| |
Forum Milan Club Polonia Oficjalne Forum Stowarzyszenia Polskich Kibiców Milanu |
 |
Wyjazdy - Wyjazd na Milan - Barcelona 20/02/2013
kwasky - 20-12-2012, 14:24 Temat postu: Wyjazd na Milan - Barcelona 20/02/2013 Witam
Pytanie do Władz. Czy uda się dostać bilet na ten mecz posiadaczem Cuore Rossonero?
jakubs - 20-12-2012, 17:09
Dołączam się do pytania przedmówcy.
Miszcz - 20-12-2012, 17:27
Ja mam nadzieję, że zorganizujecie wyjazd na Camp Nou :)
Chester04 - 20-12-2012, 17:34
Czekamy na informacje :) Już kilku chętnych jest.
snaxkaka22 - 20-12-2012, 18:03
już jeden wyjazd na farse był... oby scenariusz się nie powtórzył!
sawczen - 20-12-2012, 18:50
Ludzie, ludzie... na prawdę uważacie, że mamy taki ujowy zarząd i nie zrobi wyjazdu na ten mecz? Patrząc na dotychczasowe działania zarządu i całego MCP pod władzą Sonara daję za niego głowę, że zrobi wszystko, żeby zdobyć jak największą ilość biletów na San Siro. A co do Camp Nou, to obawiam się, że mimo zajawki wszystkich chętnych nie udałoby się finalnie zapełnić autokaru z racji kosztów wyjazdu.. (nawet jeśli byłoby dużo biletów), w sumie sam chętnie bym się przejechał w marcu do Barcelony :)
plakat33 - 20-12-2012, 19:57
Sawczen, to moze chociaz busik ? ;)
Jonathan - 20-12-2012, 20:43
Chyba nie zdajecie sobie sprawy jakie beda koszty wyjazdu na Barcelone... Trafilismy najgorzej jak moglismy... A taki fajny wyjazd byłby do Niemiec...
kami - 20-12-2012, 21:17
Witam,
Nie ma takiej możliwości by Zarząd MCP nie podjął starania o wyjazd członków na ten mecz:-) co do braku kart Cuore Rossonero, wystarczy przesłać skan dowodu osobistego i być oczywiście członkiem MCP , co do szczegółów, proszę o cierpliwość, będziecie oczywiście informowani na bieżąco:-)
Jonathan - 20-12-2012, 21:29
A co ma Cuore do wyjazdu na mecz LM? Z tego co sie orientuje Curo potrzebne jest tylko na wyjazdy Serie A...
kami - 20-12-2012, 21:32
Racja, Jonathan:-) proszę nie pytać czy karta CR jest potrzebna na wyjazd w meczu z Barcelona, jest potrzebna na wyjazd tylko w lidze Serie A.
plakat33 - 20-12-2012, 22:33
To fakt, ja rowniez wolalbym Niemcy, chocby biorac pod uwage ekonomiczny punkt widzenia ale mamy Barcelone i nic na to nie poradzimy. Wiec moze juz teraz warto sie zastanowic nad wyjazdem do Barcelony, zebrac ekipe i przygotowac sie finansowo skoro wiemy ze tanio nie bedzie ;)
sawczen - 20-12-2012, 23:04
to niech chętni się przygotowują, ale jak znam życie, to zarząd w tym momencie nie może zdziałać kompletnie nic! Mecz w Barcelonie jest za 3 miesiące! a w Mediolanie za 2.. więc trochę spokoju Panowie i Panie, to nie piekarnia :)
rossoneri99 - 21-12-2012, 00:20
Witam...moze to juz bylo,ale zapytam :) co z ludzmi ktorzy mieszkaja poza Polska i dojezdzaja na wlasna reke?Jak zalatwic sam bilet?Z meczami grupowymi nie bylo problemu bo mialem mini karnet a teraz chcialbym jechac na pierwszy mecz i rewanz do Hiszpanii...Prosze o odpowiedz.
Dzieki.
kwasky - 21-12-2012, 10:22
Wątek rozpocząłem właśnie z myślą o osobach, które chcą jechać indywidualnie. Wiem, że CR nie jest potrzebna na wyjazdy LM....ale przecież w temacie jest mowa o meczu na San Siro.
Skoro mini-karnety są wgrywane na CR to pewnie bilet na mecz 1/8 też mógłby...
Nie mam wątpliwości, że przy okazji takiego meczu będzie organizowany wyjazd grupowy MCP, ale oczekujemy raczej na stanowisko Zarządu, czy w ogóle podejmie starania o dodatkową pulę biletów dla zainteresowanych wyjazdem indywidualnym.
Wiadomo, że do meczu jest jeszcze sporo czasu, ale póki co sama deklaracja nam wystarczy.
Dziękuję i pozdrawiam :)
SonaR - 21-12-2012, 10:55
jest dzien po losowaniu, do meczu 3 miesiace, okres swiateczny...
Nie wiadomo po ile bilety, nie wiadomo ile ich bedzie, nie wiem jakie wiec stanowisko zarzad moze wydac. Cokolwiek bysmy teraz nie napisali to bedzie zwyklym klamstwem lub wrozeniem z fusow.
Odnosnie wyjazdu na San Siro to jak zawsze bedzie priorytetem wyjazd grupowy, po wyjezdzie w zeszlym sezonie sporo sie nauczylismy i wyciagamy z tego rowniez odpowiednie wnioski. Bilety na wyjazd indywidualny beda jak zawsze tylko i wylacznie jesli autokar sie zapelni a MCP bedzie dysponowalo dodatkowymi biletami lub jesli wyjazd w ogole sie nie odbedzie z powodu braku chetnych. Nic sie w tej kwestii nie zmienia.
Chetni podejrzewam ze beda i to sporo. Do meczu jest duzo czasu, kazdy ma czas by sie zorganizowac, zebrac pieniadze etc. Jest to inna sytuacja gdy gralismy z nimi ostatnio i czasu na organizacje bylo bardzo malo.
Poki co proponuje wiec cieszyc sie swietami i spokojnie oczekiwac. do meczu sa 3 miesiace. Wszelkie informacje pojawia sie w odpowiednim czasie, jak sami bedziemy wiedzieli co mamy wam napisac.
Inna sprawa jest kwestia wyjazdu na rewanz. Ze wzgledu na odleglosc i nie wiadoma sprawe odnosnie biletow wyjazd grupowy raczej nie bedzie organizowany. Na poprzednich meczach czlonkowie MCP byli jednak obecni gdyz zbierali sie w grupki i korzystali z wyjazdow prywatnych. Poki co jednak pytan na temat biletow i wyjazdow na ten mecz nie ma sensu zadawac bo nikt nie bedzie potrafil na nie rzeczowo odpowiedziec.
bajer - 23-12-2012, 13:23
Mecz z Barceloną akurat w moje ferie, więc ostrzegam już, że jadę, a jak ja jadę to Milan nie wygrywa :P także możecie liczyć że przepadnę w losowaniu, inaczej nie spodziewajcie się zwycięstwa :D jak ktoś wątpi, że MCP zorganizuje wyjazd na taki mecz, gdy chętnych będzie pewnie 2 razy więcej niż biletów (każdy chętny wolne zdąży sobie załatwić, nie jak rok temu, co Sonar wspomniał) to widać za krótko jest w MCP :)
rossoneri99 - 23-12-2012, 13:40
Zastanawiam sie czy jesli chodzi o przydzial biletow to bedzie brane pod uwage np to ze niektore osoby( tu pozdrawiam moich kamratow :) ) byly na wszystkich meczach grupowych i rowniez chcialyby obejrzec oba mecze z Barcelona..???czy po prostu w ramach"losowania" bilet trafi do kogos kto akurat zdecydowal sie jechac bo Barca itp...
Jonathan - 23-12-2012, 14:12
Nie, nie dostaniecie żadnych większych szans przy losowaniu od zwykłego czlonka.. Ba, będziecie mieć nawet mniejsze szanse niż osoba, która pierwszy raz pojedzie na Milan :) Taki mamy regulamin, chyba że znów ktoś podejmie sie próby lekkiego go nadszarpnięcia ;)
niv - 23-12-2012, 15:17
Witam.
Wiem, że to nie miejsce na przedstawienie się ale to mój pierwszy post na forum. Kibicem Milanu jestem od kiedy pamiętam, na pewno dobre kilkanaście lat. Jeszcze nigdy nie byłem na San Siro, mimo tego że w tym roku odwiedziłem Włochy ale niestety nie Mediolan. Chciałem jechać z MCP na mecz z Interem czy juve w tej rundzie ale niestety nie dostałem wolnego w pracy. Teraz jest okazja jechać na Barcelone, więc może się uda, na pewno zgłoszę chęć ale szczerze mówiąc przygodę z meczem na żywo mojej ukochanej Drużyny wolałbym zacząć od meczu Serie A, na przykład z Napoli w przyszłej rundzie :)
Pozdrawiam. Forza Milan!
Pawel - 23-12-2012, 15:59
| Cytat: | | Ba, będziecie mieć nawet mniejsze szanse niż osoba, która pierwszy raz pojedzie na Milan :) |
o, pierwsze słyszę.
Naprawdę osoba, która nie była jeszcze nigdzie z MCP, ma większe szanse w losowaniu??
SonaR - 23-12-2012, 16:12
| Jonathan napisał/a: | | Nie, nie dostaniecie żadnych większych szans przy losowaniu od zwykłego czlonka.. Ba, będziecie mieć nawet mniejsze szanse niż osoba, która pierwszy raz pojedzie na Milan :) Taki mamy regulamin, chyba że znów ktoś podejmie sie próby lekkiego go nadszarpnięcia ;) |
nie jest to prawda poniewaz MCP nie organizowalo wyjazdu na zaden z grupowych meczow Ligi Mistrzow. W zwiazku z tym osoba, ktora miala mini karnet i sama jezdzila na mecze wg regulaminu moze nadal miec 0 wyjazdow razem z MCP.
Regulamin mozna znalezc pod ponizszym linkiem
http://www.milanclubpolon...p?id=00&news=25
zostal on stworzony i uchwalony przez czlonkow i jest tak zrobiony by nikt nie czul sie pokrzywdzony.
rossoneri99 - 23-12-2012, 21:53
No ja np zawsze bede mial zero wyjazdow z MCP bo jestem poza PL
SonaR - 23-12-2012, 23:10
to tez nie jest tak bo jesli jest taka sytuacja, ze np na mecz z barcelona lub izolatorem boguchwala mamy 40 biletow a chetnych jest 70 to zeby moc uzyskac bilet musisz pokryc pelen koszt wyjazdu. Ty go pokrywasz, bierzesz udzial w losowaniu i automatycznie lapiesz sie na wyjazd. Masz wiec wtedy zaliczony 1 wyjazd, a to czy dojedziesz sobie wtedy razem z MCP autobusem czy sam samochodem, samolotem, pociagiem to juz Twoja wlasna sprawa
Jonathan - 24-12-2012, 00:22
| SonaR napisał/a: | | nie jest to prawda poniewaz MCP nie organizowalo wyjazdu na zaden z grupowych meczow Ligi Mistrzow. W zwiazku z tym osoba, ktora miala mini karnet i sama jezdzila na mecze wg regulaminu moze nadal miec 0 wyjazdow razem z MCP. |
Faktycznie, nie wzialem tego pod uwagę, że ktoś kto ma tyle wyjazdów nie jechał nigdy z MCP.
rossoneri99 - 26-12-2012, 21:56
No,a jesli ktos byl w 1995 w Lubinie na Milanie to tez sie jakos liczy hehehe..???
