jak wyglądają ostateczne szczegóły wyjazdu (orientacyjne godziny wyjazdu/przyjazdu z/do Wrocławia, czy powrót planowany od razu po meczu czy będzie możliwość poświętowania choć trochę z tłumami miejscowych i przyjezdnych kibiców), a pytam ponieważ jestem trochę ograniczony czasowo.
|
zdecydowanie zostajemy do "rana" i swietujemy na duommo
przy dobrych wiatrach poznym wieczorem powinnismy byc we wroclawiu.
| Marcu napisał/a: | | Zgrzewkę piwa. ;) | w rzeczy samej :)
zwlaszcza, ze cala noc w plenerze przed nami!!
do tego: aspiryna, czekolada, kanapki, karimata, poduszeczka i "jadymy" ;p
SonaR - 11-05-2011, 21:03
zostalo 1 wolne miejsce
ZajacPoziomka, jesli jestes zainteresowany to napisz na kontakt@milanclubpolonia.pl i dowiesz sie szczegolow.
the cat - 11-05-2011, 21:41
no pewnie ze zgrzewa bedzie :) jak cos to podchodzcie bede siedzial ze zgrzewa
gatusostce - 11-05-2011, 21:42
W sprawie powrotu mam takie pytanko. Czy będzie miał ktoś wolne miejsce w kierunku Warszawa. Muszę w poniedziałek rano być w Stolicy na szkoleniu i stąd moje pytanie. Jeśli tak to proszę o kontakt na PW.
Kiepura - 11-05-2011, 21:51
aaaa, bym zapomnial ;p
PRIMO pierwsze, to filmy!! te z milanem w divix'ach pewnie nie pójdą, ale jakiekolwiek inne dvd ZABIERAJCIE... bedzie milej w podrozy :)))
ps: i po polsku zeby bylo!!
gatusostce, trudno powiedziec... wydaje mi sie, ze madrzejsi bedziemy na miejscu.
Slidewater - 11-05-2011, 22:07
I panowie włoskie przyspiewki sobie poogarniac kto nie zna bo nie lubie ciszy;p
ZajacPoziomka - 11-05-2011, 22:11
SonaR, Kiepura, wielki dzięki za informacje, już napisałem na podanego maila - mam nadzieję, że uda mi się dołączyć do Ekipy :)
Jeśli jest możliwość załatwienia jeszcze tej Okazjonalnej Koszulki w rozmiarze M, to z chęcią, osobie zajmującej się tym, przeleję pieniążki ;)
paolo78 - 12-05-2011, 12:33
| Kiepura napisał/a: | aaaa, bym zapomnial ;p
PRIMO pierwsze, to filmy!! te z milanem w divix'ach pewnie nie pójdą, ale jakiekolwiek inne dvd ZABIERAJCIE... bedzie milej w podrozy :))) |
proponuje final z 2005 roku i napewno bedzie wesolo.pozdrawiam :-))))
Kiepura - 12-05-2011, 13:23
to tak pod koniec... pierwsza polowa i spac!!
pamietajcie rowniez, ze jezeli feta sie odbedzie i bedziemy zwiedzac mediolan noca ,to nie liczcie na jakiekolwiek otwarte sklepy, czy knajpy z zarciem!!
warto o tym pamietac i sie odpowiednio zabezpieczyc, czy to w polsce, czy juz tam na miejscu ;)
ZajacPoziomka - 12-05-2011, 14:30
Hello,
W związku z brakiem miejsca w autobusie (bilet jeszcze jeden został) niestety nie wybiorę się z Wami, ale mam nadzieję, że jeszcze się nadarzy okazja - oby była powtórka w Serie A w 2012 :)
Bawcie się dobrze i pozdrówcie Tą Lepszą Stronę Mediolanu ode mnie ;)
Lutrzyk - 12-05-2011, 18:13
w poznaniu bede okolo godz. 11, wiec jakby ktos rowniez czekał to mozna sie ustawic na piwo ?! rozumiem, ze dalej aktualny jest pociag na wrocław 12.53 ?!
do zobaczenia jutro.
