Wysłany: 30-04-2025, 15:40 Finał Coppa Italia Milan-Bologna
Siema szukam najlepiej kogoś kto wybiera się ktoś z okolic 3miasta do Rzymu albo nawet kogoś kto w ogóle się wybiera i jest chętny. Szukam kogoś chętnego do wspólnego wynajęcia czegoś na nocleg bo solo to masakra z cenami za jakiś pokój w Rzymie. Można nawet w kilka osób coś wynająć to koszta zawsze mniejsze.
Mazi jak Ci pasi to możemy razem gdzieś kimnąć tyle tylko że musiałby to to byc lokal z pokojami, bo ja lecę z córa więc wiesz ona raczej musi mieć cos odrębnego :). Jakby co daj znać. My jesteśmy z K-lina lecimy we wt z Poznania powrót czw rano.
Uszanowanie, zwracam się z zapytaniem, czy posiadacie dojście do sprzedazy jednego biletu na mecz lub macie już bilet "spoza" głównej puli i jest w stanie polecić źródło? Obecnie znalazłem stronę na poziomie 300% prowizji, więc jeżeli ma już przepłacić to wolę, żeby zostało to w "rodzinie".
Milanelo
Nr legitymacji: MCP 1093
Wysłany: 08-05-2025, 15:58
Pojawiły się resztki biletów na Vivaticket.it, właśnie zakupiłem, do zobaczenia w Rzymie ;)