Camill - 27-12-2012, 06:47
Co za ironia losu... ostatnio na Barcy w ćwierćfinałach, teraz chcę jechać na 1/8 i znowu Barca:) Ciekawe czy ktoś z tamtejszej ekipy się wybiera...
Sonar, a nieszczęsny regulamin nadal bez zmian:P
LinkeS_ACM - 27-12-2012, 10:19
nieszczęsny bo sprawiedliwy?
na pewno bez zmian.
właśnie przez regulamin nie załapałem się ostatnio na Barce, ale nie płakałem.
Camill - 27-12-2012, 11:39
Przepraszam, jak to się nie załapałeś skoro było mniej chętnych niż biletów?
Mnie chodzi oczywiście o ćwierćfinał...
Slidewater - 27-12-2012, 12:43
Nieszczęsny czy Szczęsny na WZC został poparty i jeżeli miałeś jakiekolwiek obiekcje co do niego, to zawsze można było wyjść z wolnym wnioskiem osobiście lub ( tutaj nie jestem pewien co do możliwości, ale chyba taka istnieje ) za pośrednictwem kogoś znajomego, pisemnie itp.
Co do rywala to robi się to już trochę nudne, ale zamierzam na "wiosnę" wyskoczyć na jakiś mecz i nie wykluczam tej opcji ze względu na korzystny dla mnie terrmin ( choć bardziej kuszą ligowe spotkania ).
Camill - 27-12-2012, 14:56
Slide, obydwaj nie jesteście w temacie a na mnie naskakujecie... napisałem to z odrobiną ironii, bo mnie tam regulamin nie przeszkadza, zwłaszcza że dzięki pewnemu zapisowi wyjazd na ostatnią Barcę mógł się odbyć... po prostu przy tamtej okazji niektórzy zwracali uwagę na to, że ów zapis w regulaminie powinien być zmieniony, by następnym razem - gdy biletów będzie więcej niż chętnych - uniknąć wojen i podziałów na tych, którzy uważają, że wyjazd na mecz ludzi spoza MCP (po to by wykorzystać przyznane z łaską przez AIMC bilety) nie jest złym pomysłem i na tych, którzy odgrażali się nawet wystąpieniem ze stowarzyszenia w przypadku uruchomienia takiego scenariusza...
Nie chciałbym tu wszczynać ponownej dyskusji na ten temat - powtarzam napisałem to ponieważ niektórzy wówczas postulowali o zmianę regulaminu kwalifikacji na wyjazdy i finito.
Dziękuję za uwagę.
plakat33 - 27-12-2012, 21:43
Siemano Camill, wyjazd na Barce faktycznie nam sie udal. Fajnie by bylo powtorzyc go ponownie. Trzeba jeszcze namowic Sebe i Szymona i nasza mini grupa bylaby w komplecie :P
plakat33 - 27-12-2012, 21:45
Oczywiscie reszta ekipy autokarowej rowniez byla super, w szczegolnosci nasz wodzirej :)
LinkeS_ACM - 28-12-2012, 00:12
fakt, pomyliłem ostatnią Barcę z przedostatnią Barcą. rzeczywiście za dużo już tego ścierwa i miesza się..
mi chodziło o ten mecz kiedy chętnych było więcej niż biletów - faza grupowa.
Camill - 28-12-2012, 05:22
Siemanko:)
Nom, wyjazd był I klasa i z chęcią bym go powtórzył zwłaszcza w takim gronie:)
Viking1899 - 28-12-2012, 16:21
24.02 derby Mediolanu - może dałoby radę jakoś połączyć z wyjazdem na Milan-Barca? Czy bez CR mam szansę na bilet (w końcu mecz "wyjazdowy")?
SonaR - 29-12-2012, 01:44
http://www.milanclubpolon...?id=00&news=294
Zethu - 29-12-2012, 03:43
Ehh szkoda tylko,że wyjazd z Poznania:P
Camill - 29-12-2012, 06:13
Nie jest dobrze...
Peter-ACM - 29-12-2012, 11:09
Fatalnie ,że wyjazd z Poznania.. Osobiście mam do Poznania 450 km do góry na północ a później Mediolan na południe i właściwie już w samym Poznaniu nie mam sił na dalszą jazdę...
Marcu - 29-12-2012, 11:14
Ci facciamo i chilometri, superiamo gli ostacoli,
col Diavolo in fondo al cuor.
Camill - 29-12-2012, 11:37
Cóż w zeszłym roku Wrocław był optymalny dla ludzi z południa, teraz bliżej ma północ... nie zadowolisz wszystkich. A najbardziej optymalny byłby wyjazd z Piątku:)
Ewentualnie po zamknięciu zgłoszeń przepatrzyć, która część Polski dominuje i miasto wyjazdu dobrać pod większość...
coccolino10 - 29-12-2012, 13:36
witam.bylem na ostatnim wyjezdzie na barce,teraz tez sie zapisałem.ekipa rzeczywiscie była przednia,nie mam wiec nic przeciwko zeby znow to powtorzyc,miejmy nadzieje że wodzirej tez sie zapisze:P a co do poznania,troche daleko,ale moze uda nam sie jakos zgadac i wspolnie pojechac ze slaska:) pozdrawiam
dawidb77 - 29-12-2012, 14:06
Mozna wsiasc do autobusu gdzies po drodze czy wyjazd jest mozliwy tylko z Poznania?
blazej - 29-12-2012, 14:16
| Camill napisał/a: | Cóż w zeszłym roku Wrocław był optymalny dla ludzi z południa, teraz bliżej ma północ... nie zadowolisz wszystkich. A najbardziej optymalny byłby wyjazd z Piątku:)
Ewentualnie po zamknięciu zgłoszeń przepatrzyć, która część Polski dominuje i miasto wyjazdu dobrać pod większość... |
jeśli koszty nie byłyby dużo większe to ja bym proponował by były jakieś dwa przystanki Poznań-Wrocław. Skoro z Wrocławia były wyjazdy to chyba nie jest to większy problem. A myślę że każdy byłby skłonny dać te 20* złotych więcej.
* nie mam pojęcia jak się kształtują takie ceny więc strzelam z kwotą.
niv - 29-12-2012, 14:58
Dla mnie Poznań jest ok, z Torunia nie jest daleko. Ja się waham cały czas, bo na pierwszy wyjazd chciałbym zaliczyć jednak serie a. Zobaczę jak z urlopem w pracy i jeśli nie będzie problemu, to zapiszę się na Milan - Barcelona. Może maszyna losująca mnie pominie i będę miał 1 więcej los na jakiś meczyk ligowy ;)
adamus1977 - 30-12-2012, 09:16
Panowie, wy nie myslcie jak dojechać, tylko jak wrócić. Zawsze był z tym problem dla niektórych.
sawczen - 30-12-2012, 13:22
Widzę, że straszny egoizm przejawia się u niektórych... Trójmiasto i ogólnie Pomorze, a szczególnie Sonar jeszcze jak mieszkał w Białymstoku, to też do Wrocławia nie miał blisko, ani żeby dojechać, ani potem wrócić do domu po wyjeździe. Czy to na prawdę jest taki problem? Jedziecie za karę na wyjazd czy jak? Zawsze to samo, obojętnie skąd by nie było wyjazdu, to zawsze znajdzie się kilku płaczków. To samo ze zlotem. Albo się jedzie albo nie. Kiedyś były takie fajne czasy, że wyjazdy były z Opola - dojazd tam i powrót to była dopiero tragedia.. stąd się wziął pomysł na większe miasto. A Poznań czy Wrocław - połączeń jest pewnie tak samo dużo. A podróż PKP z domu do miejsca wyjazdu na mecz, to już część wyjazdu!
konrad_acm - 30-12-2012, 14:28
sawczen, dokładnie!
ja byłem tylko na dwóch wyjazdach z czasów Opola, a z domu do autokaru zrobiłem łącznie ponad 1600km, raz PKP i raz auto.
Ale tak to już jest - kiedyś ludzie jeździli setki kilometrów na stopa, a dystanse poniżej 10 km z buta sie nie liczyły do statystyk ;) później był czas na PKP/PKS czy swoje auta i jakoś to było, teraz wszyscy czekają na aplikacje teleportującą na smartfona :P i ciężko kogoklwiek zadowolić.
FORZA MCP
blazej - 30-12-2012, 20:30
Mnie tam to nie przeszkadza ale rozumiem tych co chcieliby mieć jakąś inną opcję szybszego dotarcia do domu po meczu tym bardziej w środku tygodnia gdzie nie wszyscy są studentami którzy moga opuścić sobie ćwiczenia na drugi dzień.
A skoro Wrocław i Poznań dzieli stosunkowo niewielka odległość to rozumiem pojawiające się pytania czy można by podjechać do Wrocławia jeśli nie przed meczem to po meczu gdzie napewno byłoby to ułatwienie dla kibiców.
Camill - 30-12-2012, 21:14
Jezu, Sawczen nie spinaj się - nie można już ponarzekać? Wiadomo ktoś będzie miał dalej, a ktoś bliżej... ludzie tylko pytają o różne warianty, a Wy już z tekstami ile Wy to kilometrów nie zrobiliście itd. Niektórzy zrobią 600 żeby dojechać na miejsce zbiórki, a dla innego 200 to już za dużo. Wszystko zależy od indywidualnych możliwości... dla jednego koszt wyjazdu plus jakieś kieszonkowe to i tak już jest dużo kasy, więc każdy dodatkowy km się liczy. Pax panowie, pax...
Viking1899 - 31-12-2012, 06:24
Do Poznania każdy, kto naprawdę będzie chciał pojechać na mecz Milanu, to dojedzie. Ja tymczasem ponawiam pytanie:
24.02 derby Mediolanu - czy bez CR, którą dopiero zamówiłem w tym sezonie, mam szansę na bilet? Czy MCP mógłby jakoś pośredniczyć w jego zdobyciu?
