Forum Milan Club Polonia Strona Główna Forum Milan Club Polonia  
  Oficjalne Forum Stowarzyszenia Polskich Kibiców Milanu     FAQ     Szukaj     Użytkownicy     Grupy     Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyjazd na Milan-Ajax
Autor Wiadomość
SonaR 

Nr legitymacji: MCP 223
Wysłany: 15-11-2010, 22:56   Wyjazd na Milan-Ajax

http://www.milanclubpolon...?id=00&news=204

gieri 

Nr legitymacji: MCP 860
Wysłany: 16-11-2010, 01:20   

Cytat:
W temacie maila proszę wpisywać "Wyjazd na Real". Skany przesłane zostaną do AIMC...

taki mały błąd się Wam wkradł.
no to teraz musze zaliczyc San Siro. 3 podejscie i musi sie juz udac! :)

Leszcz84 

Nr legitymacji: MCP 750
Wysłany: 16-11-2010, 21:42   bilety

Witam!
Czy wiadomo ile biletów mamy na ten mecz?
Czy muszę ponownie wysyłać skan dowodu?
Ostatnio zmieniony przez Leszcz84 18-11-2010, 07:26, w całości zmieniany 1 raz  

miekisz 

Nr legitymacji: MCP 979
Wysłany: 16-11-2010, 22:07   

czy możliwe jest zaliczenie wpłaty która poszła na wyjazd Milan vs Real, bo na mecz się nie załapałem a zwrotu kasy jeszcze nie dostałem???

Gaździk 

Nr legitymacji: MCP 859
Wysłany: 17-11-2010, 17:29   

Kiedy bedzie losowanie biletow? [zakladam, ze bedzie] Jest to dla mnie dosc wazne, wiec jezeli to mozliwe to prosze o szybka odpowiedz.

kot99 

Nr legitymacji: MCP 899
Wysłany: 17-11-2010, 21:16   

witam wszystkich !
mam takie nietypowe pytanie do milanistow ktorzy brali juz udzial w wyjezdzie na mecz z MCP :) co ze soba zabieracie ? bo cos czuje ze 8 pojade wkoncu pierwszy raz ::P
bardzo bym byl wdzieczny za pomoc
pozdro

Kiepura 

Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 17-11-2010, 21:27   

Gaździk,
losowanie, o ile bedzie, nastapi (jak zawsze) kilka dni po zakonczeniu zapisow.

gieri 

Wysłany: 17-11-2010, 23:15   

do organizatorów

wiecie mniej wiecej o ktorej godzinie wyjazd?
bo mam w ten dzien zajecia do 19, ktorych nie moge opuscic i po prostu nie wiem czy był sens wplacac kase.

fajnie jakby wyjazd byl o 20 czy tam nawet pozniej ;)

------------------------------
EDIT:

frekwencja nie jest duza... beda jakies zmiany w cenie wyjazdu?
ile biletow zostalo przydzielone do MCP?

Leszcz84 

Nr legitymacji: MCP 750
Wysłany: 20-11-2010, 21:54   

Witam wszystkich!

Zastanawiam się dlaczego tak mało osób wpłaciło kasę na wyjazd...
Może ktoś mógłby napisać co dalej, jakie są plany?
przyznam, że już się trochę nakręciłem :)

Pozdrawiam

sawczen 

Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 20-11-2010, 22:46   

faktycznie dziwna sytuacja, bo jak Milan nic nie grał to na mecze jeździły pełne autokary, a teraz lider, dobry mecz z Realem na San Siro, do tego derby... a tu proszę ;) kryzys chyba nastał.. ja też chciałem się wybrać na Ajax, ale niestety sytuacja finansowa mi na to nie pozwala.

Miłego wyjazdu!

