No właśnie, co z osobami, które jadą na CR? Zabierzemy się razem do jednego autokaru w przypadku wyjazdu 38 osób z papierowymi biletami? Na 90% się piszę na wyjazd, wszystko się okaże w najbliższych dniach. Fajnie by Kakę znów zobaczyć. Swoją drogą ciekawe jak Go przyjmą na San Siro.
I jeszcze jedno pytanie: jeśli brałem udział już w wyjazdach, to czy kolejny raz muszę przesyłać skan dowodu?
gatusostce
Nr legitymacji: MCP 747
Wysłany: 16-10-2009, 12:01
Witam.
Ze względów służbowych nie mogłem wyjechać na Romę, wpłaciłem pieniądze i miały być zaliczone na ten wyjazd z Realem. Pozostaje kwestia 80 zł i tego czy tamta wpłata zostanie mi zaliczona? Teraz już w robocie wszystko zaklepane. Czy jeśli przesyłałem skan dowodu na tamten niedoszły wyjazd muszę to również teraz uczynić?
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 16-10-2009, 12:11
jezeli ktokolwiek przeslal scan dowodu, to znajduje sie on w naszej bazie... w zwiazku z tym nie ma potrzeby przesylania go jeszcze raz (wyjatek stanowia osoby, ktore otrzymaja oddzielnego maila z prosba o uzupelnienei dokumentow)
jesli chodzi o zaliczka z romy, to w tej sytuacji zostanie ona zaliczona na kolejny wyjazd (jezeli wyraziles na to zgode). w kwestji pozostalych rozliczen bedziesz poinformowany mailowo.
Marcu:
taka, a nie inna liczba papierowych biletow sluzyc ma wlasnie temu, by wszystkie zainteresowane osoby mogly podrozowac tym samym srodkiem transportu!!
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 16-10-2009, 13:20
na 90% jadę, muszę jeszcze tylko dokonać małych wyliczeń finansowych i jak dobrze pójdzie to jutro wpłacam pieniądze :)
coś czuję, że będzie małe zainteresowanie wyjazdem, mi też nie odpowiada obecna forma naszych grajków, ale żeby od razu nie pojechać na taki mecz? :)
Kiepura
Wysłany: 16-10-2009, 14:04
zapewne sa tez i tacy, ktorych przeraza wizja podrozy tak duzym srodkiem transportu :)
co do formy to spokojnie... teraz pewne zwyciestwo z rzymianami, potem blyskawiczne 3 pkt'y z oslabionym realem, dalej napoli i chievo (tu jakies punkty stracic mozemy), odpoczynek z parma i jazda na supermarket... nie powinno byc zle ;)
_________________ MILANOSIAMONOI !! ...SEMPRE...
damsza
Nr legitymacji: MCP 807
Wysłany: 16-10-2009, 16:13
ja również wpłacałem zaliczkę na wyjazd mecz milan-roma(który się nie odbędzie) i proszę przekazać ją na wyjazd MILAN-REAL!!!!
A dzięki Kiepura za wyjaśnienie. Ładnie to zostało pomyślane :) Co do formy zespołu, to o nią się nie boję. Z Realem będą gryźć trawę na bank :)
Piotrek
Nr legitymacji: MCP 355
Wysłany: 17-10-2009, 00:47
Robię wszystko co mogę aby pojechać na ten mecz i w 99% jadę więc czekam na większe zainteresowanie i widzimy się we Wrocku.
Ps.Bilet mam z pakietu CR tylko ile mam dopłacić bo widzę że pytanie Azry zostło bez echa lub władni tego tematu nie mają prądu i nie mogą odpisać.Pozdrawiam
_________________ Per sempre rossoner
gatusostce
Nr legitymacji: MCP 747
Wysłany: 17-10-2009, 14:25
dzięki bardzo za odpowiedź teraz bukuje urlop i czekam na resztę :)
Osoby, które zakupiły karnet na LM, wpłacają 320 zł.