SonaR - 31-12-2012, 15:50
bez CR nie masz mozliwosci by uczestniczyc w tym meczu na trybunie przeznaczonej dla kibicow Milanu
Viking1899 - 01-01-2013, 12:46
No cóż Curvę sobie mogę w tych okolicznościach odpuścić. Czy mogę liczyć na wsparcie MCP w zdobyciu biletu na inną trybunę (np. blisko Curva Sud :) )?
kami - 01-01-2013, 15:24
Na innej trybunie bedą siedzieć kibice interu, bo to on będzie gospodarzem tego meczu:-)))) więc bez szans:-)
rangiz - 02-01-2013, 04:30
Akurat pod samym młynem, na dole kręgu niebieskiego jest sporo naszych.
wilczasty25 - 05-01-2013, 14:11
KASKA WPŁACONA, TERAZ TYLKO CZEKAĆ. OBY SIĘ UDAŁO!!!
NIE BYŁEM JESZCZE NA MECZU MILANU!! SPEŁNIŁO BY SIĘ MARZENIE ŻYCIA!!
FORZA MILAN!!!
Grzegorz147 - 05-01-2013, 16:34
Cześć, wiecie może z doświadczenia ilu może być chętnych na ten mecz i ile mamy szanse otrzymać biletów?
emigrant - 06-01-2013, 15:01
siema,
ile kosztuje sam bilet na ACM - fc farsa ?
Grzegorz147 - 06-01-2013, 21:28
bilety na viagogo.ie
karolek_846 - 07-01-2013, 13:03
Kasa wpłacona, teraz pozostało tylko czekać na potwierdzenie. Oby się udało to marzenie się spełni. Forza Milan!!!
androl - 07-01-2013, 23:57
Mam takie pytanie. Czy w przypadku rezygnacji z wyjazdu z przyczyn losowych (po wpłaconej kasie i przyznanym miejscu) istnieje możliwość zwrotu pieniędzy czy wpłacona kasa przepada..??
ZajacPoziomka - 08-01-2013, 00:30
androl, polecam zerknąć tutaj: http://www.milanclubpolon...?id=01&news=171
:)
wilczasty25 - 08-01-2013, 22:05
Szczerze Panowie, to uważam, że jeśli ktoś jeszcze nie był na meczu to powinien w pierwszej kolejności jechać. Trochę ten regulamin jest niesprawiedliwy ale oczywiście akceptuję go. Liczę na szczęście. Nigdy nie byłem na meczu mojej ukochanej drużyny i spełniło by się marzenie mojego życia. Czuł bym się wtedy, spełniony jako kibic. Trzeba czekać cierpliwie do 17 stycznia. Trzymam mocno kciuki. Pozdrawiam. FORZA MILAN!!!
Jonathan - 09-01-2013, 00:00
| wilczasty25 napisał/a: | | zczerze Panowie, to uważam, że jeśli ktoś jeszcze nie był na meczu to powinien w pierwszej kolejności jechać |
Nie martw sie, jak sie nie zalapiesz to zawsze mozesz pojechac/polecieć przykładowo na Milan-Lazio.
| wilczasty25 napisał/a: | | Trochę ten regulamin jest niesprawiedliwy ale oczywiście akceptuję go. |
W ktorym miejscu jest niesprawiedliwy? Chętnie sie dowiem. Jako, że nie jechałeś nigdy z MCP i tak masz wieksze szanse na wyjazd niż np ci, którzy jadą po raz drugi...
| wilczasty25 napisał/a: | | igdy nie byłem na meczu mojej ukochanej drużyny i spełniło by się marzenie mojego życia. Czuł bym się wtedy, spełniony jako kibic. |
Nie martw się. Nie teraz, to kiedy indziej. Tak czy siak życzę powodzenia.
Gregorio1899 - 09-01-2013, 10:48
| wilczasty25 napisał/a: | | Trochę ten regulamin jest niesprawiedliwy ale oczywiście akceptuję go. | Zapraszam Cię na letni zlot , na którym odbędzie się walne zgromadzenie , gdzie będziesz mógł zgłosić swoją propozycję związaną z regulaminem losowania biletów na mecze. Zostanie ona poddana głosowaniu i jeśli przejdzie to będziesz w pełni zadowolony. Także warto próbować... .A póki co to nie wpadaj w panikę , bo nie jesteś na straconej pozycji. Życzę powodzenia :-) .
wilczasty25 - 09-01-2013, 14:03
NIE, NO SPOKOJNIE. NIE WPADAM W PANIKĘ. WYRAZIŁEM TYLKO SWOJĄ OPINIĘ, W MYŚL ZASADY: "BYŁEŚ NA MECZU, DAJ SZANSE INNYM". NIE CHCIAŁEM NIKOGO ZDENERWOWAĆ I NIE PLANUJĘ ŻADNEJ REWOLUCJI. W PEŁNI AKCEPTUJĘ REGULAMIN. JESTEM BARDZO KRÓTKO CZŁONKIEM MCP. STRASZNIE MI ZALEŻY NA TYM WYJEŹDZIE. MIEJMY NADZIEJĘ ŻE SZCZĘŚCIE SIĘ DO MNIE UŚMIECHNIE.
POZDRAWIAM :)
Azra - 09-01-2013, 15:02
Tak się tu podniecacie tym meczem i losowaniem a lepiej ogarnijcie się z wpłatami bo został tydzień a marnie to wygląda.
Bubu - 09-01-2013, 15:07
| wilczasty25 napisał/a: | | STRASZNIE MI ZALEŻY NA TYM WYJEŹDZIE. MIEJMY NADZIEJĘ ŻE SZCZĘŚCIE SIĘ DO MNIE UŚMIECHNIE. |
Spokojnie, będa organizowane inne wyjazdy gdzie MILAN też będzie grał...
wilczasty25 - 09-01-2013, 15:48
NIGDY NIE BYŁEM NA MECZU MILANU I MOŻE DLATEGO TAK SIĘ TYM JARAM. PODEJRZEWAM, ŻE WY PRZED PIERWSZYM WYJAZDEM TEŻ TAK PRZEŻYWALIŚCIE. NIE DZIWCIE SIĘ MI. WIEM ŻE BĘDĄ JESZCZE INNE WYJAZDY ALE TEN BYŁBY DLA MNIE WYJĄTKOWY. TYM BARDZIEJ, ŻE śmierdzielona JEST MOJĄ NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONĄ DRUŻYNĄ. OCZEKUJĘ Z NIECIERPLIWOŚCIĄ DO 17 STYCZNIA. CIEKAWE, CZY DUŻO JEST CHĘTNYCH......:)))
POZDRAWIAM
gigi - 09-01-2013, 18:42
Kolego narazie jest 12 wpłat więc szału nie ma...
brzoza13 - 09-01-2013, 19:27
Mam pytanie a ile jest dostępnych biletów?
Kiepura - 09-01-2013, 19:50
wilczasty25, moglbys pisac bez capsa?? wygodniej by sie czytalo...
LinkeS_ACM - 09-01-2013, 19:56
| brzoza13 napisał/a: | | Mam pytanie a ile jest dostępnych biletów? |
proszę Cię.. przeczytaj cały ten temat od początku do końca. ze zrozumieniem. wszystko będziesz wiedział.
"W oparciu o liczbę zgłoszonych osób, Zarząd Milan Club Polonia wystąpi o bilety na ten mecz."
naprawdę trzeba to tłumaczyć?
Marcu - 09-01-2013, 20:46
Wilczasty25 wyłącz tego Caps'a. Na okrzyki przyjdzie czas na meczu.
wilczasty25 - 09-01-2013, 22:03
Oki, spoko, już wyłączyłem:-)
brzoza13 - 10-01-2013, 10:02
Linkes ACM spokojnie to zwykłe przeoczenie
sawczen - 10-01-2013, 11:23
| wilczasty25 napisał/a: | | WYRAZIŁEM TYLKO SWOJĄ OPINIĘ, W MYŚL ZASADY: "BYŁEŚ NA MECZU, DAJ SZANSE INNYM". |
i widzisz.. w przypadku wyjazdów na Barcelonę chyba właśnie jest taka zasada ;)
zauważ, że osoby, które już były na meczu nie stanowią większości osób wpłacających kasę na ten mecz ;) na 12 wpłat, aż 9 stanowią osoby z numerami legitymacji około 1100 i dużo ponad to.. więc czego chcieć więcej? MCP działa w myśl zasady: byłeś na meczu, daj szanse innym :D
wielki szał, wyczekiwanie, poruszenie na forum i spuszczanie się nad tym wyjazdem, a na tydzień przed zamknięciem zapisów jest 12 wpłat..
Osobiście dałbym sobie uciąć rękę, że większym zainteresowaniem cieszyłby się np. mecz z Borussią, Schalke czy PSG ;)
blazej - 10-01-2013, 11:32
| sawczen napisał/a: | | Osobiście dałbym sobie uciąć rękę, że większym zainteresowaniem cieszyłby się np. mecz z Borussią, Schalke czy PSG ;) |
to na pewno szczególnie że wyjazd na Barce jest 3 raz niemalże z rzędu w tak krótkim okresie. A już na pewno wyjazdowy mecz w Niemczech przyciągnąłby znacznie więcej wpłat niż Barcelona.
wilczasty25 - 10-01-2013, 14:19
A takie pytanko mam jeszcze. Co w przypadku jeżeli do końca zapisow będzie tylko 12 osób. Jest taka możliwość, ze wyjazd byłby odwołany?, czy mogę spać spokojnie:-)?
sawczen - 10-01-2013, 15:40
Wtedy podobno jest mozliwosc, ze wyjazd zostanie polaczony z wyjazdem kibicow barcelony z Polski :D
A na powaznie, to watpie, by wyjazd byl odwolany, najwyzej pojedzie bus.
niv - 10-01-2013, 15:55
Szczerze "mówiąc" nie dziwie się, nie chciałoby mi się w tak krótkim odstępie czasu jechać na Barcelone po raz drugi, czy nawet trzeci. Ja się zapisałem bo jest to mój pierwszy rok w MCP i pierwszy wyjazd na mecz Milanu.
cantonek - 10-01-2013, 22:01
Witam.
Tak samo jak kolega wyzej, to moj 1 rok MCP i chec wyjazdu na mecz Milanu. Jakby sie udalo to spelniloby sie w jakis sposob moje marzenie :P
brzoza13 - 10-01-2013, 22:04
Wpłata zaksięgowana więc pozostało czekać do 17 stycznia:)
marekacmilan - 10-01-2013, 23:15
| blazej napisał/a: | | Camill napisał/a: | Cóż w zeszłym roku Wrocław był optymalny dla ludzi z południa, teraz bliżej ma północ... nie zadowolisz wszystkich. A najbardziej optymalny byłby wyjazd z Piątku:)
Ewentualnie po zamknięciu zgłoszeń przepatrzyć, która część Polski dominuje i miasto wyjazdu dobrać pod większość... |
jeśli koszty nie byłyby dużo większe to ja bym proponował by były jakieś dwa przystanki Poznań-Wrocław. Skoro z Wrocławia były wyjazdy to chyba nie jest to większy problem. A myślę że każdy byłby skłonny dać te 20* złotych więcej.