Mates - 12-05-2011, 18:46
jesli sa jakies osoby ktore jada z katowic, to ja z Lenoxem jedziemy pociagiem o 12.25 (interergio przewozy regionalne). jakby byl ktos chetny do wspolnej integrac... tfu podrozy to piszcie. jakos sie dogadamyxD
Kiepura - 12-05-2011, 20:02
http://www.milannews.it/?...idnotizia=52319
:))))))))))))
Mucha - 12-05-2011, 21:53
Mam pytanie do osób zorientowanych. Wiem, że może było o tym pisane na forum, ale jestem tak zajarany wyjazdem, że nie potrafię racjonalnie mysleć :) Jak dojechać najlepiej z San Siro na Piazza Duomo? Hotel mam niedaleko stadionu i stamtąd byłoby mi najłatwiej dotrzeć a taryfy nie będę brał, bo tego dnia wiadomo, że będzie czerwono czarne szaleństwo :) . A ogólnie dobrze by było się spotkać z członkami MCP, jestem w sumie od początku założenia, a z racji tego że mieszkam na emigracji, nikogo nie znam. Będę Was wypatrywał ;)
GacekCCM - 12-05-2011, 21:55
A ja mam inne pytanie.
Czy ktoś ma czas i chęci wybrać się ze mną w sobotę lub niedzielę na mecze juniorów Milanu? ;)
Jestem w Mediolanie na własną rękę, posprawdzałem połączenia, godziny spotkań, w razie czego - zapraszam. Jeśli ktoś ma ochotę jechać, to niech wbija na PW. :)
paolo78 - 12-05-2011, 22:11
czerwona linia metra z Piazzale Lotto.otwarto ostatnio polaczenie san siro centum(nowa linia metra ) ale byl to tylko wagonik probny i dopiero bedzie czynny od 2013.
Kiepura - 12-05-2011, 22:18
| Mucha napisał/a: | | Będę Was wypatrywał ;) | dzieki koszulkom na pewno bedziemy widoczni!!
jezeli info z milannews okaze sie prawda, to bedziemy ok 16-tej na duommo, na tylach katedry!! (np.)
SonaR - 12-05-2011, 22:34
Kiepura, info zostalo potwierdzone przez milan.
17:15 maja ruszac z via turati.
kolo 18:00 prezentacja na tarasie po prawej stronie katedry Duomo
mecz, po meczy wreczenie pucharu za Scudetto i podobno wiele niespodzianek
michalchr83 - 12-05-2011, 22:40
Dobrej podrozy dla wszystkich jadacych busem z PL :) pozdro i do zobaczenia na miejscu...
Błażej - 12-05-2011, 22:52
witam
z poznania jedzie o 12.53 ......bo bym się dołączył??????
i jeśli można jakiś namiar prosić
jakby co mój nr 513843079
baker - 13-05-2011, 08:45
Nic sie nie zmienilo. Ruszamy z Poznania o 12.53.
krzyskaka - 15-05-2011, 15:05
Witam wszystkich, wyjazd, mecz i feta z okazji zdobycia mistrzostwa SUPER! pozdrawiam wszystkich:) ps. warto bylo jechac:)
krzyskaka - 15-05-2011, 15:28
Aha Sonar sorry za Galianiego i Boatenga, gdyz musieliscie na nas , na mnie czekac
( torba) pozdrowionka ps. mam nadzieje ze dotarliscie szczesliwie:)
the cat - 15-05-2011, 23:25
zajebiscie bylo jak na pierwszy raz:)
pOzDrO !WsZyStLiM
rute - 15-05-2011, 23:38
pięknie nasza flaga powiewała na Curvie :) brawo chłopcy! :D
Maciek - 16-05-2011, 02:06
zdajcie jakąś dłuższą relację koniecznie. chętnie bym poczytał!
rafson - 16-05-2011, 03:56
Tym razem już nie było tak łatwo z wywieszeniem flagi jak na derbach :) Ale jakoś dałem rade:)
campioni d'italia 2011 !!!
