gatusostce
Nr legitymacji: MCP 747
Wysłany: 20-10-2009, 08:02
Ja najprawdopodobniej będę podróżował do Wrocka z Krakowa własnym autem. Na dziś szanse na to oceniam na 70%. Jakby było z powrotem to jeszcze nie wiem ale to jest do dogadania :).
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 20-10-2009, 08:59
krzysiekACM napisał/a:
niektórzy pod uwagę biorą aspekt kibicowski, nie - medialny drużyny z którą gramy :P
sa jeszcze tacy, ktorzy nie patrza ani na jedno, ani na drugie!! (jak nie wierzysz, zapytaj lysego ;)
real, to... real, spotkanie na szczycie szczytow, stratosferyczni vs. galaktyczni... duzo by wymieniac i opisywac.
to trzeba zobaczyc na wlasne oczy :)
Witam Panowie.
Mam pytanie odnośnie godziny wyjazdu. Czy można określić mniej więcej w jakich godzinach bedzie wyjazd. Czy późnym popołudniem czy wieczorem w poniedziałek bo muszę jeszcze być w pracy. Jak długo pojedzie się do Mediolanu autobusem? Dzięki bardzo
FORZA MILAN
Milan wygral!! masakra!! per sempre rossoner!! kaka to lepiej grał w Milanie! bedzie żałował tak jak Sheva w chelsea!!
Poważnie masz 27 lat?
_________________ TU SEITUTTA LAMIAVITA
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 22-10-2009, 15:35
czego sie czepiasz ;)
znam niektorych :P co sa jeszcze starsi i jeszcze mniej potrafia skrywac emocje...
_________________ MILANOSIAMONOI !! ...SEMPRE...
Koper
Nr legitymacji: MCP9133
Wysłany: 22-10-2009, 15:36
chyba coś mu nie pasuje...
_________________ Kopczyński
Asia
Nr legitymacji: MCP 204
Wysłany: 22-10-2009, 19:04
Czy można byłoby podać szacowaną godzinę wyjazdu na mecz bo musze złożyć podanie o urlop?? A musze wiedzieć czy w poniedziałek wziąść cały dzień wolnego czy będę musiała pójść jeszcze do pracy.
Dzięki i pozdrawiam
Krzysiu.
Nr legitymacji: MCP 501
Wysłany: 22-10-2009, 21:00
Asia napisał/a:
Czy można byłoby podać szacowaną godzinę wyjazdu na mecz bo musze złożyć podanie o urlop?? A musze wiedzieć czy w poniedziałek wziąść cały dzień wolnego czy będę musiała pójść jeszcze do pracy.
Dzięki i pozdrawiam
Popieram podanie o podanie godz. Jak normalnie bysmy jechali to o 20-21 ale jak byly przygody to wczesniej zalezy o ile wczesniej.
Witam
Wybieram się do Wrocka ze Słupska. Pytanie do ludzi z 3-miasta i okolic, którym pociągiem się wybieracie? Mam opcje przez 3-miasto i przez Białogard.
psze_mass
Nr legitymacji: MCP 823
Wysłany: 23-10-2009, 19:19
Witam wszystkich...
Mam jeszcze jedno pytanko do organizatorów, skąd będzie odjazd wesołego autobusu? ;) Z postów na forum wynika, iż większość do Wrocławia dojedzie pociągiem, więc może dobrze by było... ;) Nic nie sugeruję, ale...
Pozdrawiam...
male pytanko.
Wysłałem kasę parę dni temu i nadal nic od Was nie dostałem :P ani maila, ani wiadomości na forum. Czy to normalne czy jest coś nie tak? : )
pozdro