* nie mam pojęcia jak się kształtują takie ceny więc strzelam z kwotą. |
Ja tez uważam, że nic nie stoi na przeszkodzie aby autokar wyjechal z Poznania i jechal przez Wroclaw, przeciez to logiczne, ze jechalby w strone Mediolanu. Chlopaki ze Slaska musza pokonac prawie 400 km na polnoc aby pozniej jechac na poludnie. Jakos malo sensowne sie to wydaje. Ile to moze drozej wyniesc?
cantonek - 11-01-2013, 12:22
A mam pytanie odnosnie powrotu.. Rozumiem, ze powrot jest planowany na czwartek gdzies w godzinach wieczornych ze wzgledow zawodowych (tj. praca)? Jesli zle rozumiem to prosze o sprostowanie ;)
Tedoslaw - 11-01-2013, 13:37
| cantonek napisał/a: | | A mam pytanie odnosnie powrotu.. Rozumiem, ze powrot jest planowany na czwartek gdzies w godzinach wieczornych ze wzgledow zawodowych (tj. praca)? Jesli zle rozumiem to prosze o sprostowanie ;) |
Powrót będzie zapewne zaraz po meczu (tak było na Derbach z Interem) i do Wrocławia wróciliśmy chwile przed 17-tą.
Tutaj powrót miałby być do Poznania więc nie wiem czy będzie to na taką samą godzinę czy też będzie troche później.
Niemniej jednak proponuje rozpisać sobie urlop na cały tydzień albo od wtorku do końca tygodnia.
Waski22 - 11-01-2013, 15:44
Mam pytanie(jestem nowy). Czy koszt 520zł to już cena końcowa wyjazdu? I mam rozumieć że jakby się nie udało dostać biletu to pieniądze będą zwrócone, tak?
Azra - 11-01-2013, 15:47
Nie, pieniądze nie będą zwrócone. Zarząd je zabierze i przepije albo kupi sobie nowe laptopy, samochody lub pospłaca kredyty.
bajer - 11-01-2013, 19:28
| marekacmilan napisał/a: | | Ja tez uważam, że nic nie stoi na przeszkodzie aby autokar wyjechal z Poznania i jechal przez Wroclaw, przeciez to logiczne, ze jechalby w strone Mediolanu. |
Tylko jechać na południe po niemieckiej autostradzie to trochę szybciej niż po polskich drogach ;) stąd wątpliwe, żeby przeszedł przejazd przez Wrocław. Ja kiedyś dopłacałem, żeby z Poznania jechać do Wrocławia, to teraz sytuacja się odwraca. Choć osobiście liczyłem na wyjazd z Wrocławia, bo miałem być w tamten wtorek we Wrocławiu, tak będę musiał wrócić w poniedziałek albo pojechać po powrocie. Wpłata poszła dzisiaj, myślę, że dużo osób zrobi podobnie.
gigi - 13-01-2013, 00:27
brawo zarząd też musi z czegoś żyć :)
Kiepura - 13-01-2013, 01:28
| Tedoslaw napisał/a: |
Niemniej jednak proponuje rozpisać sobie urlop na cały tydzień albo od wtorku do końca tygodnia. | no!!1 i to jest podejscie godne Polskiego milanisty ;p
| Azra napisał/a: | | Nie, pieniądze nie będą zwrócone. Zarząd je zabierze i przepije albo kupi sobie nowe laptopy, samochody lub pospłaca kredyty. |
jebac kredyty, tez bym chciał zmienić samochód :/
SonaR - 13-01-2013, 01:39
| Waski22 napisał/a: | | Mam pytanie(jestem nowy). Czy koszt 520zł to już cena końcowa wyjazdu? I mam rozumieć że jakby się nie udało dostać biletu to pieniądze będą zwrócone, tak? |
W wiekszosci przypadkow jest to zawsze cena koncowa, w przypadku jesli nie uda Ci sie dostac biletu to oczywiscie, ze dostaniesz zwrot.
brzoza13 - 13-01-2013, 20:40
Ilu jest już chętnych na wyjazd?
blazej - 13-01-2013, 22:49
| bajer napisał/a: | | Ja kiedyś dopłacałem, żeby z Poznania jechać do Wrocławia, to teraz sytuacja się odwraca. |
tylko że tutaj nie chodzi oto że ktoś coś dopłaca czy zyskuje bo tak jak pisałem. Wolałbym dac te 20 wiecej niż jechać do Poznania jak mógłbym wysiadać we Wrocławiu.
marekacmilan - 15-01-2013, 13:13
Witam. Jest mozliwosc zakupu samego biletu na mecz? Bede w tym czasie w Szkocji i pasowaloby mi bezposrednio doleciec do Mediolanu. Jaki ewentualnie bylby koszt biletu? Jesli nie z puli MCP to jak moge sie starac o bilet bezposrednio z klubu. Posiadam CR.Pozdrawiam
Chester04 - 16-01-2013, 13:58
Moja wpłata właśnie poszła, kolejny świeżak pisze sie na wyjazd. Chciałem jechać już na Juventus w zeszłym roku, niestety nie wyrobiłem finansowo, tym razem musi się udać :)
Ktoś z południa (Górny Śląsk) będzie podróżował do Poznania?
austenit - 16-01-2013, 14:27
Hej,
Dwóch Świeżaków z GŚ (Katowice i Ruda Śląska) wpłaciło kasę na mecz więc nie jesteś sam, ale co do wyjazdu jeszcze nic nie jest ustalone, zresztą zobaczymy czy dostaniemy bilety. Liczymy też, że uda się wejść gdzieś na południu, np. Wrocław.
Pozdrawiam
Grzegorz147 - 16-01-2013, 14:52
| Chester04 napisał/a: | Moja wpłata właśnie poszła, kolejny świeżak pisze sie na wyjazd. Chciałem jechać już na Juventus w zeszłym roku, niestety nie wyrobiłem finansowo, tym razem musi się udać :)
Ktoś z południa (Górny Śląsk) będzie podróżował do Poznania? |
Jeśli mi się poszczęści to ja :) Rybnik
dawid1805 - 16-01-2013, 16:55
No i ja. Tychy :)
Seni - 16-01-2013, 18:41
Mam nadzieję, że mi też się uda pojechać na mecz...:) Pomorze wita:)
Milanelo - 16-01-2013, 23:04
To ze Śląska dobra ekipa pojedzie coś czuje :)
wilczasty25 - 17-01-2013, 07:53
Już dzisiaj wszystko się okażę!! Trzymam kciuki! FORZA MILAN!!
Pomorze wita:)
wilczasty25 - 17-01-2013, 08:03
Jeszcze takie króciutkie pytanko do Władz
Czy po 16 będzie już podana lista szczęśliwców?
gigi - 17-01-2013, 10:13
nie bedziesz dzisiaj miał listy szczęśliwców bo do dzisiaj tylko zapisy. zarząd na podstawie tej listy wystąpi do Włoch o przyznanie biletów i dopiero później się okaże ile ich dostaliśmy. spokojnie jeszcze troche cierpliwości :)
Azra - 17-01-2013, 10:15
Prawie dokładnie to miałam napisać :) Ja ze swojej strony postaram się (jeżeli znajdę czas) żeby podać dzisiaj na forum pełną listę wpłat.
wilczasty25 - 17-01-2013, 10:45
No trudno......:| napiszcie chociaż, ile to może potrwać bo ja tu nie wyrobie....:-):-)
konrad_acm - 17-01-2013, 16:35
spkojnie spokojnie, nie ma co panikować. Jeśli nie uda się tym razem to zawsze mozna liczyć, że Barcelona znowu trafi na polską drużynę w pucharach i sama przyjedzie do was ;)
a tak poważniej to polecam uzbroić się w cierpliwość, Włosi nie zapierniczają w naszym tempie, mają siesty itp. a jak tylko coś się wyjaśni to nikt z zarządu nie będzie tym palił w piecu tylko natychmiast was poinformują.
FORZA MCP
wilczasty25 - 17-01-2013, 19:22
To wiele sie nie dowiedziałem....no ale dobra, cierpliwość:-)
LinkeS_ACM - 17-01-2013, 19:47
i się nie dowiesz bo nikt nie jest w stanie Ci powiedzieć, że np max do przyszłej środy AIMC da odpowiedź, ile przypadnie nam biletów.
spokojnie.
jakaś meliska?
wilczasty25 - 17-01-2013, 20:59
Bez Meliski chyba nie dam rady......:-)
Chester04 - 18-01-2013, 13:46
Potwierdzenie jest, wpłata dotarła na czas, więc czekam na dalsze wieści, podobnie jak pozostali mam nadzieje że pozytywne :)
coccolino10 - 18-01-2013, 14:30
witam.wiadomo moze ile osob sie zgłosiło na wyjazd?bedzie potrzebne losowanie?
bajer - 18-01-2013, 15:07
Informacje o ilości osób w Panelu Dyskusyjnym MCP. Nie masz dostępu? KLIK! I wykonuj to co tam napisane.
W kwestii losowania, zimny prysznic i cofnij się parę postów i zobacz odpowiedź na swoje pytanie.
coccolino10 - 19-01-2013, 12:05
dzieki bajer. a pytanie odnosnie losowania spowodowane bylo niewiedza odnosnie ilosci chetnych.zasady wyjazdow znam:) pozdrawiam
wilczasty25 - 21-01-2013, 23:08
NO TO JEDZIEMY!!!! Yeaaahhhh!!!
bajer - 21-01-2013, 23:22
Jedzie ktoś z Poznania oprócz mnie? ;)
Seni - 21-01-2013, 23:30
Nie mogę się doczekać!:))
kazelot - 22-01-2013, 08:24
siema widzę ze ze Sląska kilka osób jedzie , przydało by się jakoś ustawić na wspólna podróż do Poznania ( auto , pkp )
austenit - 22-01-2013, 10:10
Ze Śląska jedzie sporo osób więc może uda się to tak zorganizować, aby cała ta grupa nie musiała jechać do Poznania?
niv - 22-01-2013, 12:42
Najłatwiej z Poznania od razu na Niemcy, chyba nie ma sensu wlec się w zimę na południe Polski. Może trochę egoistyczne podejście ale każdy musi dotrzeć do Poznania. Jest Was sporo więc łatwiej się Wam zorganizować. Koledzy z Gdańska czy Elbląga jadą ze swoich miast najprawdopodobniej sami.
austenit - 22-01-2013, 13:20
Akurat z Wrocławia do Niemiec też nie ma daleko, a droga też jest porządna.
Właśnie, dlatego, że jest nas dużo warto się pochylić na tym problemem i go rozważyć. Nie proponuję by jechać do Katowic, a zabrać nas gdzieś po drodze np, z Wrocławia (tym bardziej, że wyjazdy były już organizowane z tego miasta).
Mogę się mylić, ale tym z Gdańska czy Elbląga nie będzie robić większej różnicy czy jadą przez Wrocław czy nie, a nam z Górnego Śląska podróż do Poznania, robi różnicę.
