bajer
Nr legitymacji: MCP 608
Wysłany: 22-12-2008, 11:38
mimo wielkich checi wyjechania na to spotkanie, tego samego dnia Lech gra w Poznaniu z Udine, takze wybiore tansza opcje, zycze juz z gory milej zabawy jesli dostanie MCP jakas pule biletow :)
kosta
Nr legitymacji: MCP 174
Wysłany: 22-12-2008, 12:33
Kiepura wypada mi tylko obiecać ci, że dołoże wszelkich starań aby do Bremy pojechać.
Lech jeszcze nie zdecydowal - o ile sie orientuje - kiedy gra 18 czy 19, wiec jesli 19, to zdazylbys wrocic :-).
Ja tez bylbym zainteresowany wyjazdem do Bremy.
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 23-12-2008, 11:54
kosta napisał/a:
wypada mi tylko obiecać ci, że dołoże wszelkich starań aby do Bremy pojechać.
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 23-12-2008, 23:58
jeśli wyjazd do Bremy nie wypali, albo będzie mało biletów, to może udałoby mi się ustukać trochę biletów, bo kumpla kuzyn jest kibicem Werderu i mieszka w... Bremie ;) także myślę, że coś dałoby się załatwić, a jak uzbierałoby się z 15 osób, to na sektorze gospodarzy nie byłoby smutno :D
wtedy jakiś bus i jedziemy :P
będę o tym myślał ;)
pablo_ACM
Nr legitymacji: MCP 420
Wysłany: 24-12-2008, 09:55
Ja wstepnie pisze sie na ten wypadzik...ale tylko i wylacznie w sektor przyjezdnych,w zadne inne bo kibic juz taki jest:)emocje moga spowodowac ze w pewnych sytuacjach mozna nie wytrzymac:)pozdrawiam
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 25-12-2008, 01:12
ogolnie mozna zrobic taki manewr, ze kupi sie bilet na sektor gospodarza a wejdzie sie na przyjezdnych ;) niejednokrotnie na san siro ludzie wbijali sie na curve sud majac bilet na prosta ;) pogadam z kumplem na dniach i mam nadzieje, ze dowiem sie jakichs szczegolow, jak fizycznie wyglada takie nielegalne wbicie sie na inny sektor akruat na ich stadionie ;)
pablo_ACM
Nr legitymacji: MCP 420
Wysłany: 25-12-2008, 18:23
Bylem w Monachium na meczu i jesli w calych Niemczech jest tak samo to nie ma wogole takiej opcji...przy kazdym sektorze ochroniarze ktorzy sprawdzaja czy wogole wchodzisz na swoj sektor i ciezko jest sie wbic na jakikolwiek sektor,nie mowiac juz zeby zamienic sektor gospodarza na przyjezdnych:)wg mnie bedzue to niemozliwe
_________________ Arka&Milan po zycia kres!!!
Kiepura
Wysłany: 25-12-2008, 21:09
ciezko to w ogole jest usiasc nie na swoim krzeselku!!
szwabi opanowali to do perfekcji :)
Kiepura
Wysłany: 06-03-2009, 15:57
ludwikowi sie upieklo :/
relacja jest w trakcje redagowania i poprawiania ;) takze bedzie gotowa w weekend!!
nie zmienia to jednak faktu, ze w pierwszej kolejnosci pojawic sie powinna (i tak wlasnie bedzie) relacja z violi...
co do twojego pytania dez... hmm, to jest bardzo dobre pytnie ;)
Rzeczywiscie nie narzekam. Wreszcie mecz Milanowi wyszedl - choc w pierwszej polowie (jak pewnie wszyscy widzieli) moglo byc roznie.
Fajnie przede wszystkim, ze w malej Sienie pojawilo sie 3 tys. kibicow Milanu, ktorzy opanowali miasto na 3 h przed meczem. Atmosfera na trybunach byla jednak nieco piknikowa, do czego sklanial dosc zabawny stadionik w Sienie. Wielu kibicow Milanu - zwlaszcza z Toskanii - przyszlo chyba wylaczni po to, zeby porobic fotki Beckhamowi, Pato, Kace i Ronaldinho.
Gdy przyjechalem do Sieny, najwieksza atrakcja miasta stal sie zaparkowany w centrum autobus Milanu, przy ktorym (dla czesci turystow) zbladly inne zabytki Sieny. Dzis wracam do Polski, jak tylko znajde chwilke, to napisze cos wiecej i wrzuce fotki. Pzdr.
Nr legitymacji: MCP 223
Wysłany: 16-03-2009, 22:34 Torino, Palermo?
W imieniu zarzadu informuje rowniez iz istnieje koncepcja zorganizowania mniejszego wyjazdu busem na san siro w kwietniu. do dyspozycji sa 2 mecze. Milan - Torino oraz Milan - Palermo.
Zachecamy do dyskusji osoby, ktore bylyby zainteresowane wyjazdem na jeden z tych meczow, by stwierdzic ktory mecz wolicie. w szczegolnosci zalezy nam na opinii osob, ktore wzielyby udzial w tym wyjezdzie.
konrad_acm
Nr legitymacji: MCP 179
Wysłany: 19-03-2009, 09:09
Widzę, że cisza po apelu Prezesa... Chyba forma Milanu uśpiła milanistów z Polandii ;)