MCP !!!
CURVA SUD !!!
stejuk - 16-05-2011, 05:48
właśnie wszedłem do chałupy - zmęczony jak cholera, ale szczęśliwy jak nigdy ;] wyjazd wyjazdowi nierówny, jednak ten przebił chyba wszystkie! koszulki robiące furorę w Mediolanie, feta na Duomo, piłkarze na wyciągnięcie ręki, doping na meczu, że aż ciary przechodziły, a przy wręczaniu medali i pucharu emocje sięgały zenitu;] Forza Milan! Forza MCP! Forza MCK! ;) przy okazji chciałbym podziękować gospodarzowi Tomkowi, a także Gieremu i Skywalkerowi :P za gościnę, która chyba powoli staje się tradycją ;]
ps. i jak to podkręcili Czesi: inter k...a A HA HA HA :)))))))))))))))
gatusostce - 16-05-2011, 09:38
Witam.
Wyjazd rewelacyjny. Nie zapomnę go do końca życia i ciężko będzie go przebić.
Rafson namówiłeś Igora do zapisania się do MCP? Teraz jeszcze tylko 8 godzin szkolenia i w końcu będzie się można się będzie przespać :D. Dla takich chwil jak w sobote to mógłbym nawet przez tydzień niespać. FORZA MILAN i do zobaczenia na zlocie bądź w Rzeszowie na turnieju.
Sebinho - 16-05-2011, 11:14
ja tez wrocilem chyba najpozniej ? kto by na to patrzal co do samego wyjazdu byl moj 3 po Maldinim nie sadzilem ze to powiem ale jednak ! TEN WYJAZD BYL REWELACYJNY !! najlepsze momenty ? za duzo ich bylo :) wiem jedno co by nie bylo do konca zycia nie zapomne o tym !!! dziekuje za to ze moglem tam byc !!
Czesi byli wporzadku szczegolnie ten lysy :D inter ku...a jahahah jahahah :D
| stejuk napisał/a: | | przy okazji chciałbym podziękować gospodarzowi Tomkowi, a także Gieremu i Skywalkerowi :P |
ja rowniez :)
i dodam jeszcze raz mimo ze na inny temat ( z gory przepraszam :P ) w sobote zapraszam wszystkich do 3 city robimy zakonczenie sezonu :)
poki co bedzie Stejuk , Rafson , Tomasz ( osoby z poza 3 city ) jesli jest ktos chetny to pisac na fb do mnie ( Sebastian Niemczewski - Gdynia ) udziele wszystkich niezbednych info :) tylko zdradze ze o nic nie musicie sie martwic :)
Pepe - 16-05-2011, 14:48
Kto ma foty - wrzucajcie w odpowiednim dziale :). Gdzie byliście umiejscowieni na estadio?
stan - 16-05-2011, 14:56
to w koncu gdzie mieliscie miejsca:)? pytalem jakis czas temu, ale nikt nie odpowiedzial.
gieri - 16-05-2011, 15:13
@up, siedzieliśmy różnie. ja np. na 3 kręgu czerwonym, kilka osob na Curvie etc
Dziękuje wszystkim za ten wspaniały wyjazd!! Szczególnie Sonarowi za organizację jak i reszcie (Bartek, Sebinho, rafson, stejuk, Tomek, Skywalker, Kiepura, Wojtek itd :D) za dobrą zabawę :)
Czechom podziękuje za to że wzieli fajna blondyne ze sobą i nauczyli nas zajebistej przyśpiewki!! :)
Inter kur... JAHAHAHA !