To jest tylko propozycja, ale liczę, że zostanie ona chociaż rozważona, bylibyśmy wdzięczni.
niv - 22-01-2013, 14:05
Nie przeszkadzałoby mi to, ważne żeby miejsce wyjazdu się nie zmieniło :) Zresztą najważniejsze żeby dotrzeć bezpiecznie i o czasie na mecz, a potem wrócić do domu.
cantonek - 22-01-2013, 14:47
Super!! Ja rowniez nie moge sie doczekac ;)
Tak jak "niv" napisal, najwazniejsze zeby miejsce wyjazdu sie nie zmienilo ;)
coccolino10 - 22-01-2013, 15:21
kto ze śląska wybiera sie na mecz do mediolanu?trzeba zobaczyc ile osob nas bedzie dokladnie i pomyslec nad czyms.pkp raczej do bani bo drogo wychodzi,lepiej autem w 4-5 osob.opcja do przegadania
SzmalecMCP - 22-01-2013, 19:07
No to się nam pokaźna reprezentacja ukształtowała:) niestety mój szerszeń odpada;/
bajer - 22-01-2013, 20:47
Ja myślę, że nie ma raczej opcji jechania z Poznania przez te 200km prawie po nieco gorszych drogach niż autostrada A2 prosto z Poznania na Niemcy i tam też do samego Mediolanu autostradami. Gdyby była opcja jazdy przez Wrocław to wyjazd byłby z Wrocławia. Mi tam trasa nie robi różnicy, piszę po prostu obiektywnie, jak widzę plan podróży, który ciężko będzie zmienić z szybkiego na o parę godzin może nawet zimą wolniejszy.
kokoloko85 - 22-01-2013, 21:06
| austenit napisał/a: | Akurat z Wrocławia do Niemiec też nie ma daleko, a droga też jest porządna.
Właśnie, dlatego, że jest nas dużo warto się pochylić na tym problemem i go rozważyć. Nie proponuję by jechać do Katowic, a zabrać nas gdzieś po drodze np, z Wrocławia (tym bardziej, że wyjazdy były już organizowane z tego miasta).
Mogę się mylić, ale tym z Gdańska czy Elbląga nie będzie robić większej różnicy czy jadą przez Wrocław czy nie, a nam z Górnego Śląska podróż do Poznania, robi różnicę.
To jest tylko propozycja, ale liczę, że zostanie ona chociaż rozważona, bylibyśmy wdzięczni. |
Tak samo dołączam się do tematu. Ja ze znajomym też lecę z południa kraju i chciałbym się dowiedzieć czy wogóle jest taka opcja żeby autokar zahaczył o Wrocław. Nie chcę wybrzydzać, tylko skoro jest znaczna ilość uczestników z południa może warto rozważyć taką możliwość dodatkowego przystanku w kraju. Zaznaczam to jest tylko moje pytanie, jeśli nie ma takiej opcji to też nie będzie końca świata ;]
Kuba - 22-01-2013, 23:52
Wydaje mi się, że wszyscy dadzą radę dojechać do Poznania. Skoro są takie ustalenia...Kilka godzin pociągiem to nie jest tragedia, a wrażenia towarzysko-integracyjne - bezcenne :) Udanego wyjazdu życzę!
Chester04 - 23-01-2013, 01:45
+1 z Katowic, dojazd do Poznania aż tak bardzo mi nie przeszkadza, zawsze to jakaś integracja już po drodze :P
Opcja dojazdu samochodem w kilka osób bardzo dobra, myśle że mógłbym nawet jechać swoim, mimo że benzyniak i tak wyjdzie lepiej niż pociagiem. Do zrobienia jest 750-800km w obie strony zależnie od trasy.
Tedoslaw - 23-01-2013, 08:02
Widzę dużą aktywność Milanistów z południa - a jak to jest z północą?
Jedzie na ten mecz ktoś ze Szczecina, względnie z okolic??
snaxkaka22 - 24-01-2013, 13:00
widzę że zdecydowana większość wyjazdowiczów legitymuje się 4cyfrowym numerem :)
niv - 24-01-2013, 13:27
Jak już pisałem wcześniej wcale się nie dziwię, że tak jest. Nie chciałoby mi się jechać w tak krótkim odstępie czasu na Barcelone po raz drugi czy trzeci. Wolałbym mecz Serie A. Dlatego też mamy zdecydowaną większość świeżych członków MCP. Do tego grona sam się zaliczam.
kokoloko85 - 24-01-2013, 13:49
| niv napisał/a: | | Jak już pisałem wcześniej wcale się nie dziwię, że tak jest. Nie chciałoby mi się jechać w tak krótkim odstępie czasu na Barcelone po raz drugi czy trzeci. Wolałbym mecz Serie A. Dlatego też mamy zdecydowaną większość świeżych członków MCP. Do tego grona sam się zaliczam. |
A ja tam jadę poraz 3 na Milan-Barca i pewnie każdy sobie pomyśli że jestem fanem Barcy ;] ale niestety z przyczyn zawodowych wyjazdy na mecze Serie A odpadają bo nie ma opcji wyjazdu na sobotę i niedzielę ;/ a w tym roku wygrałem darmowy wyjazd więc nie miałem wielkiego wyboru. Sam wolałbym zobaczyć Milan w starciu z inną ekipą no ale nic z tym zrobić nie możemy. Z drugiej strony pierwszy wyjazd była porażka, przy drugim wyjeździe remis więc pora zobaczyć triumf Milanu :D
karolek_846 - 25-01-2013, 14:52
Spełnienie marzeń stanie się faktem!!! Ja na szczęście mam z Leszna do Poznania 80 km. Jedzie może ktoś z okolic Leszna??? Albo będzie przejeżdżał przez Leszno to wtedy można już się zbierać:) Leszno jest po trasie od Wrocławia do Poznania
LinkeS_ACM - 25-01-2013, 15:11
no gratulacje Karol :D szkoda, że nie jedziemy razem. ale na pewno jeszcze się na jakiś wspólny wyjazd wybierzemy ;)
reprezentuj godnie WSCHOWĘ :D
pajonku - 27-01-2013, 04:21
Witam ! Pozostało czekać nam do 19-tego...wszystko już załatwione....bilety załatwione...myślę że jakaś "integracja" w drodze to się przyda :)
paolo78 - 29-01-2013, 20:36
Witam.Jesli jedzie ktos na mecz z okolic Gliwic prosze o kontakt na priv.
maka - 29-01-2013, 20:57
Witam!
Czy ktos wie czy jest szansa kupna biletu przed samym meczem z Barcelona?A moze lepiej online?Wybieram sie na wlasna reke i nie chce byc rozczarowany.
Dzieki za info!
SonaR - 29-01-2013, 21:06
obecnie zostalo jeszcze tylko pare sztuk na 1 krag czerwony, reszta zostala juz wyprzedana wiec zapomnij, ze kupisz na miejscu bilet. Chyba, ze stac Cie na konika.
paolo78 - 29-01-2013, 21:13
sonar ma racje.Juz prawie nic nie zostalo.Troszke pozno sie budzicie czasami...i pozniej jest ciezko
maka - 29-01-2013, 22:57
Ktos wie ile taki bilet u konika na mecz z Barça?
austenit - 30-01-2013, 13:05
Ja będę miał dwa miejsca w aucie z GŚ.
Ciągle tez liczę, że uda się zabrać ludzi z południa gdzieś po drodze (np. Wrocław), abyśmy nie musieli gnać do samego Poznania, ale to się wyjaśni chyba na początku lutego.
coccolino10 - 31-01-2013, 08:47
austenit -> chetnie z Toba sie przybiore.jade z pszczyny wiec mozna sie jakos zgadac
austenit - 31-01-2013, 09:20
Informacyjnie auto już jest full. Sorry
karolek_846 - 31-01-2013, 10:22
Panowie liczę na pełną integrację w Poznaniu:) Pozostało 19 dni:)
Kiepura - 31-01-2013, 11:21
19 dni i z 50 stron tematu :)
Tedoslaw - 31-01-2013, 15:00
| Kiepura napisał/a: | | 19 dni i z 50 stron tematu :) |
Challenge Accepted :)
Nie wiem czy ktoś to już pisał ale nie ma picia alko w autokarze...
... beze mnie :)
wilczasty25 - 31-01-2013, 19:04
Witam
Ja będę wyruszał w dzień wyjazdu pociągiem z Tczewa. Połączenie jest bezpośrednio do Poznania. Wyjazd 10:42, a na miejscu jesteśmy 14:24. To jest pociąg InterCity.
Proszę o kontakt zainteresowane osoby
Można by było już rozpocząć integrację w podróży:))))))))
FORZA MILAN!!!
Chester04 - 01-02-2013, 17:27
Ktoś z okolicy Górnego Śląska jeszcze się wybiera? Mam możliwość wziąć samochód jak znajdzie się przynajmniej 2 chętnych, tak żeby się jeszcze opłacało :P
// edit - uzbierałem już komplet :)
Grzegorz147 - 02-02-2013, 23:06
| Chester04 napisał/a: | | Ktoś z okolicy Górnego Śląska jeszcze się wybiera? Mam możliwość wziąć samochód jak znajdzie się przynajmniej 2 chętnych, tak żeby się jeszcze opłacało :P |
ja jestem chętny ;))
coccolino10 - 03-02-2013, 15:07
nas z pszczyny tez 2 osoby sa chetne:)
pajonku - 03-02-2013, 15:54
Z czystej ciekawości...czy ktoś z UK wybiera się??
Chester04 - 03-02-2013, 20:30
| Grzegorz147 napisał/a: | | ja jestem chętny ;)) |
| coccolino10 napisał/a: | | nas z pszczyny tez 2 osoby sa chetne:) |
2 osoby z Pszczyny i 2 z Opola, więc mam już komplet :)
Indiana[Z] - 03-02-2013, 22:42
Witam.Mimo,że Milanowi kibicuje od dziecka,tu' jestem nowy.Czy istnieje taka możliwość,że jako nowicjusz móglbym tez jechac na ten mecz?Jak to wygląda z biletami i czy możliwość wyjazdu mają tylko osoby z fanklubu?Czy jeżeli opłacilbym skladkę,jest możliwość wstąpienia do fanklubu?
bajer - 03-02-2013, 23:01
Na mecze w danym sezonie mogą jeździć tylko osoby, które opłaciły składkę w okolicach lipca, bo wtedy są zapisy do MCP. Także teraz z nami na mecz niestety nie pojedziesz na pewno, zapraszamy od nowego sezonu :)
dawid1805 - 05-02-2013, 14:45
Jedzie ktoś jeszcze ze śląska samochodem i ma wolne miejsca?
austenit - 06-02-2013, 18:56
Czy nie orientujecie się co stoi na przeszkodzie, aby podać szczegóły wyjazdu? Trzeba załatwiać urlopy, transport, opiekunkę do dziecka;) itp.