Gaździk 

Nr legitymacji: MCP 859
Wysłany: 20-11-2010, 23:01   

W grudniu z reguly ludzie maja malo kasy, wiadomo czemu... Pozatym wyjazd byl stosunkowo niedawno, wiec to moze dlatego. Ja sam chetnie bym sie wybral, bo mecz zapowiada sie ciekawie, niemniej chce rowniez zobaczyc LE w Poznaniu - poki co zanosi sie na to, ze nie bedzie to ostatnia okazja, ale wole nie ryzykowac :).

gieri 

Wysłany: 21-11-2010, 15:11   

cos dlugo nie ma oficjalnego info... chyba sie chlopaki z MCP zastanawiaja czy oplaca sie jechac, kurcze ;( obym sie mylil

SzmalecMCP 

Wysłany: 21-11-2010, 22:56   

dokładnie;/
Kod:
 faktycznie dziwna sytuacja, bo jak Milan nic nie grał to na mecze jeździły pełne autokary, a teraz lider, dobry mecz z Realem na San Siro, do tego derby... a tu proszę ;) kryzys chyba nastał

I obyś się gieri mylił

gieri 

Wysłany: 22-11-2010, 22:12   

temat jakos zawisł w powietrzu. mijaja 3 dni od zakonczenia wplat i cicho...

tak, wiem, jestem niecierpliwy ;)

TomekW 

Nr legitymacji: MCP 006
Wysłany: 22-11-2010, 22:38   

i do tego nie sprawdzasz maila ;)

SonaR 

Nr legitymacji: MCP 223
Wysłany: 22-11-2010, 22:41   

przed paroma minutami do osob, ktore wplacily na wyjazd zostal wyslany mail informujacy o tym, ze wyjazd jest anulowany. Niestety przy takiej liczbie osob koszt wyjazdu znacznie by wzrosl.

MCP sluzy jednak pomoca w zdobyciu biletu wszystkim swoim czlonkom, ktorzy beda chcieli sie wybrac na ten mecz wlasnym srodkiem transportu.

gieri 

Wysłany: 22-11-2010, 22:45   

post napisany 22:12
mail doszedl 22:33
;P

FAK, szkoda szkoda, ale juz od samego poczatku przy tej frekwencji bylo to ciezkie do realizacji

to moze na Rome wyjazd? jest to weekend, wiec ifrekwencja wieksza niz w srodku tygodnia

TomekW 

Nr legitymacji: MCP 006
Wysłany: 22-11-2010, 22:53   

W przypadku meczu z Romą istnieją obawy, że teraz wszyscy są napaleni, a jak ogłosimy ewentualne zapisy, to większość zda sobie sprawę z tego, że to ostatni weekend przed świętami etc...

gieri 

Wysłany: 23-11-2010, 02:13   

możecie przeprowadzić na stronie MCP ankiete
zawsze ma to swoje mniejsze czy wieksze odniesienie a czlonkowie MCP sa chyba na tyle rozwazni ze nie zagłosuja dla zabawy ...

tak czy siak ankietowanie nie zobowiązuje żadnej ze stron wiec to chyba niezly pomysl?

Pepe 

Nr legitymacji: MCP 155
Wysłany: 23-11-2010, 09:26   

Na Romę po raz kolejny wyjazd autokarowy? Czy może w końcu wypad samolotem?

Co do kryzysu naszego fan-clubu - większość ludzi woli lecieć samolotem na własną rękę i do tego móc zwiedzać Milano, a nie wlec się z ogonem ludzi i dodatkowo jechać w męczącej podróży autokarem. Dodatkowo większość wyjazdów na mecze Milanu organizowanych przez MCP, to spotkania pucharowe, a więc w środku tygodnia - dla osoby pracującej wzięcie 3-dniowego urlopu, to nie jest błahostka. Mecze ligowe są w weekendy i przy takim ułożeniu, jak teraz z Romą jest opcja wypadu bez konieczności brania urlopu - wyjeżdżamy/wylatujemy sobota rano, powrót niedziela rano. Dla osób zdeterminowanych - nie trzeba brać nawet noclegu - uroki Mediolanu nocą - niezastąpione :).

