Voltrex
Nr legitymacji: MCP 606
Wysłany: 08-09-2010, 21:50
Więc rozumiem, że standardowo powrót od razu po meczu? Niema szans żeby powrót był na następy dzień wieczorem? Sporo osób wyrażało taką chęć więc może udał by się dojść do jakiegoś porozumienia. I mam pytanie ile dostaliście biletów, bo zaliczka dość niska.
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 08-09-2010, 22:00
dokladnie, ile mamy biletow? Chyba powinna byc ta informacja..mam nadzieje,ze obejdzie sie bez losowania ;)
Czy na ten wyjazd moga jechac tylko posiadacze CR? bo moze moja Justyna by pojechala, tylko nie ma CR niestety..
Jak wroce z pracy to wplacam kasiure ;)
opcja z noclegiem jak rowniez pociag za bardzo zwiekszylaby koszty.
O bilety bedziemy wnioskowac po zakonczeniu zapisow,
osoby, ktore zamierzaja jechac na ten mecz osobiscie prosze by nie zwlekaly z wplatami po to by dac nam szybciej obraz ilu nas tam bedzie.
Sawczen - nigdzie nie ma napisane ze jest potrzebna karta CR co znaczy ze nie trzeba jej posiadac :) Niemniej jednak dodamy taka zapiske by uprzedzic pytania innych.
Wysłany: 08-09-2010, 22:26
dzieki wielkie prezesie za szybki odzew ;) jak wroce z pracy to puszczam dwa przelewy, za mnie i Justyne ;) to bedzie Jej dziewiczy wyjazd ;)
Forza MCP!
Pozdro!
Voltrex
Nr legitymacji: MCP 606
Wysłany: 08-09-2010, 22:47
Mogliście dać 2 opcje wpłaty, jedną z wyższą kwotą + nocleg. A nóż by się wszyscy szarpnęli ;)
Wysłany: 08-09-2010, 23:05
gorzej jakby chciala tego polowa, wtedy co, dwa autokary? A moze powrot na wlasna reke? ;) kto bedzie chcial to pewnie zdazy zabalowac przed meczem;)
Btw. O ktorej planowany przyjazd do Amsterdamu?
bajer
Nr legitymacji: MCP 608
Wysłany: 09-09-2010, 09:02
piszę od razu że wpłaty dokonam w poniedziałek bo wtedy mam dostać wypłatę ;) mam nadzieję że to za bardzo nie utrudni oszacowania ilości chętnych :)
Rozumiem, że wygląda to tak: wyjazd w poniedziałek (27.09.2010r.), we wtorek (28.09.2010r.) mecz i powrót? Jakieś dodatkowe koszty mogą się jeszcze pojawić? Pomijam tu jedzenie, czy tam jakieś gadżety:) Ile ta kwota (350 zł.) może się jeszcze zwiększyć?
Wysłany: 09-09-2010, 11:42
Missy, jeszcze nigdy odkąd jeżdżę na wyjazdy kwota zaliczki nie zwiększyła się. Zazwyczaj jest to tak szacowane, że ewentualnie zostaje po kilka złotych i wtedy idzie na konto MCP, bo bez sensem jest oddawać każdemu np. po 5zł, a wtedy dzięki temu mamy np. dofinansowania zlotu itp. :)
dla mnie koszta wyjazdu zawsze przedstawiają się tak: kwota zaliczki (tutaj 350zł), koszt dojazdu do miejsca zbiórki, prowiant, ewentualne gadżety - co w przypadku wyjazdu jest o tyle dobre, że za dużo ich nie kupisz, ew. szal okolicznościowy :)
oby starczylo miejsc dla wszystkich bo chetnych chyba bedzie duzo
a mam pytanie co do kart CR i biletow.
czy pula biletow przydzielana dla MCP jest rowniez dzielona pomiedzy ludzi z kartami CR?
czy moze dla tych osob bilety zamawiane sa oddzielnie co zwieksza calkowita pule biletow na wyjazd?
nie wiem czy sie jasno wyrazilem, mam nadzieje ze zrozumiecie osochodzi :)
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 09-09-2010, 15:01
1. TAK
2. NIE
pozostale szczególy odnosnie podzialu biletow w mcp znajdziesz w regulaminie
gieri, jesli mozesz to prosze jasniej bo obawiam sie, ze zostala udzielona bledna odpowiedz.
Na wyjazd Ajax-Milan nie ma znaczenia czy ktos posiada karte CR. AIMC przydziela bilety dla MCP a MCP dzieli je wobec ludzi, ktorzy zglosili sie na wyjazd bez wzgledu na to czy maja CR.
Na wyjazd Ajax-Milan nie ma znaczenia czy ktos posiada karte CR. AIMC przydziela bilety dla MCP a MCP dzieli je wobec ludzi, ktorzy zglosili sie na wyjazd bez wzgledu na to czy maja CR.
chodziło mi dokładnie o to co powiedziałeś i co napisał wcześniej Kiepura :)
dzieki ;)
Wyjazd niezwykle kuszący.. Muszę się z tym przespać i ostateczną decyzję podejmę w dniu jutrzejszym...
Mam nadzieje że postąpię jak w znanym kawale:
Rozmowa dwóch kumpli
-Idziesz na piwo?
-No dobra namówiłeś mnie :)
sawczen napisał/a:
to bedzie Jej dziewiczy wyjazd ;)
Dziewiczy wyjazd na wyjazd!
bajer napisał/a:
wpłaty dokonam w poniedziałek
Jak tam Poznań..? Wybiera się może jakaś większa delegacja WLKP?
bajer
Nr legitymacji: MCP 608
Wysłany: 10-09-2010, 00:02
jeszcze na żadnym wyjeździe na którym byłem nie było nikogo więcej z Poznania, liczę że skoro można wsiąść w naszym mieście do autokaru to chętnych będzie więcej niż ja :) ale na razie się ukrywają z tym :P
Wysłany: 10-09-2010, 00:38
Snax: no właśnie tu mi to nie pasuje za bardzo, dziewiczy wyjazd powinien być na San Siro, ale myślę, że będzie OK. Ty się z tym mi tutaj nie przesypiaj, bo jeszcze jakieś dziwne skutki z tego będą ;) Jedziesz i bez dyskusji, będziesz starszym integrującym! Mało tego, jedziesz przez Tczew, dosiadamy się do Ciebie z Justyną i zaczynamy zabawę ;) prawdopodobnie będzie jechał jeszcze jeden kolega ze Starogardu Gdańskiego.
btw. kiedy pojawi się w Panelu temat z wpłatami na wyjazd?