Piotrek
Nr legitymacji: MCP 355
Wysłany: 18-10-2009, 13:55
Dzięki Kapi za odpowiedz
_________________ Per sempre rossoner
milanek82
Nr legitymacji: MCP 234
Wysłany: 18-10-2009, 18:02
Troche trwalo podanie tej kwoty dla tych z CR, no i jakby spora sie wydaje. Co prawda ja jade indywidualnie ,ale dla tych osob co wybieraja sie tylko na Real z transportem MCP to ta promocja z pakietem to kompletny niewypal bo musza zaplacic lacznie o 60 pln wiecej. Przy tak niklym do tej pory zainteresowaniu w porownaniu do zdobytych biletow posiadanie CR okazalo sie wada a nie zaleta :/
Kiepura
Wysłany: 18-10-2009, 18:34
o jakiej promocji z pakietem piszesz, bo nie bardzo lapie??
poza tym pakiet na LM obejmuje 3 mecze, wiec jak ktos chce jechac na 1 to wiadome, ze przeplaca... aczkolwiek ma pewny bilet!!
podanie kwoty trwa bo nie wszystko jestesmy w stanie od razu wykalkulowac. Informacje podajemy wtedy kiedy jestesmy czegos pewni. Co do sporej kwoty to powiem tylko ze bilety na mecz Milan-Real nie sa na poziomie cenowym polskiej ligi.
Poza tym policz czy bedzie niewypal jesli ta osoba wybierze sie rowniez na Marsylie.
Zdaje mi sie rowniez ze pisalbys cos zupelnie innego gdybysmy dostali np 5 biletow na ten mecz.
Annette
Nr legitymacji: MCP 555
Wysłany: 18-10-2009, 19:46
Mam pytanko, jedzie ktoś z okolic Rzeszowa? Chętnie bym pojechała, ale nie znam nikogo i troche mi dziko :-)
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 18-10-2009, 22:50
Patrząc na ilość wpłat na Real nasuwa mi się pytanie... co będzie jeśli chętnych będzie dajmy na to 10-15 osób? Czy zarząd już wie co w takim przypadku zrobimy? 4 osoby wpłaciły na real, 6 osób ma bilety na LM dzięki CR, daje to razem 10 osób, dajmy na to ja będę 11, wpłaci jeszcze kilka osób i co wtedy? bus? przygotowany jest zarząd na coś takiego? czy koszt wyjazdu nie wzrośnie gwałtownie w takim wypadku?
Krzysiu.
Nr legitymacji: MCP 501
Wysłany: 18-10-2009, 23:05
no ludzie, to Real z Rikim.. nie wiem jaki inny zagraniczny zespol bylby lepszym argumentem zeby jechac. Przyjada te dumne swiry z Madridu
Mam pytanko, jedzie ktoś z okolic Rzeszowa? Chętnie bym pojechała, ale nie znam nikogo i troche mi dziko :-)
Ubawił mnie ten post :) Nie znasz nikogo, ale poznasz :) Zresztą na pewno ktoś się tobą zaopiekuje ;)
Poza tym ja się wybieram choć nie wiem czy jestem z okolic Rzeszowa. To raczej Rzeszów jest okolicą Mielca :D
Annette
Nr legitymacji: MCP 555
Wysłany: 19-10-2009, 11:41
Marcu napisał/a:
Annette napisał/a:
Ubawił mnie ten post :) Nie znasz nikogo, ale poznasz :) Zresztą na pewno ktoś się tobą zaopiekuje ;)
Poza tym ja się wybieram choć nie wiem czy jestem z okolic Rzeszowa. To raczej Rzeszów jest okolicą Mielca :D
Nie wiem, które miasto to okolica :).
Ja się jeszcze zastanawiam co do wyjazdu. Mam straszną ochotę pojechać. A jak Ty dostaniesz się do Wrocławia? Dla mnie to największy problem. Pozdrawiam
no ludzie, to Real z Rikim.. nie wiem jaki inny zagraniczny zespol bylby lepszym argumentem zeby jechac. Przyjada te dumne swiry z Madridu
niektórzy pod uwagę biorą aspekt kibicowski, nie - medialny drużyny z którą gramy :P
a drużyna z gorszej częsci Madrytu nie ma kibiców :)
ja wole jechać na Milan-Marsylia, bo przynajmniej jakieś araby z marsylii przyjadą ;)