Ja leciałem 3 dni temu na Fiorentinę samolotem i nie wyobrażam sobie teraz jazdy autokarem :). Wolę ten czas spędzić nad rozkoszowaniem się kolejną pyszną pizzą w Mediolanie albo zwiedzaniem Milan Pointu lub kolejnym pójściem do klubowego muzeum.

Wypady autokarowe odchodzą powoli do lamusa i dobrze, jakby zarząd MCP jak najszybciej też do takiego wniosku doszedł.

Kiepura 

Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 23-11-2010, 13:26   

podzielam zdanie pepe :)
kiedys argumentem na minus byla szroko pojeta "integracja" oraz pelna lista uczestnikow przy rezerwacji, teraz, przy mozliwosci podawania ostatecznej liczby pasazerow na kilka dni przed odlotem, mozna smialo taki wyjazd zoranizowac... a i na integracje na miescu czasu winno starczyc.
nie pamietam tylko dokladnie ile wynosi max liczba osob dla jednej rezerwacji.
jezeli 24, jak kiedys, to jest to calkiem spora zadowalajaca liczba.

mowa oczywiscie o wizz air!!
atrakcyjne loty do bergamo, sa z katowic i z warszawy (wiec zawsze rezewacje moga byc 2 ;)
z tego co ostatnio patrzylem loty sporo podrozaly, w niektorych przpadkach nawet o 80%

jezeli myslimy o weekendowym meczu, warszawę obejmuje podroz w dniach sobota - wtorek, z katowic jest o wiele lepiej, bo mozna leciec nie tylko piatek - poniedzialek, ale rowniez niedziela-poniedzialek!!
z drugiej strony takie loty w obie strony mozna dzielic i laczyc, np. wlot warszawa, przylot katowice... problem jak zwykle ten sam - koszty i fatalne polaczenia z pyrzowic.

autokary pozostaja zawsze na wyjazdy wyjazdow ;)

EDIT:
o romie samolotem "mozna" zapomniec, bo o ile podroz TAM kosztuje z katowic 19pln, to powrot w niedziele 760pln, a w poniedzialek 360pln - wiadomo swieta :)

Jonathan 

Nr legitymacji: MCP 992
Wysłany: 23-11-2010, 16:40   

Kiepura napisał/a:
o romie samolotem "mozna" zapomniec, bo o ile podroz TAM kosztuje z katowic 19pln, to powrot w niedziele 760pln, a w poniedzialek 360pln - wiadomo swieta :)

A to dziwne bo Ja widze powrot Wizzairem w niedziele 19 grudnia za 219 zl :)

A myslal ktos o podrozy na Ajax ? Ceny wizzair : wylot w dniu meczu w srode : 69 zl , powrot w piatek Wizzairem za 19 zl :)

Paulinqa 

Nr legitymacji: MCP 705
Wysłany: 23-11-2010, 16:53   

jesli zbierze sie kilka osob chetnych na podroz samolotem na ajax, to ja jak najbardziej jestem na tak.
strasznie sie napalilam na tego przeciwnika, ale sama nie polece, bo nigdy tam jeszcze nie bylam ;)

SzmalecMCP 

Wysłany: 23-11-2010, 19:44   

Kod:
A myslal ktos o podrozy na Ajax ? Ceny wizzair : wylot w dniu meczu w srode : 69 zl , powrot w piatek Wizzairem za 19 zl :)
jestem za, Paulinqa się strasznie napaliła na tego przeciwnika więc liczę za mega chętną;)) z Jonathanem jest nas trójka, ktoś jeszcze?
Myśle zebrać chętnych do konca tyg. i bukować bilety.
Kod:
 MCP sluzy jednak pomoca w zdobyciu biletu wszystkim swoim czlonkom
więc nie widzę problemu:-)

Czekam na odzew chętnych:]

kot99 

Nr legitymacji: MCP 899
Wysłany: 23-11-2010, 20:18   

kurde tez jestem za moge jechac tylko co i jak i lecimy :)

Odpowiedz do tematu