Jeszcze raz dziękuje (mam nadzieje ze nikogo nie pominalem) i w ramach wdziecznosci mały prezencik zostawiam :)
-------------------------------
LINK DO CELEBRACJI W JAKOSCI HD (zarówno Duomo jak i stadion) :+ http://vb.almilan.com/sho...e1755b6&t=87437
AC Milan v. Cagliari
Nagranie z Sky Sport 1
Włoski komentarz
---------------------------------------------------------------------------------------
SOURCE: DVB-S / CODEC: XviD / FORMAT: AVI / AUDIO: MP3 80 Kbps
VIDEO: 640x368 1050 kbps / SIZE: 2,09 GB
---------------------------------------------------------------------------------------
Screeny:
http://iv.pl/images/75113377738918046966.jpg
http://iv.pl/images/99489771884376753328.jpg
http://iv.pl/images/74467185428992305282.jpg
http://iv.pl/images/72652171919614791106.jpg
http://www.iv.pl/images/92332518798050194730.jpg
http://www.iv.pl/images/39838480950728127996.jpg
Linki wymienne, pliki można pobierać na przemian z 6 różnych serwerów
Wstęp do meczu
FILESERVE:
http://www.fileserve.com/...pre-match.1.avi
http://www.fileserve.com/...pre-match.2.avi
FILESONIC:
http://www.filesonic.com/...pre-match.1.avi
http://www.filesonic.com/...pre-match.2.avi
UPLOADSTATION:
http://www.uploadstation....pre-match.1.avi
http://www.uploadstation....pre-match.2.avi
UPLOADED:
http://ul.to/m30twx0d/Mil...pre-match.1.avi
http://ul.to/c3lwempn/Mil...pre-match.2.avi
PIGGYSHARE:
http://piggyshare.com/fil...pre-match.1.avi
http://piggyshare.com/fil...pre-match.2.avi
WUPLOAD:
http://www.wupload.com/fi...pre-match.1.avi
http://www.wupload.com/fi...pre-match.2.avi
1 połowa
FILESERVE:
http://www.fileserve.com/...ri.1T.part1.rar
http://www.fileserve.com/...ri.1T.part2.rar
http://www.fileserve.com/...ri.1T.part3.rar
FILESONIC:
http://www.filesonic.com/...ri.1T.part1.rar
http://www.filesonic.com/...ri.1T.part2.rar
http://www.filesonic.com/...ri.1T.part3.rar
UPLOADSTATION:
http://www.uploadstation....ri.1T.part1.rar
http://www.uploadstation....ri.1T.part2.rar
http://www.uploadstation....ri.1T.part3.rar
UPLOADED:
http://ul.to/1ddblosi/ACM...ri.1T.part1.rar
http://ul.to/szzflckh/ACM...ri.1T.part2.rar
http://ul.to/8lnw4z7b/ACM...ri.1T.part3.rar
PIGGYSHARE:
http://piggyshare.com/fil...ri.1T.part1.rar
http://piggyshare.com/fil...ri.1T.part2.rar
http://piggyshare.com/fil...ri.1T.part3.rar
WUPLOAD:
http://www.wupload.com/fi...ri.1T.part1.rar
http://www.wupload.com/fi...ri.1T.part2.rar
http://www.wupload.com/fi...ri.1T.part3.rar
W przerwie meczu
http://www.fileserve.com/...i.half-time.avi
http://www.filesonic.com/...i.half-time.avi
http://www.uploadstation....i.half-time.avi
http://ul.to/nwbpbwkl/ACM...i.half-time.avi
http://piggyshare.com/fil...i.half-time.avi
http://www.wupload.com/fi...i.half-time.avi
2 Połowa
FILESERVE:
http://www.fileserve.com/...ri.2T.part1.rar
http://www.fileserve.com/...ri.2T.part2.rar
http://www.fileserve.com/...ri.2T.part3.rar
FILESONIC:
http://www.filesonic.com/...ri.2T.part1.rar
http://www.filesonic.com/...ri.2T.part2.rar
http://www.filesonic.com/...ri.2T.part3.rar
UPLOADSTATION:
http://www.uploadstation....ri.2T.part1.rar
http://www.uploadstation....ri.2T.part2.rar
http://www.uploadstation....ri.2T.part3.rar