Chyba że odkładają informację, że nie da rady jechać przez Wrocław. To byłaby szkoda, z samego GŚ jadą z 4 auta, a to nie jest całe południe. Ludzie którzy decydują o wyjazdach zapunktowaliby jakby załatwili przystanek we Wrocławiu (żeby nie było, że to tylko moje zdanie, bo na priv ludzie mi piszą, że są za Wrocławiem, ale nie wiem dlaczego boją się pisać na forum;).
WuC - 06-02-2013, 19:11
Austenit ma rację. W moim przypadku o tyle jest to istotne, że w poniedziałek mam nocną zmianę a wyjechać ze Śląska o godz 10 albo o 15 to spora różnica. Pozostaje czekać na szczegóły z nadzieją na pozytywne dla nas rozwiązanie sprawy:)
coccolino10 - 06-02-2013, 19:28
no w moim przypadku podobnie.w poniedzialek ide do pracy na 24 do 8.wiec musze wiedziec o ktorej i gdzie zbiorka.do poznania mam jakies 1,5 godziny dłuzsza trase.wiec jakby byla mozliwosc wyjazdu z Wrocławia lub przez Wrocław to ucieszyła by mnie taka informacja.
gigi - 06-02-2013, 23:32
no to w takim razie nastawcie się na tą gorszą opcję czyli zbiórka tylko w poznaniu. pewnie ok 16-17 bo przeważnie w takich godzinach są zbiórki. jeśli będzie ewentualność dosiadki we Wrocławiu wtedy będzie miła niespodzianka :)
niv - 06-02-2013, 23:34
Nie wierzę że będzie możliwość wyjazdu z Wrocławia skoro wstępnie jest ustalony start z Poznania i każdy deklarując udział w "imprezie" zgodził się na ten warunek. Mam nadzieje że to nie ulegnie zmianie. Natomiast nie przeszkadza mi przejazd przez Wrocław, żeby Was zabrać choć osobiście wolałbym od razu "strzałkę" na Niemcy zrobić ;)
Chester04 - 07-02-2013, 10:22
Ja sie nastawiam jednak na Poznań, ewentualnie Wrocław jak już marcinb napisał, będzie miłą niespodzianką :)
coccolino10 - 07-02-2013, 16:57
przychylam sie do poprzednikow.miła niespodzianka byłby przejazd przez wrocław,jednak jak juz bylo powiedziane,planowany wyjazd z poznania,i to nie ulegnie zmianie.czekam jednak na jakies szczegóły odnosnie wyjazdu,chciałbym juz urlop dograc i ustalic.
karolek_846 - 07-02-2013, 17:41
No już w końcu mogliby podać szczegóły wyjazdu. Co do miejsca to mi to jest obojętne czy Wrocław czy Poznań. Do Poznania mam 80.km a do Wrocławia ok 100 km. Jeszcze 12 dni!!! Forza Milan!!!
Azra - 07-02-2013, 19:58
Do planowania urlopu na wyjazd nie potrzeba Wam zbyt wielu szczegółów. Jest napisane w newsie z zapisami, że wyjazd nastąpi z Poznania około godziny 16:00, powrót dość łatwo obliczyć znając godzinę zakończenia meczu.
pajonku - 10-02-2013, 21:16
Wiadomo może na jakim sektorze mamy miejsca??
niv - 10-02-2013, 22:35
Drugi Krąg Zielony.
pajonku - 11-02-2013, 00:27
Czyli na trybunie północnej jak się nie mylę...no cóż chociaż dobry widok na oprawę...
cantonek - 11-02-2013, 17:02
Zycze wszystkim zeby wyjazd sie udal pod kazdym wzgledem, szczegolnie tym by zobaczyc jak Milan wygrywa na SS z Barcelona ;) niestety ja nie moge jechac i swoj pierwszy wyjazd musze odlozyc na inny mecz :(
Jeszcze raz, udanej "imprezy" !
Pozdrowienia dla wszystkich kibicow !!
P.S.: Bede wypatrywal was w TV :P
brzoza13 - 11-02-2013, 18:05
Mam pytanie. Kiedy będą jakieś info dotyczące wyjazdu? Gdzie jest miejsce zbiórki, ile będzie trwała podróż itp.
gigi - 11-02-2013, 22:36
podróż trwa przeważnie od 16 do 18 godzin w zależności od ilości i długości postojów :)
kami - 11-02-2013, 23:02
Info dotyczące wyjazdu pojawi sie tak wszystko zostanie przez Zarząd domkniete i na pewno zostaniecie o tym poinformowani mailem. Co do specyfiki wyjazdów, cóż, wszystko jest na forum i wystarczy je dobrze przejrzeć:-)
rafiki - 12-02-2013, 18:32
A jest możliwość powrotu przez Wrocław? O ile pewnym minusem jechania przez Wrocław w pierwszą stronę jest to, że będziemy w Mediolanie nieco później, przez co osoby które będą pierwszy raz mogą być niezadowolone bo będzie mniej czasu na zwiedzenie choćby centrum Mediolanu, o tyle powrót przez Wrocław znacznie polepszyłby sytuację osób z południa i południowego-wschodu Polski.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby:)
austenit - 12-02-2013, 21:09
Czyli dojadę autem do Poznania, a potem jak będę wracał z Włoch to mogę sobie wysiąść we Wrocławiu? A co z autem? Przecież większość z południa jedzie autami, jak nie wszyscy?
Ilość ludzi dojeżdżających na ten wyjazd z południa powinna przekonać osoby organizujące ten wyjazd, że warto jechać przez Wrocław.
I nie zgadzam się, że nie potrzebujemy informacji szczegółowych, aby załatwić sobie urlopy w pracy, wręcz przeciwnie.
Tedoslaw - 12-02-2013, 21:41
Szalenie ciekawi mnie jaki wpływ na decyzję o urlopie ma informacja, ze jedziemy z Poznania np o 16 albo o 17? O, której by wyjazd nie był to i tak na 99,999999999999999999999999999999999% wtorek musisz mieć wolny więc po co się tak spinać??
A jeśli masz na myśli powrót to powiem Ci po własnych doświadczeniach z Derbów, że lepiej zawczasu wziąć sobie ten 1 dzień urlopu więcej i mieć spokój.
Druga kwestia to miejsce wyjazdu - na Derby był wyjazd z Wrocławia i osoby z północy Polski dostały po d.... bo albo nie mieli już powrotu albo była walka z czasem żeby ogarnąć coś z Poznania itd.
Nigdy się wszystkim nie dogodzi i trzeba zaakceptować to jaka decyzja została podjęta.
austenit - 12-02-2013, 22:36
To, że mam inne zdanie niż Ty nie znaczy, że się spinam. Wyluzuj bo Ci się chyba "9" zacięła.
Do Wrocka mam niecałe dwie godziny drogi więc nawet nie muszę brać wolnego we wtorek, o powrocie już nie wspomnę. Różnica między dwoma dniami a czterema chyba jest wyczuwalna.
Osoby z północy jeśli był wyjazd z Wrocka i tak musiały jechać na południe. Osoby z południa jeśli jest wyjazd z Poznania muszą jechać na północ, żeby potem się zaraz wracać na południe.
Nikt nie mówi, że się nie dostosujemy i nie zaakceptujemy decyzji, tylko, że na tą chwilę jej nie ma.
Tedoslaw - 12-02-2013, 22:45
Decyzji nie ma ale jeśli śledzisz ten temat to osoby bardziej ogarnięte w sprawie (Kami, Azra) wyraźnie napisały bądź o wstępnych ustaleniach bądź uspokoiły wszystkie osoby, że informacja dojdzie więc cierpliwości :)
niv - 12-02-2013, 23:17
a ja w ten czwartek mam rozmowę o awans w pracy... jeśli mnie wybiorą to cały przyszły tydzień będę musiał spędzić w pracy z osobą która odchodzi, żeby nauczyć się jej obowiązków. Dla mnie będzie to oznaczało zrezygnowanie z wyjazdu, marzenie z dzieciństwa odłożę na później ale najgorsze że nie odzyskam pieniędzy :| zrezygnowałbym już teraz, według regulaminu odzyskałbym 50%, ale jeśli nie dostanę awansu i do tego nie pojadę na mecz to chyba bym się na poważnie załamał :| ehhhh
kami - 13-02-2013, 00:26
Panowie, nie pewno nie jest nasza zla intencja (nie wysłanie jeszcze wiadomości) wobec Was. Rozmowy z przewoźnikiem tego wyjazdu trwają od dłuższego czasu. Oni tez maja swoje terminy, znacznie wcześniej zaplanowane od nas, bo jeszcze z tamtego roku, w końcu tez maja inne zlecenie zagraniczne i swoje wytyczne, takie jak na przykład czas pracy kierowców itd. Forum jest przez nas na bieżąco monitorowane i wszystkie Wasze uwagi wzięliśmy pod uwagę. Lada moment info do Was będzie wysłane, cierpliwości.
austenit - 13-02-2013, 08:16
I to jest konkretna informacja. Dzięki
brzoza13 - 13-02-2013, 09:39
Ja bym tylko chciał dowiedzieć się czy wyjazd będzie z dworca PKP czy z jakiegoś innego miejsca. Z góry dziękuję
wilczasty25 - 13-02-2013, 09:49
Kibice z Północy...Organizujemy sie i Razem jedziemy do Poznania?? Pisalem już wcześniej o pociąguz Tczewa w którym możemy sie spotkać. Czekam na info. Forza Milan!! 6 dni do wyjazdu...!!!!!!
cube23 - 13-02-2013, 19:11
Witam
Pierwszy sezon jestem w MCP, po raz pierwszy wybieram się na mecz do Mediolanu.
Mam prośbę czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak taki wyjazd wyglada? (co najlepiej wziac ze soba , jakie fundusze wystarcza :) itp.
i druga sprawa to czy jedzie ktoś może ze Śląska samochodem i ma wolne miejsca?
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdr
Tedoslaw - 13-02-2013, 20:32
Kasa - temat rzeka, jeśli planujesz zrobić jakieś grubsze zakupy w Mediolanie (np. ciuchy z Milan Store) to i 200 € może być mało. Zasadniczo jeśli nie planujesz grubych zakupów i Twoja partnerka nie naciska na Ciebie żebyś kupił coś u Prady to 80-100 jurandów powinno Ci spokojnie wystarczyć na przeżycie wyjazdu.
Co zabrać - jeśli jedziesz pierwszy raz a lubisz mieć jakieś wspomnienia to przyda się aparat. Pewnie będzie kilka/kilkanaście osób z aparatami ale swoje to jednak swoje.
Rzecz prozaiczna ale ważna - przybory toaletowe. Będziemy w tym autokarze ponad 15 godzin więc chociaż dezodorant będzie przydatny.
Prowiant - co lubisz, ale gołąbki albo bigos mamusi sobie odpuść.
Napoje - pamiętaj, że człowiek nie kaktus, coś pić musi. Oczywiście po drodze w trakcie przystanków będziesz mógł uzupełnić zapasy ale pamiętaj, że płacisz jurandami a nie PLN-ami.
* STOPERY/INNE ZATYCZKI DO USZU - jeśli będzie jechał z nami pewien wodzirej z Białegostoku a lubisz pospać to weź sobie coś co pozwoli Ci wyłączyć się od odgłosów z zewnątrz.
MP3/Tablet/Prasa/itp. - przydatne gadżety do zabicia czasu w trakcie podróży.
KOSZULKA/SZALIK/INNY GADŻET MILANU - Tutaj komentarz zbędny.
Wszystkie sprawy związane z tym co/jak i gdzie Prezes przedstawi w trakcie wycieczki niemniej jednak warto od początku zadbać o jakąś integracje żeby potem polatać po Mediolanie w większej grupie.
Bubu - 13-02-2013, 20:36
| Tedoslaw napisał/a: | | a lubisz pospać to weź sobie coś co pozwoli Ci wyłączyć się od odgłosów z zewnątrz. |
Proponuje 8-pak piwa. Zestaw sprawdzony i testowany wielokrotnie. Im szybciej zażyjesz tym szybciej odetniesz sie od hałasów.
| Cytat: | MP3/Tablet/Prasa/itp. - przydatne gadżety do zabicia czasu w trakcie podróży.
|
Jak jedziesz pierwszy raz to nie bedzie ani chwili, zeby korzystac z w.w umilaczy czasu :0
Tedoslaw - 13-02-2013, 21:05
8-pak - co Ty chcesz żeby chłopak od granicy z germanią umierał z pragnienia?
Browarków weź 16 lub 32, ewentualnie czystej z litr :D
austenit - 13-02-2013, 22:10
ej podobno nie wolno pić w busie ;)
Panowie a czy z lustrzanką wejdę na mecz?
austenit - 13-02-2013, 22:16
czyli ludzie odpowiedzialni za wyjazd zrobili "ukłon" w stronę ludzi ze śląska i pokazali im środkowy palec, czyli nie będzie jazdy przez Wrocław.
Bardzo długo pojedziemy do tego Mediolanu bo przyjazd jest planowany w niedzielę. Szkoda że meczu nie zobaczymy.
bajer - 13-02-2013, 22:33
austenit, będę szczery. Chora byłaby jazda przez Wrocław, jeśli wyjazd organizowany jest z Poznania, o czym wiedziałeś przed zapisami (jeśli ten warunek Ci nie odpowiadał, zapisywać się nie musiałeś, skoro się zapisałeś=wyraziłeś zgodę na decyzję podjętą przez zarząd). Więcej niż oczywisty w tej sytuacji był wjazd na A2 i jazda autostradami aż do Włoch niż obijanie się po polskich drogach przez dodatkowe kilka godzin i dojechanie do Mediolanu zamiast na 10 to na 15 czy przy możliwych korkach i stanie polskich dróg przy "niespodziewanych" opadach śniegu, na sam mecz. Więc mówienie o środkowym palcu jest śmieszne ;) Zresztą sam zauważyłeś, już teraz zajedziemy w listopadzie, a jadąc przez Wrocław może bylibyśmy na Sylwestra, szanujmy swój czas ;)
austenit - 13-02-2013, 22:38
Bajer oczywiście, że się godziłem na Poznań, jednak liczyłem na trochę elastyczności. Jakbym jechał sam ze Śląska to bym nawet się nie odzywał, ale jest spora grupa osób. Teraz nie pozostaje mi nic jak dojechać do Poznania i to zrobię, ale pozwoliłem sobie, bo takie mam prawo i po to jest forum napisać swoje zdanie.
Ponawiam pytanie o lustrzankę....
Tedoslaw - 13-02-2013, 22:53
Owszem prawo masz, ale sposób w jaki wyraziłeś tą swoją opinię jest poniżej krytyki.
Co do aparatu - ja na derby wchodziłem na stadion z czymś takim http://www.swiatobrazu.pl...shot-dschx1.jpg i nie miałem żadnych problemów z wejściem więc wydaje mi się, że jeśli ta Twoja lustrzanka nie stwarza pozorów jakiegoś mega wypasionego profesjonalnego aparatu to nie powinieneś mieć problemu z wejściem.
maycka - 13-02-2013, 22:55
Austenit, swoje zdanie oczywiście możesz wyrazić, ale stwierdzenie, że Zarząd "pokazał środkowy palec" jest bardzo nie na miejscu. Pamiętaj, że ludzie, którzy są w Zarządzie MCP poświęcają swój wolny czas po to, aby zapewnić Ci możliwość wyjazdu na mecz w jak najbardziej komfortowych i bezpiecznych warunkach. Od samego początku zapisów było wiadomo, że wyjazd jest z Wrocławia (zresztą jak większość ostatnich wyjazdów) i Twoje marudzenie nic tu nie da.
PS. Lustrzankę spokojnie możesz wnieść na SS.
austenit - 13-02-2013, 23:29
ok dzięki za info co do lustrzanki, zaryzykuję:)
maycka cały problem, że wyjazd jest z Poznania, a nie z Wrocka, ale ok, olewamy już ten temat. Mamy już wszystko w miarę jasne, więc teraz szykujemy się na wyjazd.
Ja mam już pełny skład w aucie, więc nie pomogę tym co szukają transportu.
adamus1977 - 14-02-2013, 07:36
A ja poproszę następnym razem aby autokar jechał przez Białystok, bo mi nie pasuje, buuuuu:(
brzoza13 - 14-02-2013, 11:12
Rozumiem że ktoś weźmie dobrej jakości aparat i że nie będzie problemu z przesłaniem zdjęć na poczte.
Kiepura - 14-02-2013, 16:46
| Bubu napisał/a: | Tedoslaw napisał/a:
a lubisz pospać to weź sobie coś co pozwoli Ci wyłączyć się od odgłosów z zewnątrz.
Proponuje 8-pak piwa. Zestaw sprawdzony i testowany wielokrotnie. Im szybciej zażyjesz tym szybciej odetniesz sie od hałasów. |
yyyy??
przecież nie ma spania na wyjazdach, wiec... o co kaman??
na przyszlosc austenit, zasnanow sie czy jest sens poruszania jakiejkolwiek kwestii (w tym przypadku z srodkowym palcem), by za niecala godzine kwitowac ja tekstem "ale ok, olewamy już ten temat"
Tedoslaw - 14-02-2013, 19:30
ŚwieŻak jedzie więc może będzie chciał jednak pospać, pojedzie kolejny raz to będzie wiedział, że się nie śpi :D
LinkeS_ACM - 14-02-2013, 19:50
ajj..
tombak - 14-02-2013, 20:28
Ehhh ... gdzie te czasy, kiedy najważniejszą rzeczą przed wyjazdem było aby w losowaniu zobaczyć swój nr legitymacji a następnym krokiem było zbieranie kasy i znajomość przyśpiewek aby nie wyjść na dziada :) W końcu WSZYSCY jedziemy tam dla MILANU!!! i tak jak w tej przyśpiewce: "Ci facciamo i chilometri, superiamo gli astacoli col Diavolo in fondo al cuor !
Tedoslaw - 14-02-2013, 20:42
| LinkeS_ACM napisał/a: | | Tedoslaw napisał/a: | | Świerzak |
ajj.. |
ale, że co?
A tak w temacie - jest jeszcze szansa zamówić jakiś gadżet i odebrać w autokarze??
łachu - 14-02-2013, 22:38
Chodzi zdaje się o to, że takiego wyrazu jak świerzak nie ma w słowniku języka polskiego ;)
karolek_846 - 15-02-2013, 15:45
Panowie nie ma się co gniewać skąd jest wyjazd, bo skąd by nie był to i tak my jako wierni kibice pojedziemy. Pozostało 4 dni do wyjazdu!!! Mam jedno pytanie. Jak wygląda sprawa z bagażem podręcznym??? Można będzie go gdzieś zostawić??? Bo nie wyobrażam sobie iść z nim na stadion. Tam najważniejszy będzie aparat:) Forza Milan!!!
konrad_acm - 15-02-2013, 15:50
karolek_846, spokojnie zostawisz graty w autokarze, przecież wracacie tym samym.
karolek_846 - 17-02-2013, 11:15
Konrad_acm dzięki za info. 2 dni do wyjazdu a tu taka cisza??? Co jest panowie??? Forza Milan!!!
kapiMCP - 17-02-2013, 12:39
| Tedoslaw napisał/a: | | A tak w temacie - jest jeszcze szansa zamówić jakiś gadżet i odebrać w autokarze?? |
Wydaje mi się, że w e-mailu potwierdzającym kwalifikację na wyjazd była informacja na ten temat.
cube23 - 17-02-2013, 20:03
Jedzie ktoś może pociągiem z Gliwic ewentualnie Katowic? jeśli tak proszę o kontakt priv :)
Chester04 - 18-02-2013, 00:12
http://www.acmilan24.com/...adl_rekord.html
Mój pierwszy raz na meczu Milanu i zobacze San Siro wypełnione po brzegi ;)
austenit - 18-02-2013, 09:38
W takim razie będzie to mój rekord, 80 tyś... pięknie. Wcześniej byłem na Śląskim jak było ponad 60 tyś, Polska - Anglia chyba 1993.
Już powoli robi się ciśnienie:)
wilczasty25 - 18-02-2013, 15:13
To już Jutro Panowie!!!!!!! FORZA MILAN!!!!
pajonku - 18-02-2013, 16:55
Panowie...ja to chyba modlił się będę o pogodę,aby mój samolot wylądował w Poznaniu..bo jak nie to będą przygody jeszcze przed wyjazdem...poznaniacy proszę dmuchajcie w niebo aby śnieg miasta nie zasypał....
Chester04 - 18-02-2013, 19:22
Leciałem w zeszłym roku przez Poznań, pogoda wtedy słabo mnie przywitała, lądowaliśmy w trakcie burzy :D
Pytanie techniczne - czy przed meczem po wizycie na mieście będziemy mieli jeszcze dostęp do autokaru? :)
karolek_846 - 18-02-2013, 20:31
To już jutro! Oj nie mogę się doczekać. Jeśli ktoś ze Śląska jedzie pociągiem przez Leszno proszę o kontakt na priv. Leszno jest pomiędzy Wrocławiem a Poznaniem. Forza Milan!!!
gigi - 18-02-2013, 20:34
jak najbardziej bedziesz mogl zostawic w busie to co sobie zakupisz na miescie
pajonku - 21-02-2013, 19:13
Wielkie dzieki za wspolny wyjazd,piekny mecz ,klimat zajeb...ty!!!Do zobaczenia na kolejnym wspolnym meczu...