UPLOADED:
http://ul.to/m9ybttxu/ACM...ri.2T.part1.rar
http://ul.to/mn5pyu0n/ACM...ri.2T.part2.rar
http://ul.to/yh6ro710/ACM...ri.2T.part3.rar
PIGGYSHARE:
http://piggyshare.com/fil...ri.2T.part1.rar
http://piggyshare.com/fil...ri.2T.part2.rar
http://piggyshare.com/fil...ri.2T.part3.rar
WUPLOAD:
http://www.wupload.com/fi...ri.2T.part1.rar
http://www.wupload.com/fi...ri.2T.part2.rar
http://www.wupload.com/fi...ri.2T.part3.rar
Po meczu - Cała Dekoracja
FILESERVE:
http://www.fileserve.com/...match.part1.rar
http://www.fileserve.com/...match.part2.rar
http://www.fileserve.com/...match.part3.rar
http://www.fileserve.com/...match.part4.rar
http://www.fileserve.com/...match.part5.rar
FILESONIC:
http://www.filesonic.com/...match.part1.rar
http://www.filesonic.com/...match.part2.rar
http://www.filesonic.com/...match.part3.rar
http://www.filesonic.com/...match.part4.rar
http://www.filesonic.com/...match.part5.rar
UPLOADSTATION:
http://www.uploadstation....match.part1.rar
http://www.uploadstation....match.part2.rar
http://www.uploadstation....match.part3.rar
http://www.uploadstation....match.part4.rar
http://www.uploadstation....match.part5.rar
UPLOADED:
http://ul.to/xl7bw7vs/ACM...match.part1.rar
http://ul.to/h3ouqso2/ACM...match.part2.rar
http://ul.to/zkv4l8mh/ACM...match.part3.rar
http://ul.to/erv7mb00/ACM...match.part4.rar
http://ul.to/iqi0tmle/ACM...match.part5.rar
PIGGYSHARE:
http://piggyshare.com/fil...match.part1.rar
http://piggyshare.com/fil...match.part2.rar
http://piggyshare.com/fil...match.part3.rar
http://piggyshare.com/fil...match.part4.rar
http://piggyshare.com/fil...match.part5.rar
WUPLOAD:
http://www.wupload.com/fi...match.part1.rar
http://www.wupload.com/fi...match.part2.rar
http://www.wupload.com/fi...match.part3.rar
http://www.wupload.com/fi...match.part4.rar
http://www.wupload.com/fi...match.part5.rar
Nagranie: Lewy / milan78 / reew
----------------
FORZA MILAN!
Slidewater - 16-05-2011, 16:19
Skywalker juz chyba jako ostatni melduje sie w domu;p Dziekuje wszystkim za ten piekny i wspanialy wyjazd. To co dzialo sie w trakcie bylo niesamowite. To najpiekniejsze chwile w zyciu. Koszulki robiły ogromna furore we Wloszech. Podobno padla propozycja chyba 100 euro za to zeby ja kupic. Czesi zagieli klimat ta przyspiewka;p Sorry za to ze czekaliscie na mnie jak razem z Krzysiem "upolowalismy" Boatenga i Gallianiego.
inter k.... JA HA HA HA JA HA HA HA!!!!!
Do zobaczenia na zlocie.
GacekCCM - 16-05-2011, 20:38
Trzeba było odpowiadać na moją propozycję obejrzenia meczów młodzików, warto było. ;)
http://www.facebook.com/p...104632836258879
Miałem z nim przyjemność nawet chwilę porozmawiać na meczu Giovanissimi Nazionali, wspaniała sprawa.
Szkoda, że nie udało mi się Was namierzyć na Duomo, wiedziałem, gdzie się umawiacie, ale byłem na miejscu dopiero 16:45, bo chciałem jak najwięcej z meczu primavery wyciągnąć, a później krążąc po Duomo nie widziałem nikogo. Dopiero na stadionie mignęły mi polskie znaczki na koszulce, ale to już po meczu było, sam się spieszyłem, żeby dotrzeć do domu.
baggio1967 - 16-05-2011, 22:50
Super wyjazd, kupa emocji no i święto na które wszyscy czekali.
Jak dla mnie bomba.