P.S. Wilku uwazaj na gasnice ;)
bajer - 21-02-2013, 20:40
Było fantastycznie, wyjazd życia, bo pierwsze zwycięstwo Milanu, jakie mnie spotkało na żywo :) ekipa dopisała, trzeci raz w Mediolanie byłem, a dopiero teraz koordynatorzy zadbali o to, żeby oprowadzić po mieście i pokazać, co najważniejsze! Cytując klasyka wyjazdu, "dzięki!" ;)
gieri - 21-02-2013, 22:31
Dzięki!!!!
Tedoslaw - 21-02-2013, 22:45
Wyjazd poezja, mecz, ekipa, atmosfera... oby więcej takich.
COPERTO!!!!!!!!!!!!!!!!
Milanelo - 21-02-2013, 23:47
Piękny wyjazd, "dzięki" MCP !
kokoloko85 - 22-02-2013, 00:24
Dzięki Panie i Panowie :)
Jak wcześniej wspominałem byłem na porażce, byłem na remisie Milanu z Barcą więc i przyszła pora na wygraną.
Wspaniali ludzie, wspaniała atmosfera, niezapomniane przeżycia. Mój trzeci i zarazem najlepszy wyjazd.
Gieri i Szmalcu daliście rade - oby więcej takich koordynatorów ;] NIE MA SPANIA NA WYJAZDACH !!! Ps Gieri kanapki były zajebiste następnym razem zrób więcej ;]. Michał, tylko on wiedział jak załatwić sprawy nie do załatwienia żeby nie umrzeć z pragnienia. Ps Michał okręgówkę utrzymamy ;] Wilku szacun za emocje które rządziły tobą a zarazem całym tyłem autokaru - DZIĘKI !!!
Podziękowania dla reszty, całego tyłu, dziewczyn (UNO, DUE, UNO, DUE BELLA !!!) dla Uni Leszno - FA-LU-BAZ !!! a także pozostałym uczestników wyjazdu.
Pozdro od Mirka i Kacpra do następnego razu. FORZA MILAN
kebab - 22-02-2013, 00:40
Wspaniały wyjazd, odczarowałem wyjazdy i byłem na wygranym meczu Ligi Mistrzów. DZIĘKI !!!!
Chester04 - 22-02-2013, 01:06
Dzięki!!! :)
coccolino10 - 22-02-2013, 01:45
Dołączam się do podziękowań.bylo super.swietna ekipa.siostry urszulanki jestem pełen podziwu za pasje!gieri kanapka z szynka robiła wrażenie.wilku uważaj na gaśnice no i uno.due... Cala ekipa na medal,atmosfera nie do opisania.koordynatorzy swietna robota.a co do alkoholu,nie ma sytuacji bez wyjścia.wiec nawet w nocy da się kupić.teraz wrzucamy zdjęcia i filmy.a koncze kultowym DZIEKI!!
P.S. Górnik Zabrze ole!
niv - 22-02-2013, 02:23
Dzięki za wspólny wyjazd, poprzednicy napisali wszystko co trzeba. Koordynatorzy ogarnęli temat, zobaczyliśmy troszkę Mediolanu, zawitaliśmy na Via Turati 3. Do tego zrobiliśmy przewynik. Milan Due, Barca Zero. DZIĘKI!
SzmalecMCP - 22-02-2013, 02:29
"Dzięki" to zaiste piękne słowo!;D siostry urszulanki zapraszamy na zlot!;) i nie żebym kogoś wyróżniał, ale Wilku ...dzięki.
P.S. http://www.youtube.com/watch?v=jjwsbblNzqc to jest silniejsze ode mnie
wilczasty25 - 22-02-2013, 07:21
Wyjazd Epicki.....Ekipa Wspaniała......Mecz Cudowny......Emocje....Bezcenne:-):-)
DZIĘKI.....:-):-):-)
FORZA MILAN:-)!!!!
karolek_846 - 22-02-2013, 10:14
Mega wyjazd, Wspaniali ludzie, poprostu miód, cud malina!!! Wilku jesteś przekozak! Dzięki:) Forza Milan!!!
P.S. http://www.youtube.com/watch?v=X_IqD8P9py4 , Szmalcu zapraszam do Leszna:)
Sobol - 22-02-2013, 10:21
Dzięki wielki :) FORZA MILAN :)
dawid1805 - 22-02-2013, 11:02
Wyjazd bajka, ludzie którzy jechali na mecz to nie są kibice, to są fanatycy :) Filmy i zdjęcia wrzucę na dniach bo się muszę osobiście ogarnąć. DZIĘKI !!
PS. Szmalcu zapraszam do Tychów na śliwowice :D
coccolino10 - 22-02-2013, 11:10
Cały świat juz wie,
Milan wygrał mecz,
Słychać głośny śpiew,
My bawimy się! MCP!
PS.gardło zdarte,ale tak jest jak się jedzie z Gierim!dzięki lol
coccolino10 - 22-02-2013, 11:13
| dawid1805 napisał/a: | Wyjazd bajka, ludzie którzy jechali na mecz to nie są kibice, to są fanatycy :) Filmy i zdjęcia wrzucę na dniach bo się muszę osobiście ogarnąć. DZIĘKI !!
PS. Szmalcu zapraszam do Tychów na śliwowice :D |
A mieliśmy zjechać do ruchów na ta sliwowke.forza Milan
dawid1805 - 22-02-2013, 11:41
Zaproszenie nadal aktualne :D
gieri - 22-02-2013, 11:48
wrzucajcie fotki na panel. dzięki! :)
coccolino10 - 22-02-2013, 11:55
| dawid1805 napisał/a: | | Zaproszenie nadal aktualne :D |
Może na rewanż się gdzieś wspólnie ugadamy na oglądanie.narazie muszę się ogarnąć i gardło wyleczyc:)bo mi glos odebrało.
Seni - 22-02-2013, 19:45 Temat postu: :)) Wyjazd rewelacja!:)) Nadal nie mogę uwierzyć, że tam byłam...:) Jesteście super!:) z taką ekipą to ja mogę jeździć na mecze:))) Szkoda że nie możemy wszystkich rozgrywek oglądać razem:)
Pamiętajcie... MILAN due barca zero!:)))
ps. nie wiem czy wrzucę swoje filmiki bo ... hmmm:) mój "śpiew" nie jest najwyższych lotów:)
ps. 2 Siostry Urszulanki zapraszają do Gdańska:)
ps. 3 . DZIĘKI RAZY 1000000!:)))
maciekaka - 22-02-2013, 20:01
Wrzucajcie gdzieś nie tylko fotki, ale przede wszystkim filmiki ze stadionu, bo mi szybko padła bateria.
Wielkie dzięki za wspaniałą przygodę!
FORZA GRANDE MILAN!!!
Tedoslaw - 23-02-2013, 14:48 Temat postu: Re: :))
| Seni napisał/a: | Wyjazd rewelacja!:)) Nadal nie mogę uwierzyć, że tam byłam...:) Jesteście super!:) z taką ekipą to ja mogę jeździć na mecze:))) Szkoda że nie możemy wszystkich rozgrywek oglądać razem:)
Pamiętajcie... MILAN due barca zero!:)))
ps. nie wiem czy wrzucę swoje filmiki bo ... hmmm:) mój "śpiew" nie jest najwyższych lotów:)
ps. 2 Siostry Urszulanki zapraszają do Gdańska:)
ps. 3 . DZIĘKI RAZY 1000000!:))) |
Zaklepuje termin jako pierwszy - będę u was już 1 marca i wierzę w waszą gościnność - wrócę do Szczecina z 3-ma punktami po meczu Lechia - Pogoń :)
Filmiki wrzuć, Twój śpiew na tle naszych gardeł to anielska melodia więc nie masz się czego wstydzić :)
brzoza13 - 23-02-2013, 15:57
Wyjazd rewelacyjny brak słów by to opisać, trzeba zrobić wszystko by tam wrócić. Ekipa wspaniała koordynatorzy staneli na wysokości zadania, cytując wielkiego klasyka "DZIĘKI" za wyjazd pozdrowienia od STRAŻAKA :)
SzmalecMCP - 23-02-2013, 16:00
| Seni napisał/a: | | ps. 2 Siostry Urszulanki zapraszają do Gdańska:) | już wiem gdzie spędzę najbliższe wakacje ...dzięki!;)
Paulo33 - 23-02-2013, 17:33
Witam Pozdrowienia z Zachodniej Polski ze Słubic jak nastroje bo ja jeszcze żyje wyjazdem i tym że poznałem fantastycznych fanów AC Milanu mam nadzieję że nie raz się spotkamy w podobnym gronie FORZA MILAN
Paulo33 - 23-02-2013, 17:43
"TU W AUTOBUSIE Z MCP GDZIE NAJLEPSZA WIARA JEST UKOCHANA MA DRUŻYNA CO ZWIE MILAN THE BEST HEJ MILAN HEJ MILAN WYGRYWAŁEŚ TYLE RAZY WYGRASZ JUTRO I 12 MARCA JESZCZE RAZ"FORZA MILAN FORZA MILAN LEO LE
pajonku - 23-02-2013, 20:40
Ludzie ale stacje Duomo to rozruszaliśmy konkretnie...aż ciary po plecach przechodzą...chi non salta nerrazuro !!!
brzoza13 - 25-02-2013, 11:16
Mam prośbę ma ktoś link do stronki na której można ściągnąć hymn Milanu bez żadnego logowania się czy wysyłania sms-ów. Z góry dziękuję
Tedoslaw - 25-02-2013, 17:25
| brzoza13 napisał/a: | | Mam prośbę ma ktoś link do stronki na której można ściągnąć hymn Milanu bez żadnego logowania się czy wysyłania sms-ów. Z góry dziękuję |
Wchodzi na YouTube np tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=eluJDtfEU48
a potem kopiujesz link na tej stronce http://www.video2mp3.net/index.php
i masz zupełnie za darmo mp3 z hymnem :)
kazelot - 27-02-2013, 13:35
siema , wyjazd mega udany było warto . Mam prośbę wrzucajcie zdjęcia oraz filmiki , dużo osob miało aparaty a tu narazie ze zdjęciami słabo sprawa wygląda. Ktoś mi robił zdjęcie juz na stadionie na tle oprawy i fajnie by bylo je miec
Z góry DZIĘKI :)
SzmalecMCP - 27-02-2013, 23:12
Dokładnie paparazzi ogarniamy się przede wszystkim fotki pomeczowe z Flagą MCP ...Dzięki;D
pajonku - 09-03-2013, 23:33
Nie moje ,ale fajne... http://www.youtube.com/wa...=endscreen&NR=1
kazelot - 10-03-2013, 19:34
Panowie ponawiam prośbę . Az tak ciężko jest ogarnąć swoje zdjęcia i wrzucić na jakiś serwer ?
niv - 10-03-2013, 23:12
Jest sporo zdjęć i filmików w Panelu Dyskusyjnym... tam miały być wrzucane
|
|