Pozdrawiam.
P.S. zdobywcy konia Garibaldiego zostali zauważeni przez włoska telewizje ;)
baggio1967 - 16-05-2011, 22:52
tzn. chodziło mi o innego konia tego spod króla oczywiście, tak czy siak sława poszła w świat. ;)
Slidewater - 16-05-2011, 23:06
A masz jakies nagranie na ktorym mozna nas mniej wiecej rozpoznac?:) Miejsce bylo niesamowite. Sonar nas pieknie poprowadzil.
rangiz - 17-05-2011, 02:31
Gieri - ten zbiór to wspaniała robota, dzięki za sklejenie w całość.
Pomeczowa feta - rewelacja, kapitalnie zorganizowane, a w C+ nic nie pokazali... no tak, lepiej było puścić o 23 jakąś powtórkę meczu trzeciej kategorii.
Kiepura - 17-05-2011, 07:32
po 7 latach wyjazdów, bez watpienia, ten byl najlepszy!!
GRAZIE TUTTI
cycuac - 17-05-2011, 11:32
W tym roku nie byłem ale za rok mam zamiar wybrać sie na podobną imprezę. Na pewno będzie tak samo fajnie :):)
konrad_acm - 17-05-2011, 13:41
rangiz, jak w c+ nic nie pokazali? wręczenie medali i puchar to i tak coś ;)
mogli się wyłączyć po gwizdku.
Strzasznie żałuję, że nie mogłem tam być. Masakra, przebić to może tylko finał LM, oczywiście wygrany ;)
PrzM - 17-05-2011, 17:03
Szcerze żałuję, że w zeszłym roku się nie zapisałem do MCP i ominął mnie ten wyjazd, obym za rok mógł razem w Wami świętować kolejne scudetto na Duomo ;-)
SonaR - 17-05-2011, 20:19
dlatego do MCP trzeba sie zapisywac co roku bezwglednie na czasy, transfery i mode.
MCP spelnia marzenia!
Lutrzyk - 17-05-2011, 20:26
to był mój drugi wyjazd z mcp, lecz nie podlega dyskusji: NIEPOWTARZALNY !!!
koszulki okazały sie strzałem w dziesiątke, pojawiło sie dużo chetnych na wspólne zdjecia. padła też oferta kupna koszulki za dosc spore pieniądze. festa na duoma jak i poźniejsze swiętowanie na san siro KAPITALNA SPRAWA \o/
mcp wielkie dzieki za organizacje, a poznaniakom za wspolną podróż do i z wro. !!!
jak ktoś posiada zdjecie grupowe to niech zarzuci, pozdro.
Kiepura - 18-05-2011, 10:26
lachu: pod tym linkiem na filmie "po meczu" (niestety, trzeba sciagnac 14 czesci), widac nasza 3 na curvie (min 5:50, nad litera "U")... ty cos tem popijasz, my z sonarem gadamy :))
dzieki sonar,
niezla zajawka :)
EDIT: a co z resztą zdjec!!??
np. skywalker... dawaj foty z gallianim i boa ;p
jakas fajana grupówka w dobrej rozdzielczosci tez by sie przydala!!
PrzM - 18-05-2011, 13:38
| SonaR napisał/a: | dlatego do MCP trzeba sie zapisywac co roku bezwglednie na czasy, transfery i mode.
MCP spelnia marzenia! | Ogólnie Milanowi kibicuję od sezonu 2002/2003, ale dopiero od roku oglądam regularnie mecze, a na ostatnie zapisy się zagapiłem i spóźniłem. No nic, oby w przyszłym roku też była taka feta :-)
Slidewater - 18-05-2011, 15:26
Nie mam fotek niestety. Moj tel byl na wyczerpaniu, a sam aparatu nie mialem na tym wyjezdzie i zaluje jak sam sk..... ;/ Czekam na materialy od was i bedziemy z Colinem relacje pisac
the cat - 19-05-2011, 16:18
MCP spelnia marzenia!
POTWIERDZAM :)
|
|